EwikB Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Dzidtka_Gl napisał(a): no tak ale DJ będąc w klasie pośredniej na 2 CACIBówkach pokonał 2 Rosyjskie Championy ( od przewodniczącej klubu LA w Rosji ;) ) ;) i tak zdobył 2 CACIBy... jak zdobył je "bardzo ładny pies" Carmel wszyscy wiemy :) Chciałam sie juz nieodzywać ale powiedz mi Anka tylko jedno - dlaczego jak Twój pies lub od Ciebie jak jest sam i wygra to same superlatywy, a jak z innej hodowli to dali bo musieli . :diabloti: Z tego co pamiętam to tylko w tym Kijowie mam konkurencję ( nie czarujmy sie ruskie lhasa nie rzucają ) na pozostałych był sam.Z Karmelem analogiczna sytuacja , bywał sam i miewał konkurencję również. Obydwa psy uzyskały intera na tych samych prawach Quote
Dzidtka_Gl Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ewa razem z Baśką napiszcie pismo do Sędziego, do jego oddziału ( podpowiadam Łódź, chyba że się przeniósł ) albo do oddziału organizującego wystawę ( Kielce ) lub do Zarządu Głównego czy Głównego Sądu Koleżeńskiego, miejcie odwage a nie tylko "sugestie" ( oczywiście "delikatne" ;) na forum gdyby u tego sędziego wygrał Carmel byłby znawca rasy :) ale to już wiemy... Quote
Diablica Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='Dzidtka_Gl']Ewa razem z Baśką napiszcie pismo do Sędziego, do jego oddziału ( podpowiadam Łódź, chyba że się przeniósł ) albo do oddziału organizującego wystawę ( Kielce ) lub do Zarządu Głównego czy Głównego Sądu Koleżeńskiego, miejcie odwage a nie tylko "sugestie" ( oczywiście "delikatne" ;) na forum gdyby u tego sędziego wygrał Carmel byłby znawca rasy :) ale to już wiemy... On już u niego wygrał :) i nawet dał mu BOG2:evil_lol: więc nie martw sie:) Quote
Baha Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Gratulacje dla Markety i jej małego rudaska :razz: Quote
Dzidtka_Gl Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Diablica']On już u niego wygrał :) i nawet dał mu BOG2:evil_lol: więc nie martw sie:) aaaaa czyli Carmel już wygrał u tego sędziego był nawet BOG 2 a dziś przegrał..... aaaaaaaaaaaa..... więc ten sędzia TERAZ jest już " beeee i feeee"??? matko... no przegrał z lepszym , to nie wstyd Quote
Baha Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 a ty znowu swoje.....:shake::shake::shake: Quote
Diablica Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='Dzidtka_Gl']aaaaa czyli Carmel już wygrał u tego sędziego był nawet BOG 2 a dziś przegrał..... aaaaaaaaaaaa..... więc ten sędzia TERAZ jest już " beeee i feeee"??? matko... no przegrał z lepszym , to nie wstyd Jak grochem o ścianę:) Quote
Dzidtka_Gl Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Baha napisał(a):a ty znowu swoje.....:shake::shake::shake: ale to rozwiąże problem, chcesz złożyć protest na sędziowanie/sędziego OK czekam na odpowiedź Quote
Diablica Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Dzidtka_Gl napisał(a):ale to rozwiąże problem, chcesz złożyć protest na sędziowanie/sędziego OK czekam na odpowiedź Jak pójdziesz do psychologa to wiele problemów rozwiąże sie sama:evil_lol: Quote
Dzidtka_Gl Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Diablica napisał(a):Jak pójdziesz do psychologa to wiele problemów rozwiąże sie sama:evil_lol: rozwiąże sama czy rozwiążą się same ? nie zrozumiałam... ale dobrze, że Tobie tłumaczą, że dasz rade sama, ja tez tak uważam JESTEM Z TOBĄ !!! ROZWIĄŻESZ PROBLEMY SAMA !!! ale i tak gratuluje CWC w klasie otwartej ! Quote
Diablica Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Dzidtka_Gl napisał(a):rozwiąże sama czy rozwiążą się same ? nie zrozumiałam... ale dobrze, że Tobie tłumaczą, że dasz rade sama, ja tez tak uważam JESTEM Z TOBĄ !!! ROZWIĄŻESZ PROBLEMY SAMA !!! ale i tak gratuluje CWC w klasie otwartej ! Hmm.. Inaczej-jeśli pójdziesz do psychologa to SAME sie rozwiążą Twoje problemy i innych:) Jaśniej sie chyba nie da,rusz główka:razz: Dziekujemy:loveu: Quote
EwikB Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 EwikB napisał(a):Chciałam sie juz nieodzywać ale powiedz mi Anka tylko jedno - dlaczego jak Twój pies lub od Ciebie jak jest sam i wygra to same superlatywy, a jak z innej hodowli to dali bo musieli . :diabloti: Z tego co pamiętam to tylko w tym Kijowie mam konkurencję ( nie czarujmy sie ruskie lhasa nie rzucają ) na pozostałych był sam.Z Karmelem analogiczna sytuacja , bywał sam i miewał konkurencję również. Obydwa psy uzyskały intera na tych samych prawach Odpowiedzi na mój post brak , lepiej sie bawić w przepychanki słowne z Diablicą. A co do Twojego opisu na gadu , że inni mają pety - zapewne jest to m.inn.do Karmela .Dla mnie słowo pet - oznacza psa nie do hodowli z wadą dyskwalifikującą. Proszę odpowiedz jesli tak o nim sądzisz co dla Ciebie jest tak złego w tym psie ? A co do wystaw to każdy ma prawo mieć swoje spojrzenie na rasę i każdy inaczej ustawiłby daną stawkę.I na tym forum mozna się wypowiedzieć. A to ze wygrasz/przegrasz u danego sędziego nie jest równoznaczne że go lubisz/nie lubisz , przynajmniej ja tak uważam.Wolę takiego który wychwyci to co w danym psie jest rzeczywiście niż banialuki w opisie. ( nie chodzi mi o tę wystawę ale ogólnie ) Quote
Diablica Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 :loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Diablica Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 I ostatnia foteczka:razz: Pozdrawiam:evil_lol: Quote
Recommended Posts