Natalia&Lola Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 megi82 napisał(a):kurcze ja nie wiem czy ma wszystkie szczepienia?+odrobaczona jest? może coś zjadła co jej zaszkodziło czy pije wodę? Szczepiona jest w terminie- w środę miała 2 szczepionkę szczeniecą a wczoraj zaczeły się wymioty (2 razy) tak jakby śliną. A od dziś rana wymioty ciemnym czymś. Odrobaczana była w niedziele i poniedziałek- robali nie było. Cały czas jestem z nią w domu i jej pilnuję, ale wiadomo jak to jest ze szczeniakiem- zawsze coś mu się uda podkraść. Wode wet kazał dać około 13 i dałam- wypiła pół swojej miski. Pochodziła trochę po pokoju, przyszła do mnie na kolana i położyła się spać. Teraz ją wsadziłam do jej wyrka i tam sobie śpi. Ona jest bardzo energiczna, dużo biega, szczeka itd. A teraz nic tylko leży... Quote
Natalia&Lola Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Tak się przedstawiaj wymioty Inki (już było ich mniej i były jaśniejsze), ale po podaniu wody ponownie zrobiło się ich więcej i są tak ciemne jak rano. Quote
taks Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 jeśli piesek dostaje kroplówki to nic mu juz nie podawaj doustnie ( nawet wody) bo to tylko wywołuje kolejne wymioty . Jest nawadniany więc całkowita głodówka nie zaszkodzi a jest wręcz wskazana w takiej sytuacji ( tzn kiedy utrzymują się wymioty). A kiedy robiła ostatnią kupę? Quote
Natalia&Lola Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 taks napisał(a):jeśli piesek dostaje kroplówki to nic mu juz nie podawaj doustnie ( nawet wody) bo to tylko wywołuje kolejne wymioty . Jest nawadniany więc całkowita głodówka nie zaszkodzi a jest wręcz wskazana w takiej sytuacji ( tzn kiedy utrzymują się wymioty). A kiedy robiła ostatnią kupę? Kupke robiła dziś (około 17) normalną. Quote
taks Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Natalia&Lola napisał(a):Kupke robiła dziś (około 17) normalną. oj to dobrze:multi:bo to wyklucza bardzo ponure warianty... a jak z wymiotami? ustały juz? Quote
Recommended Posts