Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kikou']Agetek z kumpelką:

ale Agatek jednak znacznie bardziej ceni sobie towarzystwo ludzi....
człapie zawsze tam gdzie ktoś jest...
z pieskami zgodnie żyje ale nie są mu potrzebne do szczścia.....
Kasieńka od Neviusia będziemy przesyłac na Agatka 20 zł/ m-c. Pozdrawiamy wszyscy:loveu:

• Replies 819
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:cunao::cunao:super dziekujemy!!!:cunao::cunao:

pierwszy miesiąc jest już zabezpieczony,
więc przyda się od następnego, od 20 lutego....
zapisuje do deklaracji stałych żebym znowu nie zapomniała jak u Rudziczka:evil_lol:

Posted

drogie cioteczki,tak jak obiecalam tak tez zrobilam i oczywiscie to byly pieniazki dla Agatka.Niestety 3 dni mialam taki stres,ze nawet imie Agatek nie bylo mi w glowie,wiec dopisalam staruszek.Rozmawiajac i piszac na prywatna poczte tez pisalam sraruszek,wiec wiecie jak to jest,a Agatek to tez takie piekne imie,ale przyznajcie ,nietypowe.W styczniu tez sie postaram jakos troszke pomoc.Widze,ze Agatek to szczesliwca,jestemzadowolona,ze tak cudowna ma opieke.Pozdrawiam

Posted

[quote name='kikou']:cunao::cunao:super dziekujemy!!!:cunao::cunao:

pierwszy miesiąc jest już zabezpieczony,
więc przyda się od następnego, od 20 lutego....
zapisuje do deklaracji stałych żebym znowu nie zapomniała jak u Rudziczka:evil_lol:
Co ty ciotka, wszystko ok :evil_lol:

Posted

jutro.....:-(

mogłabym zaprowadzić go dzisiaj....ale mi szkoda.....
mamy jeszcze zieloną noc....:eviltong:

ale jak wroce to odrazu do niego polece....jak tylko szepnie krzywe :evil_lol: słówko na Panią.....to go zabiore...
Agatek skradł mi serce.... jak tak kiwając sie na boki, koślawo "leci" na tych swoich krzywych nóżkach żeby sie przywitać...to odrazu chce mi sie płakać ze wzruszenia .... jest strasznie słodki.....

Posted

juz po przeprowadzce...

Agetek jest taki madry, ze nawet reaguje jak Pani zwracala sie do niego per Agatek... myslalam ze do mnie przybiega po prostu na dzwiek mojego glosu...ale on juz dawno zrozumial, ze jest Agatkiem...

rano dzwonilam, noc minela spokojnie, Agatek byl grzeczny,
przypadli sobie do gustu...:cool3:

wczoraj Pani dostala liste jego lekarstw, karme i miarki do karmy,
co ile i o ktorej ma mu dawac,
dzis referowala dumnie, ze daja sobie rade....
mam nadzieje, ze to sie nie zmieni....

Posted

ufff, to bardzo dobre wieści. Odetchnęłam, zwłaszcza po tym, jak napisałaś, że przypadli sobie do gustu:cool3::multi: z całych sił 3mam kciuki i mam nadzieję, ze będzie wszystko ok. Jak tylko będziesz miała nowe wieści to pisz, co u Agacika:loveu: i jego nowej opiekunki

Posted

A to wspaniale wiesci,ciesze sie ,ze ludziom wiek i stan zdrowia nie przeszkadza w podjeciu decyzji o adopcji.Oby wiecej takich wrazliwych osob bylo.Pozdrawiam i prosze o usciskanie Agatka przy okazji.

Posted

wczoraj zaksiegowaly sie wplaty od Oleny84 - 30,-, Saganki(bazarek Monika083) i19.12 - wplata od Bambino , 20,-(aktualizacja w pierwszym tez zrobiona)

:laola:[SIZE=3]DZIEKUJEMY!!!!:laola:

Posted

gonia66 napisał(a):
No dlaczego do tej pory nie ma żadnych wieści z nowego domku Agatka???Odezwijcie się cioteczki i napiszcie coś niecoś bo my tu usychamy z ciekawości:loveu:

wieści są potrzebne :lol::lol::lol: ale i tak wierzę że wszystko jest OK. Przeciez nie ma innej opcji. Agatek jest super i na pewno nie zrobi nic co by nie spodobało sie jego nowej pańci.
Skoro kikou sie w nim zakochała to pewnie nowa Pani też :p:p:p