Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kleosia(tak ją nazwałam) chce do ciepełka...
Jej bracia będą zawiezieni do innego miejsca a ona zostanie sama:placz:
Ona tak lgnie do człowieka...Co jestem w stajni nic przy koniu zrobić nie mogę bo muszę ją nosić pod kurtką bo Jej zimno...

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

proponuje na nowo zrobic suni ogloszenia tym razem w pojedynke- przydalo by się jej rowniez zdjecie jak jest sama. niestety dziewczyny , ale ludzie tylko wtedy dzwonią jak ogloszenie jest na samym początku stron internetowych. Wiec trzeb by bylo je na nowo wrzucic przynajmniej na kupiepsa i gumtree.

Posted

Mógłby ktoś takie ogłoszenia porobić?Proszę;)
Nie mam więcej jej zdjęć trudno zrobić fajne zdjęcie ruchliwemu szczeniakowi,spokojnie siedzi jedynie na moich rękach:lol:

Posted

Gosiara napisał(a):
Mam mogę wysłać na meila:)

ja porobię ogłoszenia tylko podajcie do kogo kontakt bo będę musiała przegrzebać wątek, ewentualnie stronka gdzie takie cuś znajdę :cool3:

Posted

KLEOSIA

Kiedy się jest bezdomnym szczeniaczkiem, małym bezradnym pieskiem, to i stajnia jest wybawieniem! Zostałyśmy porzucone i właściciel stajni przygarnął nas z litości. Ale tu, w stajni choć nie jest nam strasznie zimno i dostajemy jeść, to bardzo brakuje nam tego, co szczeniaczki kochają najbardziej: pieszczot i zabaw z Człowiekiem! Dlatego prosimy o domki!
Było nas troje, teraz zostałam sama. Zrobiło się zimno i mokro...
Jestem do wzięcia i kochania od zaraz! Opiekuje się mną Fundacja "Szara Przystań", dlatego warunkiem mojej adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej i zgoda na sterylizację, kiedy już osiągnę odpowiedni wiek.

Posted

Dziś byłam zawiozłam jedzonko koc,Ona się tak trzęsie z zimna bylam tam do wieczora siedzialam na slome Ona mi na kolanach zasnęla niechciala zejsc...
nie nmoge ja wziasc na tymczas,moje koty terorysty...
W poniedzialek biore sunie(mama Zadziorka)po sterylce...
Ja nie prosze o tymczas...
Ja błagam Ona tak marznie:-(