Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 819
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaksięgowały się dwie wpłaty-uzupełniłam na pierwszej stronie:

01.04.09 Bambino 20,-
03.04.09 Yana 20,-

:thumbs::thumbs:dziekujemy!!!:thumbs::thumbs:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
no to znow zbieramy na karmę :roll: ok 240zl
Royal Canin Hepatic

Agatek jest "nerkowiec"...czyli zbieramy na Renala...
Hepatic jest dla "wątrobowców";)... tylko ceny są niemal te same...

Posted

Reksiu21 napisał(a):
No kurcze, ja mam prawie caly 15kg worek po Ziutusiu. i co z tego? Jak go wam podac.....:shake::shake:

jestem przecież w niemczech...mozesz wyslac paczke...;)
a Agatek mieszka przecież w mojej miejscowości..... wiec przywioze mu jak bede wracac....

Posted

Ale 15 kg to kupe pieniedzy kosztuje. Paczka do 2kg to jest Paekchen i kosztuje 4 euro, a potem to juz Paket, cos chyba cena co 5 kg. Mysle ze takie 15g to conajmniej ze 25 Euro, albo wiecej.

Posted

Reksiu21 napisał(a):
Ale 15 kg to kupe pieniedzy kosztuje. Paczka do 2kg to jest Paekchen i kosztuje 4 euro, a potem to juz Paket, cos chyba cena co 5 kg. Mysle ze takie 15g to conajmniej ze 25 Euro, albo wiecej.

a może by sprawdzic jeszcze Paketdinst jakiś DPD itp, chyba Hermes ma ok 14 Euro do 25kg.... Możnaby zrobic tak, ze oddamy Ci za przesylke.... i tak łatwiej byłoby nazbierac 15 czy nawet 20 euro czyli ok 90 zlotych niz 240....

Posted

[quote name='Reksiu21']Ale 15 kg to kupe pieniedzy kosztuje. Paczka do 2kg to jest Paekchen i kosztuje 4 euro, a potem to juz Paket, cos chyba cena co 5 kg. Mysle ze takie 15g to conajmniej ze 25 Euro, albo wiecej.

sprawdzilam, Hermes jest najtanszy, jesli boki paczki nie przekrocza 50x80cm to do 25 kg bedzie kosztowala 6,30Euro

potem jest DPD, idzie bardzo szybko ale paczka 14-16kg kosztuje 16 Euro

jesli zdecydowalabys sie przeslac jedzonko dla Agatka, to po prostu z jego funduszy oddamy Ci koszt przesylki... tylko musialabys sprawdzic kto w Waszej okolicy prowadzi punkt przyjmowania paczek Hermes...