Lionees Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Dziewczyny mają 100zł,a karma kosztuje 225zł:shake: Nr konta jest na poprzedniej stronie Quote
irysek Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 nie widze tego konta jakos, albo osleplam :crazyeye: Quote
Lionees Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Kikou wykasowała nr konta i będzie podawać na pw Quote
Lionees Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 irysek napisał(a):nie widze tego konta jakos, albo osleplam :crazyeye: Nie oślepłaś;):evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 napisalam jeszcze czy ktoś ma karmę na wątku wetwrynaryjnym psów nerkowców : Urologia - Dogomania Forum Quote
monika083 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ja mam bazarki dla bezy do 15-ego,beza pojedzie do domu wiec uzbierana kasa moze przyda sie na karme. Quote
kikou Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 ze schodami to niestety nic nie bedzie..... już dzisiaj ledwo sie zwleklam z łóżka-kregosłup sie zameldował...... ale ten psiunio taki madry.... prosiłam go żeby posiusiał na balkonie... i tak popatrzył na mnie mądrze i zaczął sikać.... na doniczki..ale to nie szkodzi.:evil_lol: (sasiedzi z dołu oczywiście bezpieczni, wycieram wszystko.....) dzisiaj podreptał pare kroczków po mieszkaniu... wczoraj był taki słabiutki po podróży, że tylko chrapał w jednym miejscu.... Quote
Yana Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 poproszę o nr konta, to dorzucę grosik na karmę Quote
Lionees Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Proszę i ja o numer konta,bo jak był na wątku to nie skopiowałam:roll: Quote
GoskaGoska Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 i jeszcze raz do gory , ktora ciotak pomoze jeszcze Quote
iwa77 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Cioteczki zbieramy dalej !!!!!! kto może jeszcze dołożyć grosika ?????? Wysłałam przelew w tytule napisałam : " dla psa na karmę ", bo chyba jeszcze imienia nie ma wybranego ...... Quote
Lionees Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Wchodzą już tu tylko jedne i te same osoby.Może zmienić jakoś tytuł,albo nie wiem co...bo jak nikt nowy nie wejdzie i się nie ulituje,to nie zbierzemy na karmę...a przecież jeszcze trzeba szybko znaleźć dt :shake: Quote
saganka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ja kupie mu ta karme (sama mam psa chorego na nerki) tylko porosze na pw o dokladny adres do wysylki. Moge rozniez skonslutowac jego wyniki u dr Neski, ktora zajmuje sie psami chorymi na nerki. Prosze o przeslanie wynikow na maila saganka72@wp.pl jak bardzo ma podwyzszony mocznik, czy mial robione badanie moczu? jesli nie, to koniecznie trzeba. Quote
monika083 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='saganka']Ja kupie mu ta karme (sama mam psa chorego na nerki) tylko porosze na pw o dokladny adres do wysylki. Moge rozniez skonslutowac jego wyniki u dr Neski, ktora zajmuje sie psami chorymi na nerki. Prosze o przeslanie wynikow na maila saganka72@wp.pl jak bardzo ma podwyzszony mocznik, czy mial robione badanie moczu? jesli nie, to koniecznie trzeba. serdeczne dzieki:loveu: Quote
saganka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 No to czekam na informacje, gdzie wyslac karme. Czy mam sama wybrac karme? Jest renalowych karm troche - moj pies mial ladne wyniki po sano-croqu happy doga, ale tez np hills mu niezle wchodzil i trovet. Sa tez puszki renalowe. No i poprosze o ten komplet badan piesia, to zobaczymy co Neska powie. O, zobaczylam, ze piesek jest we Wroclawiu!! A tam mam znajoma z dostepem do tanszych karm Happy doga, to moze by Wam podrzucila :-) Quote
jurmar98 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Kikou udało mi się dziś wyrobić (cokolwiek znaczy to słowo) i wysłałem właśnie paczkę.Jest tam ok.2 kg Royal-Canin typu renal 9 puszek renala i Ipakitine,Zostało trochę miejsca to dołożyłem parę smąkołyków dla Twoich podopiecznych . Quote
monika083 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 saganka napisał(a):No to czekam na informacje, gdzie wyslac karme. Czy mam sama wybrac karme? Jest renalowych karm troche - moj pies mial ladne wyniki po sano-croqu happy doga, ale tez np hills mu niezle wchodzil i trovet. Sa tez puszki renalowe. No i poprosze o ten komplet badan piesia, to zobaczymy co Neska powie. O, zobaczylam, ze piesek jest we Wroclawiu!! A tam mam znajoma z dostepem do tanszych karm Happy doga, to moze by Wam podrzucila :-) no to swietnie! Kikou pewnie sie odezwie wieczorkiem,bo widze ,ze teraz jest niedostepna Quote
irysek Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 to jak juz znalazl sie sponsor karmy a ja nie dostalam na pw konta, to innego biedaka wspomoge. Quote
Neris Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Cudownie, że będzie też Ipakitin, wlaśnie dzisiaj o niej z Kikou rozmawiałam. A Pies jest podobno najmadrzejszy na świecie, patrzy na człowieka tak mądrze że aż łzy stają w oczach... Quote
iwa77 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Kochani jesteście cudowni - Saganka , Jurmar98 bardzo dziękujemy !:Rose::Rose::Rose::Rose: Kasia się na pewno odezwie ! Quote
Gogonek Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 A ja wciąz nie mam nr konta:roll:, obiecałam, to chcę wpłacić, Kikou, odezwij się plz:razz: Quote
monika083 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Gogonek napisał(a):A ja wciąz nie mam nr konta:roll:, obiecałam, to chcę wpłacić, Kikou, odezwij się plz:razz: ja moge numer kikou popwysylac na priwa ,chyba sie nie obrazi ...mam bo robilam bazarki dla Rudzika, Quote
monika083 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Kikou,moze nadaj bidulkowi jakies imie? Ty..jako Matka chrzestna:loveu: wyslalam Twoj numer konta Gogonkowi, Quote
Recommended Posts