Ewson Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 śliczności!!!!!jest cudowna!:loveu:....chce kolejna shibe!!!!chociaz dwa diably wcielone w domu to chyba przesada...Gratuluje! Quote
bubcia Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 nio jestem w Niej zakochana odkąd ją tylko zobaczyłam. Ponoć jest naprawdę bardzo mądra tylko czy to zaleta czy wada:evil_lol: zobaczymy jakie różki będzie pokazywać odezwę się w czwartek albo piątek jak Emiko będzie już z Nami. Pozdrawiam :) Quote
kslawin Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='bubcia'] (..)Ponoć jest naprawdę bardzo mądra tylko czy to zaleta czy wada:evil_lol: (..) :) Na to nie da się za "Chiny Ludowe" jednoznacznie odpowiedzieć ;) Quote
bubcia Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Kochani wczoraj wieczorem zamieszkała u Nas Ekimo Tanabata- matko ona jest tak piękna że zdjęcie które umieściłam nie oddaje nawet połowy jej uroku ;-). Trocę poźniej napiszę więcej bo muszę się nią zająć:) pozdrawiam Quote
bubcia Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 ImageShack - Image Hosting :: dsc0073sq3.jpg Oto mała łobuziara w nowym domku ;-) ImageShack - Image Hosting :: dsc0068ma2.jpg mały sezamek ;-) Quote
Ewson Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Jest przeurocza, prześliczna, przepiękna! wyrośnnie z niej super psiak :) chyba na jednym zdjeciu zabiera sie za dywan(ostrzegam, u nas w domu juz dywanow nie ma :P) a skarpetki ma zupełnie jak moja Yoko, w ogóle jest bardzo podobna :) Gratuluje! zycze pociechy z małej :) i oczywiscie jak najmniej zniszczeń ;P Quote
bubcia Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 kslawin- dobrze ujęte diablica ;-) nawet rano budzi nas zębami- najpierw mnie poskubie kilka włosów wyrwie aż się obudzę później do męża idzie i to samo a jak się cieszy jak już wstaniemy ;-) energii ma za dzisięciu:) - No ale narazie uczymy ją czystości i pomału zaczniemy zostawiać ją samą na godzinkę i stopniowo dłużej- zobaczymy jak wyjdzie:) Ale nie ma co pisać słodziak jest i to prawda miłość naszego życia i zero swojego czasu:) Pozdrawiam Quote
kslawin Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='bubcia']kslawin- dobrze ujęte diablica ;-) nawet rano budzi nas zębami- najpierw mnie poskubie kilka włosów wyrwie aż się obudzę później do męża idzie i to samo a jak się cieszy jak już wstaniemy ;-) energii ma za dzisięciu:) - No ale narazie uczymy ją czystości i pomału zaczniemy zostawiać ją samą na godzinkę i stopniowo dłużej- zobaczymy jak wyjdzie:) Ale nie ma co pisać słodziak jest i to prawda miłość naszego życia i zero swojego czasu:) Pozdrawiam Ha, ha, ha!!!!! Poczekaj jeszcze trochę, jak oprócz zębów, do budzenia, zacznie używać swojego miauczenia:evil_lol: PS. O! Zrymowało mi się! :crazyeye: Quote
ktrebor Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Chciałoby się powiedzieć zgodnie z zasadami - nie reaguj na zaczepki, ale jak tu nie reagować na poranne wydzierane włosów? :) Quote
bubcia Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 No dokładnie jak nie reagować jak tu taki słodziak Nas zaczepia jeszcze kuli uszka i się śmieje przy tym ;-) istny aniołek z różkami :diabloti: Quote
bubcia Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Udało mi się zdjecie wstawić oto Emiko Tanabata ;-) Quote
Szybowiec Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Witamy szybownicę nastepną diablicę.Jest śliczna.:laola:Pozdrowienia od naszej gromadki. Quote
bubcia Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Witamy się ze wszystkimi szybowcami ;-) Quote
Hayne Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Witamy nowego Szybowca :p Na zdjęciu wygląda, jakby Pańcia/Pan trzymał coś bardzo dobrego do jedzenia w ręku.......... Pozdrawiamy, Quote
bubcia Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Pani trzyma reklamówkę którą Emiko sobie upodobała i wszędzie nosi ;) Quote
Gosia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Bubciu- mam nadzieję, że suczka będe fajna, jest po moim psie, który ma świetny rodowód, doskonałą budowę i super cudowny charakter. Życzę powodzenia i zapraszam w kazdej chwili do kontaktu. Po nocy też, bo tak tkraktujemy "nasze" psy. A dzieci po naszych psach to tez nasze dzieci. Pozdrawiam- Małgosia Piekarczyk, hodowla Hannibal Quote
Hayne Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Gosia nie żartuje - nie raz została obudzona bo... nasza shiba za dużo zjadła, wygląda dziwnie lub krzywo się patrzy :) Quote
bubcia Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Dziękuje bardzo Gosiu za gotowość niesienia Nam pomocy:) nio mam nadzieję że wszystko będzie dobrze jak na razie Emiko to łobuz jakich mało:) nie potrafi okazać szczęścia bez ząbków:) a jej zęby to jak mega ostre igiełki więc nasze ręce są w kropeczki:) charakterek też potrafi już pokazać zwłaszcza jak jej się nie pozwoli na gryzienie tego co ona chce :diabloti: diabełek w anielskim ciele:).Postaram się jakieś ładne zdjątka zrobic to wstawię. Pozdrawiam serdecznie Quote
Gosia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 W ramach posiadania rąk w przyzwoitej całości należy zawsze mieć w kieszeni, ręce, za pazuchą cokolwiek- starą skarpetkę, śmierdzące majtki, kawałek kapcia, starą piłkę- naprawdę całkowicie cokolwiek. W momencie zainteresowania shiby rękami- najczęściej przy witaniu- należy zabrać zdecydowanie rękę i dać shibce podmiankę- pomachać przed nosem, zainteresować, powąchać (tak, tak) i dopiero dać psu. Pomaga. Ale wymaga czasu. Pozdrawiam- Gosia Quote
bubcia Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Oj muszę Gosiu zacząc ją uczyć faktycznie że gryźć nie wolno:) bo łapki mamy w kropki:) ale dobrze będzie - podaję linka w galerii zaczynam umieszczać zdjecia emiko ;-) bo przecież już umiem:) http://www.dogomania.pl/forum/f698/emiko-tanabata-126864/ Quote
Recommended Posts