Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bonsai napisał(a):
Strasznie się cieszę !!! :) Będą fotki? :razz: Jestem ciekawa tego kostkowego apartamentu! :)

Jak się cieszę!!! :D Choć jedna dobra wiadomość w ostatnim czasie (mój Piegusek znów choruje :( ).

Z powodu tego kleszcza???
Współczuję Wam bardzo.
Z dobrych wieści, to MUSZĘ się Wam pochwalić, że moja osobista psica LUNKA będzie gwiazdą reportażu o bohaterach kalendarza "Mój Pies" w UWAGA!TVN+ :)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='siekowa']Właśnie dostałam info, że Kostuś bardzo dobrze znosi podróż :) Cudownie, że udało się go wyciągnąć z azylu, jesteście wspaniali. :loveu:

Dokładnie :) Fantastycznie, że dzięki Wam ten pies wreszcie dostał szansę.

Posted

winter7 napisał(a):

Z dobrych wieści, to MUSZĘ się Wam pochwalić, że moja osobista psica LUNKA będzie gwiazdą reportażu o bohaterach kalendarza "Mój Pies" w UWAGA!TVN+ :)

No to gratulację. :)
No super wieści co do Kostka, wreszcie coś się dzieje,, bezpieczny jest...!! :):) Oby było lepiej!!

Posted

Donvitow napisał(a):
Kto jest uprawniony do informacji z hotelu i fotek od P Marka?

Jestem w kontakcie mailowym z panem Markiem. Dzwoniłam dzisiaj koło 13, ale jeszcze nie dojechali z Kostkiem.

Posted

Wszystko wiadomo. Kostuś zrobił póki co bardzo dobre wrażenie na panu Marku. Po przyjeździe do hotelu trochę sobie pobiegał, załatwił swoje sprawy, zjadł cały posiłek i udał się do SWOJEGO pokoju. A oto lista zniszczeń po nocy: całkowite zero. Nic nie pogryzł, nie piszczał i co najważniejsze nie załatwił się u siebie. :)
Będę z niego ludzie :cool3:
Pan Marek, na razie chodzi z nim po domu i na spacery, przyzwyczaja do siebie, na co Kostuś odpowiada machaniem ogonka. Nie zaczepia innych psów z kojców podczas spaceru. Na razie nie wykazał żadnych agresywnych zachowań w stosunku do innych psów i ludzi. W sumie czemu się dziwić - jak dzwoniłam pan Marek gotował mu rosołek z wołowinką i warzywkami, bo.... bardzo mu to smakuje :)
W przyszłym tygodniu postara się przesłać zdjęcia, bo nie chce go jeszcze stresować aparatem.
Pan Marek powiedział - "Kostuś to bardzo fajny chłopak." :lol:

D Z I Ę K U J Ę W S Z Y S T K I M I K A Ż D E M U Z O S O B N A - B E Z W A S Z E J P O M O C Y B Y S I Ę N I E U D A Ł O !!!!!!!!!

Dziękuję wszystkim, których poruszył los Kostka, mimo, że nie jest umierający ani ciężko chory. On po prostu potrzebuje miłości!
Aida kochanie, serdeczne dzięki!!! Jesteś Psim Aniołem:multi:

Posted

Świetne wieści. :) Ale jeszcze nie chwalmy dnia przed zachodem słońca - z psa wychodzi wszystko w miesiąc-dwa po wyjściu ze schroniska. ;) Ale wierzę, że będzie dobrze!

Posted

Bonsai napisał(a):
Świetne wieści. :) Ale jeszcze nie chwalmy dnia przed zachodem słońca - z psa wychodzi wszystko w miesiąc-dwa po wyjściu ze schroniska. ;) Ale wierzę, że będzie dobrze!

Wiem, ale chciałam się trochę nacieszyć :)