winter7 Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Bonsai napisał(a):Strasznie się cieszę !!! :) Będą fotki? :razz: Jestem ciekawa tego kostkowego apartamentu! :) Jak się cieszę!!! :D Choć jedna dobra wiadomość w ostatnim czasie (mój Piegusek znów choruje :( ). Z powodu tego kleszcza??? Współczuję Wam bardzo. Z dobrych wieści, to MUSZĘ się Wam pochwalić, że moja osobista psica LUNKA będzie gwiazdą reportażu o bohaterach kalendarza "Mój Pies" w UWAGA!TVN+ :) Quote
siekowa Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Właśnie dostałam info, że Kostuś bardzo dobrze znosi podróż :) Cudownie, że udało się go wyciągnąć z azylu, jesteście wspaniali. :loveu: Quote
koosiek Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='siekowa']Właśnie dostałam info, że Kostuś bardzo dobrze znosi podróż :) Cudownie, że udało się go wyciągnąć z azylu, jesteście wspaniali. :loveu: Dokładnie :) Fantastycznie, że dzięki Wam ten pies wreszcie dostał szansę. Quote
zioberek87 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 ale się cieszę ogromnie:):) masakra fantastyczne wieści:) jupi:) Quote
phase Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 winter7 napisał(a): Z dobrych wieści, to MUSZĘ się Wam pochwalić, że moja osobista psica LUNKA będzie gwiazdą reportażu o bohaterach kalendarza "Mój Pies" w UWAGA!TVN+ :) No to gratulację. :) No super wieści co do Kostka, wreszcie coś się dzieje,, bezpieczny jest...!! :):) Oby było lepiej!! Quote
Karro Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Mam nadzieję, ze Kostka szybko uda się "naprawić" i że szybko znajdzie domek :) Dobrze że jest już bezpieczny :) Quote
Donvitow Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Kto jest uprawniony do informacji z hotelu i fotek od P Marka? Quote
winter7 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Donvitow napisał(a):Kto jest uprawniony do informacji z hotelu i fotek od P Marka? Jestem w kontakcie mailowym z panem Markiem. Dzwoniłam dzisiaj koło 13, ale jeszcze nie dojechali z Kostkiem. Quote
winter7 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Będę dzwonić jutro rano. Będziemy wiedzieć coś więcej. Jak się zachowuje i czy odnalazł się w sytuacji. Quote
zioberek87 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Witaj Kostuś:)? jak tam na nowych włościach:)? OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA COOTECZKI AIDA CO PRZELAŁA 200,00 ZŁ DLA CHŁOPAKA!!!!!!!! Quote
winter7 Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Wszystko wiadomo. Kostuś zrobił póki co bardzo dobre wrażenie na panu Marku. Po przyjeździe do hotelu trochę sobie pobiegał, załatwił swoje sprawy, zjadł cały posiłek i udał się do SWOJEGO pokoju. A oto lista zniszczeń po nocy: całkowite zero. Nic nie pogryzł, nie piszczał i co najważniejsze nie załatwił się u siebie. :) Będę z niego ludzie :cool3: Pan Marek, na razie chodzi z nim po domu i na spacery, przyzwyczaja do siebie, na co Kostuś odpowiada machaniem ogonka. Nie zaczepia innych psów z kojców podczas spaceru. Na razie nie wykazał żadnych agresywnych zachowań w stosunku do innych psów i ludzi. W sumie czemu się dziwić - jak dzwoniłam pan Marek gotował mu rosołek z wołowinką i warzywkami, bo.... bardzo mu to smakuje :) W przyszłym tygodniu postara się przesłać zdjęcia, bo nie chce go jeszcze stresować aparatem. Pan Marek powiedział - "Kostuś to bardzo fajny chłopak." :lol: D Z I Ę K U J Ę W S Z Y S T K I M I K A Ż D E M U Z O S O B N A - B E Z W A S Z E J P O M O C Y B Y S I Ę N I E U D A Ł O !!!!!!!!! Dziękuję wszystkim, których poruszył los Kostka, mimo, że nie jest umierający ani ciężko chory. On po prostu potrzebuje miłości! Aida kochanie, serdeczne dzięki!!! Jesteś Psim Aniołem:multi: Quote
Bonsai Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Świetne wieści. :) Ale jeszcze nie chwalmy dnia przed zachodem słońca - z psa wychodzi wszystko w miesiąc-dwa po wyjściu ze schroniska. ;) Ale wierzę, że będzie dobrze! Quote
azalia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 wspaniałe wiadomości,powodzenia Kostusiu. Quote
winter7 Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Bonsai napisał(a):Świetne wieści. :) Ale jeszcze nie chwalmy dnia przed zachodem słońca - z psa wychodzi wszystko w miesiąc-dwa po wyjściu ze schroniska. ;) Ale wierzę, że będzie dobrze! Wiem, ale chciałam się trochę nacieszyć :) Quote
koosiek Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Kostek wreszcie naspaceruje i wybiega się za te wszystkie lata tkwienia za kratami :) Quote
zioberek87 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 wychodzi albo nie:) z mojego wyszło już w pierwszy dzień:) także długo nie musiałam czekać:) a może Kosteczek już całyczas taki pieszczoch będzie:):):) Quote
Recommended Posts