izabela24 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [LEFT]Zna ktoś może dokładne wyniki dzisiejszej wystawy w Poznaniu? Ja mam tylko tak mniej więcej, jeśli kogoś to interesuje, to mogę je podać. Ja natomiast potrzebuję wyników dość dokładnych :/ spóźniłam się na sam początek,kiedy na ring wyszły samce. [/LEFT] Quote
kadziumia Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='izabela24'][LEFT]Zna ktoś może dokładne wyniki dzisiejszej wystawy w Poznaniu? Ja mam tylko tak mniej więcej, jeśli kogoś to interesuje, to mogę je podać. Ja natomiast potrzebuję wyników dość dokładnych :/ spóźniłam się na sam początek,kiedy na ring wyszły samce.[/LEFT] [/quote] tutaj raczej tych wyników nie zobaczysz ... mało kto tutaj z wystawców zagląda. najprędzej będą osiągalne na forum Samoyeda ... pozdrawiam Quote
izabela24 Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 dzięki za pomoc :) muszę sprawdzić, może się pojawią :) Quote
Recommended Posts