Poker Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 wpłacę brakującą kwotę, jeżeli z bazarku nie spłynie Quote
maja7 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Poproszę o nr konta, coś dorzucę dla Agatka! Quote
kikou Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 przyszedł przelew od Maji7 na Agatka 20,- i Monika 083 wspomogła chłopaczka....(z ostatniego bazarku 85,- przekazałam na Agatka 21,- reszta w równych częściach na Olafka32,- i Rudzika32,-) Bardzo dziekujemy, zapłaciłam dziś za kolejny miesiąc od 21II do 20III zaktualizowałam pierwszy post... Agatek ma się wspaniale.... nauczył sie wskakiwac Pani na kanape.... a Ona tak niby jest troszke oburzona....ale w sumie cieszyła się, że siedzi z Nia na tej kanapie....:evil_lol: Quote
Neris Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Zapewne była oficjalnie oburzona, a po cichu gratulowała sobie inteligencji pupila :evil_lol: Quote
monika083 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 super,psiak odzyl i jeszcze sa takie postepy...a w schronie skazaliby go na smierc:shake: pewnie Pani sasiadka sie troszke do Agatka przyzwyczaila,napewno jej z nim weselej:loveu: Quote
Poker Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 czyli Agatek jest zabezpieczony na kolejny miesiąc. Kikou, czy ja sie deklarowałam co miesiąc na Agatka? bo mi sie juz wszystko pomerdało :oops:, jeżeli tak to zapłacę za marzec podwójnie. Na Olafka to pamiętam i wpłacam bezpośrednio Olenkaf, Quote
Olena84 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ja co miesiąc ok. "22" wpłacam - swoje 30zł, niestety nie mogę już fatygowac sąsiadki w jej domu w postaci przelewu przez internet, więc zapłacę dopiero w poniedziałek na poczcie. Quote
kikou Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Poker napisał(a):Kikou, czy ja sie deklarowałam co miesiąc na Agatka? bo mi sie juz wszystko pomerdało :oops: nie deklarowałaś stałej kwoty, wspominałaś o wsparciu z bazarków.. Quote
Bambino Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Agatek na zdjęciu pod rozliczeniami wygląda rewelacyjnie. W życiu nie powiązałabym tego Agatka - Gagatka ( hop na kanapkę) z Agatkiem z początkowych zdjęć. Dzięki Kikounia, wielkie dzięki :Rose: I wszystkim sianowskim dziewczynom też :evil_lol: Quote
Yana Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 maja7 napisał(a):Czemu do Agatka nikt nie zagląda????:shake: zaglądamy :p Quote
kikou Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 byłam dzisiaj na chwilke u Agatka, jest w dobrej formie, przez ostatnie 3 tygodnie Pani tylko jeden raz musiała go wnosic po schodach... waży 14,5 kg czyli utrzymuje swoje 1,5kilowe "schudnięcie"..... niestety na utrzymanie w marcu dotąd wpłynęło tylko 150,- złotych, a jutro termin oplaty.....uzupełniłam na pierwszej stronie wszystkie wpływy marcowe.... wiem, wiem znowu nie alarmowałam wcześniej, że są braki...ale przecież nie jesteśmy małymi dziećmi żebym każdego miesiąca osobno monitowała...że oto znowu jest nowy miesiąc... hmn...nie wiem co zrobić? poza tym skończył się też preparat na stawy...a nie jest to koniec kuracji, stawy dopiero co ledwie doszły do jakiego takiego stanu.... proszę o pomoc! Quote
monika083 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 zaraz wysle 50 zl ..nie moge wejsc na strone banku ..jak mi sie usda to zrobie zaraz przele , ok 30 zl uzbieralo sie z bazarku ,ktory robilam ,reszte doplace , wyslane , z bazarkow uzbieralo sie 43 zl ,od Teapot,Slomki,Viris i Itinei -serdeczne dzieki:loveu: wyslalam jeszcze 7 od siebie , Kikou ,ile kosztuje ten preparat na stawy? mam jeszcze jakies rzeczy bazarkowe na ''czarna godzine '' Quote
monika083 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 doczytalam ,ze ten preparat kosztuje 34 zl ...to nie az tak zle ,zrobie jutro bazarek.. Quote
kikou Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 .....to jednak tak troche ma szczęście ten nasz Agatek-Gagatek.... dziekujemy !!!!! Quote
Olena84 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Ja o Agatku pamiętam i ok 22 wysyłam pieniązki na kwiecień. Quote
Poker Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 kikou, niedawno przelałam na Twoje konto bazarkowe chyba 25 zł.Może na Agatka przeznaczysz? Quote
kikou Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='Poker']kikou, niedawno przelałam na Twoje konto bazarkowe chyba 25 zł.Może na Agatka przeznaczysz? jeszcze nie mam tego przelewu, dzisiaj sprawdzalam konto .... ale będzie super! w takim razie dołoże końcówke kupie mu za to ten preparat na stawy.... w koncu Moniczka nie może wszystkich dziur budżetowych naszych biedaczków łatać.....;) Quote
GoskaGoska Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 no to cale szczescie ze sie uzbieralo. A ja ma pytanie prywatne - jaki jest dobry preparat na stawy jaki Kasiu kupujesz? Quote
kikou Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 GoskaGoska napisał(a):no to cale szczescie ze sie uzbieralo. A ja ma pytanie prywatne - jaki jest dobry preparat na stawy jaki Kasiu kupujesz? nie mam gwarancji, że jest bardzo dobry ale kupuje Artrocos...(nazwa jest na pierwszej sronie, teraz wyleciala mi z glowy) Olimpu, zdecydowałam się na niego bo ma wysoki procentowo stosunek chondroityny do glukozaminy (wiele preparatów to sama glukozamina) i posiada w swoim skladzie tez sporo msm, to bardzo wartościowy skladnik, pochodna siarki, który świetnie działa na chrząstke, ma też działanie przeciwbólowe... i jest nieprzesadnie drogi jeśli ktoś zna coś lepszego to jestem otwarta na propozycje.... Quote
Poker Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 coś mam z główką :oops:, przed chwilą przelałam te 25 zł z bazarku,Lepiej późno niż wcale :evil_lol: Pewnie będą na koncie w poniedziałek. Quote
Recommended Posts