Gogonek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Olena84 napisał(a):Co u Agatka? Lepiej mu sie chodzi? no właśnie:) pogoda ładniejsza, przynajmniej w WLKP:) wiec może stawy też w lepszej formie:) Quote
kikou Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 widzialam sie z Agatkiem i jego Opiekunka... tak, tak...z nozkami duzo zalezy od pogody, jak jest sucho, jest lepiej, przy wszelkich zmianach pogody jest tragedia...w ogole nie chce chodzic... ale jak jest ladnie to drepcze, szczegolnie po prostym jak sie "rozchodzi"... nawet mam jakies zdiecie ze spacerku w telefonie ale nie moge chwilowo zlokalizowac kabelka(jak znajde to wystawie) Pani ostatecznie wypracowala taka metode, bierze ze soba taki dosc szeroki szalik, wyprowadza go codziennie na jeden spacer na dwor i w te slabsze dni, kiedy Agatek nie moze chodzic... po schodach to przeklada mu ten szalik z tylu, pod brzuchem i tak mu podnosi tylnie nozki i czlapia powoli do domu..... od ostatniego wazenia Agatek schudl jednak prawie kilogram i poza nozkami jest w niezlej formie.... jak tylko widzi, ze Pani gdzies mu znika z horyzontu to tak szybko probuje niezdarnie za Nia leciec...zeby mu tylko nie zniknela....wyglada nadal, ze sie lubia... Quote
kikou Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Agatek dostal nowe wplaty na luty (juz uzupelnnilam pierwsza strone) 22.01.09 - Olena84 : 30,- 26.01.09 - Bambino: 40,- :wink::wink::wink:dziekujemy!!!:wink::wink::wink: Quote
Bambino Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='kikou']Agatek dostal nowe wplaty na luty (juz uzupelnnilam pierwsza strone) 22.01.09 - Olena84 : 30,- 26.01.09 - Bambino: 40,- :wink::wink::wink:dziekujemy!!!:wink::wink::wink: Kikounia ucałuj Agatka od nas. :buzi: Quote
Gogonek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 kikou napisał(a):widzialam sie z Agatkiem i jego Opiekunka... tak, tak...z nozkami duzo zalezy od pogody, jak jest sucho, jest lepiej, przy wszelkich zmianach pogody jest tragedia...w ogole nie chce chodzic... ale jak jest ladnie to drepcze, szczegolnie po prostym jak sie "rozchodzi"... nawet mam jakies zdiecie ze spacerku w telefonie ale nie moge chwilowo zlokalizowac kabelka(jak znajde to wystawie) Pani ostatecznie wypracowala taka metode, bierze ze soba taki dosc szeroki szalik, wyprowadza go codziennie na jeden spacer na dwor i w te slabsze dni, kiedy Agatek nie moze chodzic... po schodach to przeklada mu ten szalik z tylu, pod brzuchem i tak mu podnosi tylnie nozki i czlapia powoli do domu..... od ostatniego wazenia Agatek schudl jednak prawie kilogram i poza nozkami jest w niezlej formie.... jak tylko widzi, ze Pani gdzies mu znika z horyzontu to tak szybko probuje niezdarnie za Nia leciec...zeby mu tylko nie zniknela....wyglada nadal, ze sie lubia... :multi::multi::multi:, i o to chodziło. Cudowne wieści, pomalutku człapie, pomalutku chudnie, tempo nieważne, najwazniejsze, ze jest lepiej. A Panci należą się złowa uznania, bo widać, że się stara i pomysłów też jej nie brakuje, jak np z tym szalikiem. To świadczy o tym, ze zalezy jej na Agatku:loveu: Kikou dzieki za takie wieści:loveu: Quote
madcat1981 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Wiecie co, ja od grudnia przeszukuję dogo w poszukiwaniu wątku psa, który miał być uśpiony... przez jakiś czas nie miałam internetu, nie zapisałam wątku, nie pamiętałam jego imienia, nie wiedziałam co się z nim dalej działo... czarna dziura w mózgu. I dziś cię Agatku znalazłam :D:loveu: i co widzę - moja Olena84 na tym wątku... ech, a nie prościej było jej spytać:lol::roll::stupid: Jak zobaczyłam jak się jego los potoczył dalej... po prostu rozryczałam się jak bóbr przed monitorem:oops: Quote
