Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze nie przysiadłam do tego allegro ale zrobie to dzis wieczorkiem.fajnie jakby było kilka zdjęć więcej moze ktoś ma? jeślki tak to proszę o maila
agaga_21@op.pl
jeśli nie to zrobię z tego co jest tutaj.czekam tak do 21.30 na fotki bo wtedy już będę mogła spokojnie usiąść do kompa-teraz jestem ciągle z doskoku bo moje bejbi nie chce się samo bawić;)

Posted

nie wiem skad brałyście teksty do ogłoszeń,ale jeśli wybierałyście info z jej watku,to od razu,agaga zanim zrobisz jej allegro, zaznaczam że Tekila z psami sie nie dogaduje.Nawet na szczeniaki warczy,i co do dzieci to tez jej relacje z nimi nie są do końca sprawdzone.
Tekila była wczesiej w pseudohodowli,do tej pory nie miała żadnego kontaktu ze smyczą,nie wiedziała co to spacer.Pomału poznaje wszytkie te rzeczy,ale napewno potrzebowałaby czasu na zaaklimatyzowanie i przyzwyczajenie sie do nowych warunków.Takie rzeczy chyba wypadałoby napisać,aby liczono sie z tym że suni trzeba będzie poświęcic trochę czasu.

Posted

kate89 napisał(a):
nie wiem skad brałyście teksty do ogłoszeń,ale jeśli wybierałyście info z jej watku,to od razu,agaga zanim zrobisz jej allegro, zaznaczam że Tekila z psami sie nie dogaduje.Nawet na szczeniaki warczy,i co do dzieci to tez jej relacje z nimi nie są do końca sprawdzone.
Tekila była wczesiej w pseudohodowli,do tej pory nie miała żadnego kontaktu ze smyczą,nie wiedziała co to spacer.Pomału poznaje wszytkie te rzeczy,ale napewno potrzebowałaby czasu na zaaklimatyzowanie i przyzwyczajenie sie do nowych warunków.Takie rzeczy chyba wypadałoby napisać,aby liczono sie z tym że suni trzeba będzie poświęcic trochę czasu.

oczywiście.dzięki, przecież nie chcemy ludzi wprowadzać w błąd...przecież wróciłaby do schronu gdyby ktos nie był na to wszystko nastawiony...szkoda, miałaby większe szanse.

Posted

`. Znaczy w sumie Tequila czasem potrafi się dogadać z psiakami, ale nigdy nie wiadomo kiedy ... Bo ostatnio była na spacerze z Oskarem to było dobrze, ale później już było inaczej ...

Posted

Nosz kurde,to czemu w pierwszym wątku są informacje o tym,że akceptuje inne psy i dzieci? Do Agi-jak nie jesteś czegoś pewna to napisz,że niesprawdzone albo cos w tym stylu,bo będę musiała wszystkie ogłoszenia poprawić:cool1:

edit:edytowałam te ogłoszenia,które się dało

Posted

dostałam maila z allegro od pewnej pani,pytała o Teqilkę ale niestety ona szuka amstaffki do domu z dziećmi i sznaucerem miniaturką więc musiałam jej odradzić Teqillkę:placz::placz::placz:
kurcze, jaka szkoda że ta pannica jest zaborcza!:angryy::placz: