Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 819
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widzialam sie z Agatkiem i jego Opiekunka...

tak, tak...z nozkami duzo zalezy od pogody,
jak jest sucho, jest lepiej, przy wszelkich zmianach pogody jest tragedia...w ogole nie chce chodzic...
ale jak jest ladnie to drepcze,
szczegolnie po prostym jak sie "rozchodzi"...
nawet mam jakies zdiecie ze spacerku w telefonie ale nie moge chwilowo zlokalizowac kabelka(jak znajde to wystawie)

Pani ostatecznie wypracowala taka metode, bierze ze soba taki dosc szeroki szalik, wyprowadza go codziennie na jeden spacer na dwor i w te slabsze dni, kiedy Agatek nie moze chodzic... po schodach to przeklada mu ten szalik z tylu, pod brzuchem i tak mu podnosi tylnie nozki i czlapia powoli do domu.....

od ostatniego wazenia Agatek schudl jednak prawie kilogram i poza nozkami jest w niezlej formie.... jak tylko widzi, ze Pani gdzies mu znika z horyzontu to tak szybko probuje niezdarnie za Nia leciec...zeby mu tylko nie zniknela....wyglada nadal, ze sie lubia...

Posted

Agatek dostal nowe wplaty na luty (juz uzupelnnilam pierwsza strone)

22.01.09 - Olena84 : 30,-
26.01.09 - Bambino: 40,-

:wink::wink::wink:dziekujemy!!!:wink::wink::wink:

Posted

[quote name='kikou']Agatek dostal nowe wplaty na luty (juz uzupelnnilam pierwsza strone)

22.01.09 - Olena84 : 30,-
26.01.09 - Bambino: 40,-

:wink::wink::wink:dziekujemy!!!:wink::wink::wink:

Kikounia ucałuj Agatka od nas. :buzi:

Posted

kikou napisał(a):
widzialam sie z Agatkiem i jego Opiekunka...

tak, tak...z nozkami duzo zalezy od pogody,
jak jest sucho, jest lepiej, przy wszelkich zmianach pogody jest tragedia...w ogole nie chce chodzic...
ale jak jest ladnie to drepcze,
szczegolnie po prostym jak sie "rozchodzi"...
nawet mam jakies zdiecie ze spacerku w telefonie ale nie moge chwilowo zlokalizowac kabelka(jak znajde to wystawie)

Pani ostatecznie wypracowala taka metode, bierze ze soba taki dosc szeroki szalik, wyprowadza go codziennie na jeden spacer na dwor i w te slabsze dni, kiedy Agatek nie moze chodzic... po schodach to przeklada mu ten szalik z tylu, pod brzuchem i tak mu podnosi tylnie nozki i czlapia powoli do domu.....

od ostatniego wazenia Agatek schudl jednak prawie kilogram i poza nozkami jest w niezlej formie.... jak tylko widzi, ze Pani gdzies mu znika z horyzontu to tak szybko probuje niezdarnie za Nia leciec...zeby mu tylko nie zniknela....wyglada nadal, ze sie lubia...
:multi::multi::multi:, i o to chodziło. Cudowne wieści, pomalutku człapie, pomalutku chudnie, tempo nieważne, najwazniejsze, ze jest lepiej. A Panci należą się złowa uznania, bo widać, że się stara i pomysłów też jej nie brakuje, jak np z tym szalikiem. To świadczy o tym, ze zalezy jej na Agatku:loveu: Kikou dzieki za takie wieści:loveu:

Posted

Wiecie co, ja od grudnia przeszukuję dogo w poszukiwaniu wątku psa, który miał być uśpiony... przez jakiś czas nie miałam internetu, nie zapisałam wątku, nie pamiętałam jego imienia, nie wiedziałam co się z nim dalej działo... czarna dziura w mózgu. I dziś cię Agatku znalazłam :D:loveu: i co widzę - moja Olena84 na tym wątku... ech, a nie prościej było jej spytać:lol::roll::stupid:

Jak zobaczyłam jak się jego los potoczył dalej... po prostu rozryczałam się jak bóbr przed monitorem:oops:

Posted

[quote name='EVA2406']Agatku :loveu:, człap sobie powolutku, we własnym tempie. Już niedługo wiosna i dni będą coraz cieplejsze i łapki będą mniej bolały :lol:[/quote]
oj tak, jeszcze troszkę i wiosenka przyjdzie, wtedy nasz kochany Agatek nadrobi zaległości w spacerkach:loveu:

Posted

Agatek dostał nowe wpłaty na kolejny miesiąc - uzupełniłam na pierwszej stronie:
03.02.09 - Gogonek : 10,-
03.02.09 - Yana : 20,-
06.02.09 - 50,-

:bigok::bigok:[SIZE=4]bardzo dziękujemy!!!!:bigok::bigok:

Posted

kikou, powiedz czy mam wpłacać na Agatka, bo totalnie się zagubiłam??? Czy przekazać na inną bidę???

do tej pory tak sie szczesliwie skladalo, ze wystarczalo pieniedzy na Agatka utrzymanie chociaz nie ma deklaracji na pelna kwote utrzymania....

pytanie za sto punktów: czy dalej też tak bedzie?
decyzje musisz podjąć sama, szczegółowe rozliczenie jest na pierwszej stronie, aktualne co do wplaty......

Posted

jestem dzisiaj taaaaki śliczny!!!!

dzisiaj bylismy z Agatkiem u kontroli, mocznik nadal troche podniesiony ale nie tragicznie, reszta wyników w normie dla psiaka w tym wieku.... ważyłam też Agatka... schudł w sumie prawie 1,4 kilo.... ma się bardzo przyzwoicie..... chyba też odreagował już psychicznie schronisko.. bo jak go zawoziłam w grudniu do kontroli to szczekał cyrkował.....,
a dzisiaj był grzeczny, stateczny....i taaaaaki przystojny;)

Posted

Piękny ten nasz Agatek:loveu:superancko wygląda:multi: zniknął strach, przerażenie w oczach, sierść piękna, i widać, że troszke ciałka zgubił:loveu: cud mniut:loveu:

Posted

[quote name='kikou']zostało 4 dni do 20tego kiedy to powinnam iść do kobietki z opłatą... niestety tym razem brakuje 31 zł...

kikou ,z mojego bazarku jeszcze iwlajn powinna wplacic na Twoje konto 85zl,mi za przesylke tez jeszcze nie wyslala...dogo ostatnio szwankuje.a ona tez rzadko na dogo bywa,napisze jej jeszcze przypomnienie na pw,jesli dotra do Ciebie te pieniadze to daj znac,

Kikou,wiem ,ze masz zawsze duzo na glowie ,ale staraj sie pisac chociaz z tydzien przed 20-stym ,ile brakuje,zeby bylo troche czasu na zbiorke,;)