Olena84 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 O Agatku nie można zapomnieć! Inaczej wygląda niż na pierwszym zdjęciu, dlatego ciężko go było znaleźć bo takiej przemianie:evil_lol:. Quote
EVA2406 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Agatku :loveu:, człap sobie powolutku, we własnym tempie. Już niedługo wiosna i dni będą coraz cieplejsze i łapki będą mniej bolały :lol: Quote
Gogonek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='EVA2406']Agatku :loveu:, człap sobie powolutku, we własnym tempie. Już niedługo wiosna i dni będą coraz cieplejsze i łapki będą mniej bolały :lol:[/quote] oj tak, jeszcze troszkę i wiosenka przyjdzie, wtedy nasz kochany Agatek nadrobi zaległości w spacerkach:loveu: Quote
kikou Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Agatek dostał nowe wpłaty na kolejny miesiąc - uzupełniłam na pierwszej stronie: 03.02.09 - Gogonek : 10,- 03.02.09 - Yana : 20,- 06.02.09 - 50,- :bigok::bigok:[SIZE=4]bardzo dziękujemy!!!!:bigok::bigok: Quote
kikou Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 kikou, powiedz czy mam wpłacać na Agatka, bo totalnie się zagubiłam??? Czy przekazać na inną bidę??? do tej pory tak sie szczesliwie skladalo, ze wystarczalo pieniedzy na Agatka utrzymanie chociaz nie ma deklaracji na pelna kwote utrzymania.... pytanie za sto punktów: czy dalej też tak bedzie? decyzje musisz podjąć sama, szczegółowe rozliczenie jest na pierwszej stronie, aktualne co do wplaty...... Quote
ecci Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 kikou, powiedz czy mam wpłacać na Agatka, bo totalnie się zagubiłam??? Czy przekazać na inną bidę??? Quote
kikou Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 jestem dzisiaj taaaaki śliczny!!!! dzisiaj bylismy z Agatkiem u kontroli, mocznik nadal troche podniesiony ale nie tragicznie, reszta wyników w normie dla psiaka w tym wieku.... ważyłam też Agatka... schudł w sumie prawie 1,4 kilo.... ma się bardzo przyzwoicie..... chyba też odreagował już psychicznie schronisko.. bo jak go zawoziłam w grudniu do kontroli to szczekał cyrkował....., a dzisiaj był grzeczny, stateczny....i taaaaaki przystojny;) Quote
monika083 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 o rzeczywiscie:loveu: Agatek nam wypieknial!!!:multi: Quote
Poker Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 faktycznie inny pies :multi:, a już oglądanie go na boku , to sama rozkosz :eviltong: Quote
Olena84 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Poker napisał(a):a ja nie widzę ślicznoty :shake: Bo jakoś dziwnie wolno się wgrywa:shake:. Quote
Gogonek Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Piękny ten nasz Agatek:loveu:superancko wygląda:multi: zniknął strach, przerażenie w oczach, sierść piękna, i widać, że troszke ciałka zgubił:loveu: cud mniut:loveu: Quote
kikou Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 zostało 4 dni do 20tego kiedy to powinnam iść do kobietki z opłatą... niestety tym razem brakuje 31 zł... Quote
monika083 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='kikou']zostało 4 dni do 20tego kiedy to powinnam iść do kobietki z opłatą... niestety tym razem brakuje 31 zł... kikou ,z mojego bazarku jeszcze iwlajn powinna wplacic na Twoje konto 85zl,mi za przesylke tez jeszcze nie wyslala...dogo ostatnio szwankuje.a ona tez rzadko na dogo bywa,napisze jej jeszcze przypomnienie na pw,jesli dotra do Ciebie te pieniadze to daj znac, Kikou,wiem ,ze masz zawsze duzo na glowie ,ale staraj sie pisac chociaz z tydzien przed 20-stym ,ile brakuje,zeby bylo troche czasu na zbiorke,;) Quote
Recommended Posts