Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziekujemy za przelew:eviltong:

a syropy probowalam osobiscie...
tylko dzieki temu słodkiemu smakowi - bombie cukrowej dal sie skusić...

no nic diete trzymamy i tak....a jesli ma mu pomóc to niech sobie poliże tego cukru kilka dni....

• Replies 819
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj zaksięgował sie przelew od Poker 10,-
z bazarku Moniki 083 - wpłacający SBD - 10,- i wpłacający Dzodzo 20,-

:calus::calus::calus:bardzo dziękujemy!!!:calus::calus::calus:

Posted

kikou moje bazarki sie pokonczyly, byl na Agatka ale byly tez ogolnie na staruszki,
ile kasy jeszcze trzeba? na dniach powinno dojsc troche kasy z bazarkow jeszcze,
jutro wszystko popodliczam ,bo nie mam juz dzisiaj sily

Posted

Agatek ma sie troche lepiej jeśli chodzi o jego chrypke.....

bardzo mi bedzie trudno sie z nim rozstać... złapał mnie za serce

troche sie też martwie ponieważ już za 4 dni mam go przekazać do dt, a nadal nie uzbierało sie 200,- co mam wreczyć Kobiecie?
(oczywiście nie odliczałam sobie ostatniej wizyty u weta ani lekarstw...mimo to nie ma pełnej kwoty....)

a jeszcze potrzebny jest preparat z chondroityną i glukozaminą (obecnie podaje mu środek, który mam od moich pozostałych staruszków...ale mam go jeszcze najwyżej na 10dni...)

Posted

Super, ze z gardziołkiem lepiej :multi:A co do wpłat to Kikou, ile brakuje? na pierwszej stronie w wydatkach jest DT 21.12-20.01 :roll: myślałam, ze ten pierwszy miesiąc załatwiony

Posted

Gogonek napisał(a):
Super, ze z gardziołkiem lepiej :multi:A co do wpłat to Kikou, ile brakuje? na pierwszej stronie w wydatkach jest DT 21.12-20.01 :roll: myślałam, ze ten pierwszy miesiąc załatwiony

no na ten miesiąc od 21grudnia do 20 stycznia zbieramy...
musze go w niedziele przekazać z pieniędzmi z góry na pierwszy miesiąc....
pobyt u mnie jest bezpłatny

gdybym nie miala takiej sytuacji, że czesto wyjeżdzam to nie oddałabym Agatka bo jest strasznie kochany...

Posted

Kikou moze jednak troche inny wprowadzic system zapisywania , bo w sumie wplaty sá zapisywne tez z kreseczką np: 05.12.08 - Iwa - 20,-
08.12.08 - Ewa Maja R. - 30,-

a na koncu jest -50zl to nie kazdy się moze dopatrzec ze to minus 50zl :-( i moze pomyśleć ze to stan konta na plus , a nam brakuje 50zl :-( i deklaracji stalych na niego.

Posted

dzisiaj zaksiegował sie przelew 100,- od Wioletty T. z Gorzowa....
ale jest w nim tylko lakonicznie napisane że "na staruszka"
(a ja zbieram na kilka różnych piesków i są to same staruszki)
....mam pytanie za 100 punktów..czy ta wpłata jest na Agatka?
czy to ktoś z osób tutaj zaglądających?

Posted

[quote name='saganka']A ja ustawilam juz wplate na Agatka jako staly przelew, bedzie szedl 5tego kazdego miesiaca, moze byc?

super! bede płacić Pani 20tego każdego miesiąca więc bardzo pasuje....
dziękujemy!

ponawiam pytanie:
kto to jest Wioletta z Gorzowa? czy ta wpłata jest na Agatka?

Posted

pani Wioletta nadal sie nie odezwała....
(więc jak się teraz zgłosi i powie, że wpłata była na innego pieska to się zastrzelę..)

...;)a ja już nie mogłam wytrzymać i zmówiłam dla Agatka nowy preparat na stawy: ma dobry stosunek chondroityny do glukozaminy, a poza tym ma w skladzie msm, ktore jest u nas dosyć niedoceniane, a wpływa bardzo dobroczynnie na stawy(i skóre i inne) i przeciwbólowo....
OLIMP ARTHROBLOCK glukozamina chondroityna siarka (510479239) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

Kikou:loveu:, nawet, jeśli pieniążki były na innego psiaka to Pani Wioletta na pewno zrozumie. W końcu Ty wiesz najlepiej który psiak czego i najpilniej potrzebuje. Więc nie strzelaj do siebie plz:)) Pozdrowionka dla Ciebie, Agatka i innych podopiecznych. A jak Agatek się czuje?,robi choć kilka kroczków na prostym podłożu? doopka choć troszkę chudnie:razz:? a pazurki dał sobie w koncu obciąć? bo tak sobie tez mysle, ze jak on ma takie długaśne, i do tego dojdzie jego masa, to może też przez to nie uśmiecha mu się chodzić:roll:

Posted

po prostym chodzi grubasek... tylko nie może iść jak mu ta rzepka wypadnie, wtedy nóżka wisi jak szmaciana...ale to potem "wskakuje" samo na miejsce...

dupka to jeszcze nie schudła....to troche potrwa...
a pazury te najgorsze obcięte, reszta została jak jest...bo Agatek nie pozwolił....:cool3:

ciągle walczymy z syropami, bo chrypka jeszcze sie utrzymuje...

Posted

Agetek z kumpelką:

ale Agatek jednak znacznie bardziej ceni sobie towarzystwo ludzi....
człapie zawsze tam gdzie ktoś jest...
z pieskami zgodnie żyje ale nie są mu potrzebne do szczścia.....