Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nio jestem w Niej zakochana odkąd ją tylko zobaczyłam. Ponoć jest naprawdę bardzo mądra tylko czy to zaleta czy wada:evil_lol: zobaczymy jakie różki będzie pokazywać odezwę się w czwartek albo piątek jak Emiko będzie już z Nami. Pozdrawiam

:)

Posted

[quote name='bubcia']
(..)Ponoć jest naprawdę bardzo mądra tylko czy to zaleta czy wada:evil_lol: (..)
:)

Na to nie da się za "Chiny Ludowe" jednoznacznie odpowiedzieć ;)

Posted

Kochani wczoraj wieczorem zamieszkała u Nas Ekimo Tanabata- matko ona jest tak piękna że zdjęcie które umieściłam nie oddaje nawet połowy jej uroku ;-). Trocę poźniej napiszę więcej bo muszę się nią zająć:) pozdrawiam

Posted

Jest przeurocza, prześliczna, przepiękna! wyrośnnie z niej super psiak :) chyba na jednym zdjeciu zabiera sie za dywan(ostrzegam, u nas w domu juz dywanow nie ma :P) a skarpetki ma zupełnie jak moja Yoko, w ogóle jest bardzo podobna :) Gratuluje! zycze pociechy z małej :) i oczywiscie jak najmniej zniszczeń ;P

Posted

kslawin- dobrze ujęte diablica ;-) nawet rano budzi nas zębami- najpierw mnie poskubie kilka włosów wyrwie aż się obudzę później do męża idzie i to samo a jak się cieszy jak już wstaniemy ;-) energii ma za dzisięciu:) - No ale narazie uczymy ją czystości i pomału zaczniemy zostawiać ją samą na godzinkę i stopniowo dłużej- zobaczymy jak wyjdzie:) Ale nie ma co pisać słodziak jest i to prawda miłość naszego życia i zero swojego czasu:) Pozdrawiam

Posted

[quote name='bubcia']kslawin- dobrze ujęte diablica ;-) nawet rano budzi nas zębami- najpierw mnie poskubie kilka włosów wyrwie aż się obudzę później do męża idzie i to samo a jak się cieszy jak już wstaniemy ;-) energii ma za dzisięciu:) - No ale narazie uczymy ją czystości i pomału zaczniemy zostawiać ją samą na godzinkę i stopniowo dłużej- zobaczymy jak wyjdzie:) Ale nie ma co pisać słodziak jest i to prawda miłość naszego życia i zero swojego czasu:) Pozdrawiam
Ha, ha, ha!!!!!
Poczekaj jeszcze trochę, jak oprócz zębów, do budzenia, zacznie używać swojego miauczenia
:evil_lol:

PS.
O! Zrymowało mi się! :crazyeye:

Posted

No dokładnie jak nie reagować jak tu taki słodziak Nas zaczepia jeszcze kuli uszka i się śmieje przy tym ;-) istny aniołek z różkami :diabloti:

Posted

Bubciu- mam nadzieję, że suczka będe fajna, jest po moim psie, który ma świetny rodowód, doskonałą budowę i super cudowny charakter.
Życzę powodzenia i zapraszam w kazdej chwili do kontaktu. Po nocy też, bo tak tkraktujemy "nasze" psy. A dzieci po naszych psach to tez nasze dzieci.

Pozdrawiam-

Małgosia Piekarczyk, hodowla Hannibal

Posted

Dziękuje bardzo Gosiu za gotowość niesienia Nam pomocy:) nio mam nadzieję że wszystko będzie dobrze jak na razie Emiko to łobuz jakich mało:) nie potrafi okazać szczęścia bez ząbków:) a jej zęby to jak mega ostre igiełki więc nasze ręce są w kropeczki:) charakterek też potrafi już pokazać zwłaszcza jak jej się nie pozwoli na gryzienie tego co ona chce :diabloti: diabełek w anielskim ciele:).Postaram się jakieś ładne zdjątka zrobic to wstawię. Pozdrawiam serdecznie

Posted

W ramach posiadania rąk w przyzwoitej całości należy zawsze mieć w kieszeni, ręce, za pazuchą cokolwiek- starą skarpetkę, śmierdzące majtki, kawałek kapcia, starą piłkę- naprawdę całkowicie cokolwiek.
W momencie zainteresowania shiby rękami- najczęściej przy witaniu- należy zabrać zdecydowanie rękę i dać shibce podmiankę- pomachać przed nosem, zainteresować, powąchać (tak, tak) i dopiero dać psu.
Pomaga. Ale wymaga czasu.
Pozdrawiam-
Gosia