phase Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 `. Dzięki wielkie za te ogłoszonka !!! Naprawdę !!! Quote
agaga21 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 jeszcze nie przysiadłam do tego allegro ale zrobie to dzis wieczorkiem.fajnie jakby było kilka zdjęć więcej moze ktoś ma? jeślki tak to proszę o maila agaga_21@op.pl jeśli nie to zrobię z tego co jest tutaj.czekam tak do 21.30 na fotki bo wtedy już będę mogła spokojnie usiąść do kompa-teraz jestem ciągle z doskoku bo moje bejbi nie chce się samo bawić;) Quote
phase Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 `. Niestety więcej fotek nie mam, ponieważ ostatnio na spacerze rozwalił mi się telefon i nie mogłam zrobić zdjęć :-? Quote
kate89 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 nie wiem skad brałyście teksty do ogłoszeń,ale jeśli wybierałyście info z jej watku,to od razu,agaga zanim zrobisz jej allegro, zaznaczam że Tekila z psami sie nie dogaduje.Nawet na szczeniaki warczy,i co do dzieci to tez jej relacje z nimi nie są do końca sprawdzone. Tekila była wczesiej w pseudohodowli,do tej pory nie miała żadnego kontaktu ze smyczą,nie wiedziała co to spacer.Pomału poznaje wszytkie te rzeczy,ale napewno potrzebowałaby czasu na zaaklimatyzowanie i przyzwyczajenie sie do nowych warunków.Takie rzeczy chyba wypadałoby napisać,aby liczono sie z tym że suni trzeba będzie poświęcic trochę czasu. Quote
agaga21 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 kate89 napisał(a):nie wiem skad brałyście teksty do ogłoszeń,ale jeśli wybierałyście info z jej watku,to od razu,agaga zanim zrobisz jej allegro, zaznaczam że Tekila z psami sie nie dogaduje.Nawet na szczeniaki warczy,i co do dzieci to tez jej relacje z nimi nie są do końca sprawdzone. Tekila była wczesiej w pseudohodowli,do tej pory nie miała żadnego kontaktu ze smyczą,nie wiedziała co to spacer.Pomału poznaje wszytkie te rzeczy,ale napewno potrzebowałaby czasu na zaaklimatyzowanie i przyzwyczajenie sie do nowych warunków.Takie rzeczy chyba wypadałoby napisać,aby liczono sie z tym że suni trzeba będzie poświęcic trochę czasu. oczywiście.dzięki, przecież nie chcemy ludzi wprowadzać w błąd...przecież wróciłaby do schronu gdyby ktos nie był na to wszystko nastawiony...szkoda, miałaby większe szanse. Quote
phase Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 `. Znaczy w sumie Tequila czasem potrafi się dogadać z psiakami, ale nigdy nie wiadomo kiedy ... Bo ostatnio była na spacerze z Oskarem to było dobrze, ale później już było inaczej ... Quote
Jenny19 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Nosz kurde,to czemu w pierwszym wątku są informacje o tym,że akceptuje inne psy i dzieci? Do Agi-jak nie jesteś czegoś pewna to napisz,że niesprawdzone albo cos w tym stylu,bo będę musiała wszystkie ogłoszenia poprawić:cool1: edit:edytowałam te ogłoszenia,które się dało Quote
agaga21 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=492979922 Quote
phase Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 `. A taka foteczka niuni :loveu: Quote
Ania_i_Kropka Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Tequila przeszła w swoim życiu wiele. Gdy trafiła do schroniska była wrakiem psa. Potwornie wychudzona, zaniedbana z cyckami do samej ziemi. Sunia mimio tego co przeszła kocha ludzi i chce z nimi przebywać. Quote
phase Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 `. z dzisiejszego spaceru : ] z kolegą Promem ;) i wujkiem Arkiem : ] http://www.dogomania.pl/forum/f28/duzy-wilkowaty-kochany-prom-czeka-na-prawdziwy-dom-124555/#post11214495 Quote
Ania_i_Kropka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Tequila wygląda już dużo lepiej, przytyła, jej sutki nie są już tak powyciągane. Sunia cieszy się z każdego nawet naj,mniejszego zainteresowania ze strony człowieka. Quote
agaga21 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 dostałam maila z allegro od pewnej pani,pytała o Teqilkę ale niestety ona szuka amstaffki do domu z dziećmi i sznaucerem miniaturką więc musiałam jej odradzić Teqillkę:placz::placz::placz: kurcze, jaka szkoda że ta pannica jest zaborcza!:angryy::placz: Quote
agaga21 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 wznowiłam allegro:shake: PIĘKNA SUNIA AMSTAFF / PITBULL szuka dobrego domu (504679461) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Quote
agaga21 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 polecam bazarek dla Ramzesa-amstaffa: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-literatura-w-spodnicy-babskie-ksiazki-na-zimowe-wieczory-126924/#post11411598 Quote
phase Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 `. Tequila na spacerze z kolegą Negrem http://www.dogomania.pl/forum/f28/nagro-ktory-ponad-wszystko-kocha-wolnosc-wrocil-4-raz-105944/ Quote
Areeek Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Tequilka jest bardzo kochana :loveu: Juz coraz mniej sie boi, zaczyna juz powoli szalec na spacerkach :lol: Quote
agaga21 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 wznowione allegro: PIĘKNA SUNIA AMSTAFF / PITBULL szuka dobrego domu (510512521) - Aukcje internetowe Allegro nikt się Teqillą nie interesuje:placz: biedne suczysko, skazane na schron!:-( Quote
Ania_i_Kropka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Nikt sensowny nie pytał o sunie. Z jednego ogłoszenia dzwonił pseudochodowca. W schronisku pytała o nią Pani, która miała już sunię jamniczkę. Quote
Recommended Posts