Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 819
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ze schodami to niestety nic nie bedzie..... już dzisiaj ledwo sie zwleklam z łóżka-kregosłup sie zameldował......

ale ten psiunio taki madry....
prosiłam go żeby posiusiał na balkonie... i tak popatrzył na mnie mądrze i zaczął sikać.... na doniczki..ale to nie szkodzi.:evil_lol:
(sasiedzi z dołu oczywiście bezpieczni, wycieram wszystko.....)

dzisiaj podreptał pare kroczków po mieszkaniu... wczoraj był taki słabiutki po podróży, że tylko chrapał w jednym miejscu....

Posted

Cioteczki zbieramy dalej !!!!!! kto może jeszcze dołożyć grosika ??????

Wysłałam przelew w tytule napisałam : " dla psa na karmę ", bo chyba jeszcze imienia nie ma wybranego ......

Posted

Wchodzą już tu tylko jedne i te same osoby.Może zmienić jakoś tytuł,albo nie wiem co...bo jak nikt nowy nie wejdzie i się nie ulituje,to nie zbierzemy na karmę...a przecież jeszcze trzeba szybko znaleźć dt :shake:

Posted

Ja kupie mu ta karme (sama mam psa chorego na nerki) tylko porosze na pw o dokladny adres do wysylki. Moge rozniez skonslutowac jego wyniki u dr Neski, ktora zajmuje sie psami chorymi na nerki. Prosze o przeslanie wynikow na maila saganka72@wp.pl jak bardzo ma podwyzszony mocznik, czy mial robione badanie moczu? jesli nie, to koniecznie trzeba.

Posted

[quote name='saganka']Ja kupie mu ta karme (sama mam psa chorego na nerki) tylko porosze na pw o dokladny adres do wysylki. Moge rozniez skonslutowac jego wyniki u dr Neski, ktora zajmuje sie psami chorymi na nerki. Prosze o przeslanie wynikow na maila saganka72@wp.pl jak bardzo ma podwyzszony mocznik, czy mial robione badanie moczu? jesli nie, to koniecznie trzeba.

serdeczne dzieki:loveu:

Posted

No to czekam na informacje, gdzie wyslac karme. Czy mam sama wybrac karme? Jest renalowych karm troche - moj pies mial ladne wyniki po sano-croqu happy doga, ale tez np hills mu niezle wchodzil i trovet. Sa tez puszki renalowe. No i poprosze o ten komplet badan piesia, to zobaczymy co Neska powie.
O, zobaczylam, ze piesek jest we Wroclawiu!! A tam mam znajoma z dostepem do tanszych karm Happy doga, to moze by Wam podrzucila :-)

Posted

Kikou udało mi się dziś wyrobić (cokolwiek znaczy to słowo) i wysłałem właśnie paczkę.Jest tam ok.2 kg Royal-Canin typu renal 9 puszek renala i Ipakitine,Zostało trochę miejsca to dołożyłem parę smąkołyków dla Twoich podopiecznych .

Posted

saganka napisał(a):
No to czekam na informacje, gdzie wyslac karme. Czy mam sama wybrac karme? Jest renalowych karm troche - moj pies mial ladne wyniki po sano-croqu happy doga, ale tez np hills mu niezle wchodzil i trovet. Sa tez puszki renalowe. No i poprosze o ten komplet badan piesia, to zobaczymy co Neska powie.
O, zobaczylam, ze piesek jest we Wroclawiu!! A tam mam znajoma z dostepem do tanszych karm Happy doga, to moze by Wam podrzucila :-)

no to swietnie!

Kikou pewnie sie odezwie wieczorkiem,bo widze ,ze teraz jest niedostepna

Posted

Cudownie, że będzie też Ipakitin, wlaśnie dzisiaj o niej z Kikou rozmawiałam.
A Pies jest podobno najmadrzejszy na świecie, patrzy na człowieka tak mądrze że aż łzy stają w oczach...

Posted

Gogonek napisał(a):
A ja wciąz nie mam nr konta:roll:, obiecałam, to chcę wpłacić, Kikou, odezwij się plz:razz:

ja moge numer kikou popwysylac na priwa ,chyba sie nie obrazi ...mam bo robilam bazarki dla Rudzika,