Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiaro, kiedy mogłabyś wpaść? wyprowadziłabyś stworki na jakis spacerek za dnia... wybiegałyby sie trochę, wybawiły... ja pracuję w ten i przyszły weekend, najwcześniej kończę w piątki, bo już o 12.00 mogłabym być w domu (ale nie jutro, bo czeka mnie akademia i impreza popołudniowa), od poniedziałku do czwartku jestem w domu dopiero po 15.00. w weekendy pracuję do 13.30.

Posted

halbina napisał(a):
różnie to bywa... w końcu nauczyciele pracują 18 godz. tygodniowo :eviltong:

Ale te wszystkie dodatkowe zajęcia , akademie, kursy .....................:roll:

Posted

rano karmienie stadka, godzinka zabaw szczeniaków... zbieram kupki i przecieram podłogę mopem, spacerek z dorosłymi (10 minut) i do pracy... po powrocie z pracy spacer na raty: Inka + szczenior (20 minut), Platon + szczenior (15 minut), najmłodszy nie wychodzi... potem psiaki jedzą, rozrabiają i dokonują dzieła... ja piję kawkę i zaglądam na dogo... jeśli mam czas, jeśli muszę wyjść za chwilę... zbieram kupki i przecieram podłogę... jak psiaki sie wyszumią i idą podrzemać... ja zbieram kupki, śmieci papierowe i szmaciane... i na kolanach wycieram każdy kąt... potem psiaki sie budzą, jedzą i szaleją... ja piję kawkę i obskakuję wątki na dogo... wieczorem spacerek na dwie tury, długi spacerek... po 30 minut... potem psiaki jeszcze pobrykają, ja przecieram podłogę na bieżąco, rozkładam gazety...

Posted

Mogę przychodzić prawie codziennie po 15 w piątki mogę być po13:)Jutro też nie mogę bo właściciele stajni wyjechali za granice i podzieliłam się z kolegą On karmi konie,ja psy i koty;)jak coś będę pisała sms-Y w poniedziałek mogę przyjść 1 raz:)Powiesz mi jak mam wyprowadzać i gdzie i damy radę z tymi szczeniorami:)Czemu robiłaś minę na Inke ostatnio?:roll:(taką) co z Nią?jest duża ciągnie?nie przeraża mnie:)Jak umię utrzymać moją klacz(400kg)młodą w dodatku co dla mnie taka Ineczka:razz:

Posted

Świety Mikołaj przyniósł domek... Misi... przyjechali po nią państwo z Gliwic, mają dwoje dzieci, dziewczynka ma 12 lat, chłopczyk chodzi do przedszkola... i ma na imię Mikołaj... :lol:
Państwo uprzedzeni, że panna może zjeść kołderkę i pluszowe zabawki, trzymać kciuki, żeby była grzeczna! Ma juz całą wyprawkę, skonsultowana ze mną telefonicznie... i wszyscy nią zachwyceni! :loveu:

Posted

Gratuluję małej nowego domku... :)

i mały off

wogóle kochani jak będzie ktoś miał możliwość dania DT lub wzięcia amstafa to mam małego na zbyciu bardzo młodego i całuśnego... narazie nie mówię gdzie on jest bo się boję aby "źli ludzie" go nie chcieli bo już dziś dwóch chciało w tym jeden to typowy kryminalista i robiłby z psa morderce:angryy: sprawa bardzo pilna... najlepiej na dniach... w przypadku tego psa dom będzie rygorystycznie sprawdzony... jest to jeszcze szczenior...

Posted

halbina napisał(a):
Państwo napisali, że małą głównie śpi... :evil_lol: i że sie zapoznają z małą...

Malcy przeżywają takie rozstanie . Sa zagubieni . Byli w stadzie , a teraz sa sami . To dla nich stres . Na szczęście taki stan nie trwa długo i pańciostwo będzie jeszcze miało po uszy aktywności Mysi :cool3::evil_lol: