Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzidtka_Gl napisał(a):

no tak ale DJ będąc w klasie pośredniej na 2 CACIBówkach pokonał 2 Rosyjskie Championy ( od przewodniczącej klubu LA w Rosji ;) ) ;) i tak zdobył 2 CACIBy... jak zdobył je "bardzo ładny pies" Carmel wszyscy wiemy :)

Chciałam sie juz nieodzywać ale powiedz mi Anka tylko jedno - dlaczego jak Twój pies lub od Ciebie jak jest sam i wygra to same superlatywy, a jak z innej hodowli to dali bo musieli . :diabloti:
Z tego co pamiętam to tylko w tym Kijowie mam konkurencję ( nie czarujmy sie ruskie lhasa nie rzucają ) na pozostałych był sam.Z Karmelem analogiczna sytuacja , bywał sam i miewał konkurencję również.

Obydwa psy uzyskały intera na tych samych prawach

Posted

Ewa razem z Baśką napiszcie pismo do Sędziego, do jego oddziału ( podpowiadam Łódź, chyba że się przeniósł ) albo do oddziału organizującego wystawę ( Kielce ) lub do Zarządu Głównego czy Głównego Sądu Koleżeńskiego, miejcie odwage a nie tylko "sugestie" ( oczywiście "delikatne" ;) na forum
gdyby u tego sędziego wygrał Carmel byłby znawca rasy :) ale to już wiemy...

Posted

[quote name='Dzidtka_Gl']Ewa razem z Baśką napiszcie pismo do Sędziego, do jego oddziału ( podpowiadam Łódź, chyba że się przeniósł ) albo do oddziału organizującego wystawę ( Kielce ) lub do Zarządu Głównego czy Głównego Sądu Koleżeńskiego, miejcie odwage a nie tylko "sugestie" ( oczywiście "delikatne" ;) na forum
gdyby u tego sędziego wygrał Carmel byłby znawca rasy :) ale to już wiemy...
On już u niego wygrał :) i nawet dał mu BOG2:evil_lol: więc nie martw sie:)

Posted

[quote name='Diablica']On już u niego wygrał :) i nawet dał mu BOG2:evil_lol: więc nie martw sie:)

aaaaa czyli Carmel już wygrał u tego sędziego był nawet BOG 2 a dziś przegrał..... aaaaaaaaaaaa..... więc ten sędzia TERAZ jest już " beeee i feeee"??? matko... no przegrał z lepszym , to nie wstyd

Posted

[quote name='Dzidtka_Gl']aaaaa czyli Carmel już wygrał u tego sędziego był nawet BOG 2 a dziś przegrał..... aaaaaaaaaaaa..... więc ten sędzia TERAZ jest już " beeee i feeee"??? matko... no przegrał z lepszym , to nie wstyd
Jak grochem o ścianę:)

Posted

Dzidtka_Gl napisał(a):
ale to rozwiąże problem, chcesz złożyć protest na sędziowanie/sędziego OK czekam na odpowiedź

Jak pójdziesz do psychologa to wiele problemów rozwiąże sie sama:evil_lol:

Posted

Diablica napisał(a):
Jak pójdziesz do psychologa to wiele problemów rozwiąże sie sama:evil_lol:

rozwiąże sama czy rozwiążą się same ? nie zrozumiałam... ale dobrze, że Tobie tłumaczą, że dasz rade sama, ja tez tak uważam JESTEM Z TOBĄ !!! ROZWIĄŻESZ PROBLEMY SAMA !!!

ale i tak gratuluje CWC w klasie otwartej !

Posted

Dzidtka_Gl napisał(a):
rozwiąże sama czy rozwiążą się same ? nie zrozumiałam... ale dobrze, że Tobie tłumaczą, że dasz rade sama, ja tez tak uważam JESTEM Z TOBĄ !!! ROZWIĄŻESZ PROBLEMY SAMA !!!

ale i tak gratuluje CWC w klasie otwartej !

Hmm.. Inaczej-jeśli pójdziesz do psychologa to SAME sie rozwiążą Twoje problemy i innych:)
Jaśniej sie chyba nie da,rusz główka:razz:
Dziekujemy:loveu:

Posted

EwikB napisał(a):
Chciałam sie juz nieodzywać ale powiedz mi Anka tylko jedno - dlaczego jak Twój pies lub od Ciebie jak jest sam i wygra to same superlatywy, a jak z innej hodowli to dali bo musieli . :diabloti:
Z tego co pamiętam to tylko w tym Kijowie mam konkurencję ( nie czarujmy sie ruskie lhasa nie rzucają ) na pozostałych był sam.Z Karmelem analogiczna sytuacja , bywał sam i miewał konkurencję również.

Obydwa psy uzyskały intera na tych samych prawach

Odpowiedzi na mój post brak , lepiej sie bawić w przepychanki słowne z Diablicą.
A co do Twojego opisu na gadu , że inni mają pety - zapewne jest to m.inn.do Karmela .Dla mnie słowo pet - oznacza psa nie do hodowli z wadą dyskwalifikującą. Proszę odpowiedz jesli tak o nim sądzisz co dla Ciebie jest tak złego w tym psie ?

A co do wystaw to każdy ma prawo mieć swoje spojrzenie na rasę i każdy inaczej ustawiłby daną stawkę.I na tym forum mozna się wypowiedzieć.
A to ze wygrasz/przegrasz u danego sędziego nie jest równoznaczne że go lubisz/nie lubisz , przynajmniej ja tak uważam.Wolę takiego który wychwyci to co w danym psie jest rzeczywiście niż banialuki w opisie.
( nie chodzi mi o tę wystawę ale ogólnie )