Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciotki dajmy go do gazety! Pan Marek by nam powiedział jaka gazeta u nich jest najbardziej rozchwytywana i tam byśmy dały jego ogłoszenie z zdjęciem itd. ja wiem że to duży koszt ale najwidoczniej ogłoszenia portalowe już nie działają... musimy mu dać dom

Posted

[quote name='zioberek87']ciotki dajmy go do gazety! Pan Marek by nam powiedział jaka gazeta u nich jest najbardziej rozchwytywana i tam byśmy dały jego ogłoszenie z zdjęciem itd. ja wiem że to duży koszt ale najwidoczniej ogłoszenia portalowe już nie działają... musimy mu dać dom[/QUOTE]

To dobry pomysł :)

Posted

ok to działamy winter7 jakbyś mogła przy okazji dzwoniąc do Pana Marka spytać się o najbardziej rozchwytywaną gazetę w jego województwie to była bym Ci wdzięczna. jak już się dowiemy jaka to gazeta to tam zadzwonię i się spytam ile by kosztowało ogłoszenie z zdjęciem naszego chłopaka, jak długi może być tekst itd. myślałam aby podać do gazety nr kom Pana Marka bo to z nim ludzie bezpośrednio by się kontaktowali i pytali i oglądali Kostka a my byśmy zrobiły wizyty przed i po adopcyjne. jeszcze tylko kwestia kasy, nie wiem ile takie ogłoszenie będzie kosztować ale finanse Kostka są w kiepskim stanie, nie wiem nawet czy będzie na tenmiesiąc wieć na ogłoszenie w gazecie będziemy musiały się dopdatkowo złożyć, daję 10 zł, kto pomoże jeszcze Kostusiowi?

Posted

bo oczywiście walczę jak najtaniej, no i jest taki portal jeleniogórski i gadam z adminem czy kimś tam żeby napisał na portalu artykuł o naszym Kostusiu, taki długi z opisem historii i mnóstwem zdjęć może to coś zdziała:)