Bambino Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='kikou']Agetek z kumpelką: ale Agatek jednak znacznie bardziej ceni sobie towarzystwo ludzi.... człapie zawsze tam gdzie ktoś jest... z pieskami zgodnie żyje ale nie są mu potrzebne do szczścia..... Kasieńka od Neviusia będziemy przesyłac na Agatka 20 zł/ m-c. Pozdrawiamy wszyscy:loveu: Quote
kikou Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 :cunao::cunao:super dziekujemy!!!:cunao::cunao: pierwszy miesiąc jest już zabezpieczony, więc przyda się od następnego, od 20 lutego.... zapisuje do deklaracji stałych żebym znowu nie zapomniała jak u Rudziczka:evil_lol: Quote
Poker Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 super parka,Rudzia zadowolona :evil_lol:, agatek ślicznotek :multi: Quote
Wioletat Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 drogie cioteczki,tak jak obiecalam tak tez zrobilam i oczywiscie to byly pieniazki dla Agatka.Niestety 3 dni mialam taki stres,ze nawet imie Agatek nie bylo mi w glowie,wiec dopisalam staruszek.Rozmawiajac i piszac na prywatna poczte tez pisalam sraruszek,wiec wiecie jak to jest,a Agatek to tez takie piekne imie,ale przyznajcie ,nietypowe.W styczniu tez sie postaram jakos troszke pomoc.Widze,ze Agatek to szczesliwca,jestemzadowolona,ze tak cudowna ma opieke.Pozdrawiam Quote
kikou Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 uf.... no to mamy sprawe wyjaśnioną dziekujemy stokrotnie:loveu: Quote
Bambino Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='kikou']:cunao::cunao:super dziekujemy!!!:cunao::cunao: pierwszy miesiąc jest już zabezpieczony, więc przyda się od następnego, od 20 lutego.... zapisuje do deklaracji stałych żebym znowu nie zapomniała jak u Rudziczka:evil_lol: Co ty ciotka, wszystko ok :evil_lol: Quote
Gogonek Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Kikou,to dzisiaj czy jutro to rozstanie?:roll: Dzięki Bogu to Twoja sąsiadka i będziesz blisko. Ucałuj to cudeńko ode mnie i wymiziaj za uszkiem:loveu: Quote
Olena84 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Z tego co pamiętam to miała być niedziela 21 grudnia. Quote
kikou Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 jutro.....:-( mogłabym zaprowadzić go dzisiaj....ale mi szkoda..... mamy jeszcze zieloną noc....:eviltong: ale jak wroce to odrazu do niego polece....jak tylko szepnie krzywe :evil_lol: słówko na Panią.....to go zabiore... Agatek skradł mi serce.... jak tak kiwając sie na boki, koślawo "leci" na tych swoich krzywych nóżkach żeby sie przywitać...to odrazu chce mi sie płakać ze wzruszenia .... jest strasznie słodki..... Quote
Olena84 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 To jest właśnie piękne, że najpierw jest stary, ślepy i "brzydki" pies, którego nikt nie chce, a potem jeden dom na niego czeka, a drugi tęskni. Quote
kikou Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 juz po przeprowadzce... Agetek jest taki madry, ze nawet reaguje jak Pani zwracala sie do niego per Agatek... myslalam ze do mnie przybiega po prostu na dzwiek mojego glosu...ale on juz dawno zrozumial, ze jest Agatkiem... rano dzwonilam, noc minela spokojnie, Agatek byl grzeczny, przypadli sobie do gustu...:cool3: wczoraj Pani dostala liste jego lekarstw, karme i miarki do karmy, co ile i o ktorej ma mu dawac, dzis referowala dumnie, ze daja sobie rade.... mam nadzieje, ze to sie nie zmieni.... Quote
Gogonek Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 ufff, to bardzo dobre wieści. Odetchnęłam, zwłaszcza po tym, jak napisałaś, że przypadli sobie do gustu:cool3::multi: z całych sił 3mam kciuki i mam nadzieję, ze będzie wszystko ok. Jak tylko będziesz miała nowe wieści to pisz, co u Agacika:loveu: i jego nowej opiekunki Quote
GoskaGoska Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 trzymamy kciuki, zeby tylko to siusianie i zalatwianie na balkonie nie zniechęcilo tej Pani. To pewnie będzie dobrze :) Quote
Wioletat Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 A to wspaniale wiesci,ciesze sie ,ze ludziom wiek i stan zdrowia nie przeszkadza w podjeciu decyzji o adopcji.Oby wiecej takich wrazliwych osob bylo.Pozdrawiam i prosze o usciskanie Agatka przy okazji. Quote
kikou Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 wczoraj zaksiegowaly sie wplaty od Oleny84 - 30,-, Saganki(bazarek Monika083) i19.12 - wplata od Bambino , 20,-(aktualizacja w pierwszym tez zrobiona) :laola:[SIZE=3]DZIEKUJEMY!!!!:laola: Quote
Gogonek Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 jak tam nasze cudo:loveu:? Nowa Pancia sobie radzi? Dobrej nocy Agatku Quote
tyciaNi Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Wszystkim z Agatkiem na czele najserdeczniejsze życzenia Zdrowia, miłości i Ciepła na Zawsze :loveu: Quote
Olena84 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Agatku nie sprawiaj problemów i bądź grzeczny, oby rok 2009 był dla Ciebie lepszy! Quote
gonia66 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 No dlaczego do tej pory nie ma żadnych wieści z nowego domku Agatka???Odezwijcie się cioteczki i napiszcie coś niecoś bo my tu usychamy z ciekawości:loveu: Quote
marysia55 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 gonia66 napisał(a):No dlaczego do tej pory nie ma żadnych wieści z nowego domku Agatka???Odezwijcie się cioteczki i napiszcie coś niecoś bo my tu usychamy z ciekawości:loveu: wieści są potrzebne :lol::lol::lol: ale i tak wierzę że wszystko jest OK. Przeciez nie ma innej opcji. Agatek jest super i na pewno nie zrobi nic co by nie spodobało sie jego nowej pańci. Skoro kikou sie w nim zakochała to pewnie nowa Pani też :p:p:p Quote
kikou Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 w święta nie dzwoniłam do agatkowej Pani... ale w weekend przekręce jak tam moje słoneczko się miewa... Quote
Recommended Posts