Diablica Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 :megagrin:Staweczka na Kielce:megagrin: Psy kl.młodzieży CLOSE TO PERFECTION RE CLAIM Jaron's ROMA-JO TAILS OF GLORY kl.otwarta MUNDSHAKE CARMEL Mały Budda kl.championów HEART BREAKER Lhamco Laco Suki kl.młodzieży DORO PESCH Lhamco Laco kl.pośrednia FRENCH KISS z Czańca TOLA Lhamco Laco kl.otwarta FEDERIKA Agata Lux HIGH HOPES IVEPET kl.championów PRIMA NERA Mały Budda kl.weteranów TANKA SUNDARA Pozdrawiam:evil_lol: Quote
Dzidtka_Gl Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Psy kl.młodzieży I dosk Zw.Mł. Najlepszy Junior w Rasie CLOSE TO PERFECTION RE CLAIM II dosk Jaron's ROMA-JO TAILS OF GLORY kl.otwarta I dosk pewnie i CWC MUNDSHAKE CARMEL Mały Budda kl.championów I dosk CWC Najlepszy Dorosły Pies w Rasie HEART BREAKER Lhamco Laco ( synuś DJa ) Suki kl.młodzieży I dosk Zw.Mł. DORO PESCH Lhamco Laco ( córcia Brekiego ) kl.pośrednia I dosk CWC Najlepsza Dorosła Suka w Rasie, Zwycięstwo Rasy :loveu: FRENCH KISS z Czańca :loveu: nie było TOLA Lhamco Laco kl.otwarta I dosk pewnie i CWC FEDERIKA Agata Lux nie było HIGH HOPES IVEPET kl.championów I dosk CWC PRIMA NERA Mały Budda kl.weteranów I dosk Najlepszy Weteran w Rasie TANKA SUNDARA Quote
Dzidtka_Gl Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 dzięki, cieszymy się bo to pierwszy start Kisi w "dorosłej" klasie, ja jechać nie mogłam ale nie sądze bym była Grześkowi do czegoś potrzebna, a dopingowałam z domu ;) FRENCH KISS z Czańca Quote
McDzik Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Gratulacje wszystkim :lol: Interesują mnie zdjęcia z porównania o Najlepszego Dorosłego Psa w Rasie, dysponuje mnie ktoś może? Niestety wtedy byłam przy zupełnie innym ringu..:angryy: Quote
Diablica Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='McDzik']Gratulacje wszystkim :lol: Interesują mnie zdjęcia z porównania o Najlepszego Dorosłego Psa w Rasie, dysponuje mnie ktoś może? Niestety wtedy byłam przy zupełnie innym ringu..:angryy: Pewnie:evil_lol: To było niezłe SHOW:grins::grins::grins: Quote
Dzidtka_Gl Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 też myślę, że to był niezły show :) i strasznie żałuje, że nie widziałam tej oceny Brekuś młodszy od Carmela , mimo że mniej utytuowany wystawiany w klasie Championów wygrał ze starszym już Międzynarodowym Championem !!!! super Ewa i Marketa WIELKIE GRATULACJE !!! Quote
martyna. Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Boska Kissi :loveu: Pieknie się prezentuje :razz: Quote
Diablica Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 :evil_lol:[quote name='Dzidtka_Gl']też myślę, że to był niezły show :) i strasznie żałuje, że nie widziałam tej oceny Brekuś młodszy od Carmela , mimo że mniej utytuowany wystawiany w klasie Championów wygrał ze starszym już Międzynarodowym Championem !!!! super Ewa i Marketa WIELKIE GRATULACJE !!! Oj Oj... Ty wiesz jak zrobić by ludzie sie zaczeli śmiać:grins::grins::grins: a ponoc w championach jest łatwiej :evil_lol: aaaaa i dziekujemy ze tak mocno za naszego Intera kciuki trzymałaś:evil_lol: bez ciebie nie dalibyśmy rady... dzieki wielkie:razz: Quote
Dzidtka_Gl Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 dzięki jeszcze raz, jej siostra i brat też warte uwagi ( zresztą w Poznaniu Kisi przegrała z siostrą FRENCH FAIRNESS z Czańca ) w tym roku to Kisi chyba ostatnia wystawa ale French pewnie nie ( i tu teraz nasz doping skierowany ;) ) no i czas planować sezon 2009 :diabloti: Quote
McDzik Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 To ja będę kciuki trzymac za setny championat z Czańca!:multi: Quote
Dzidtka_Gl Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 McDzik napisał(a):To ja będę kciuki trzymac za setny championat z Czańca!:multi: bardzo dziękuję :Rose: Quote
Baha Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Anka, ty chyba oczu nie masz lub wstydzisz sie przyznac - CARMEL TO BARDZO ŁADNY PIES!!!!! WBIJ SOBIE TO DO TEJ BLOND GŁÓWKI!!!!!! co do oceny o najlepszego psa - hmm, sedzia wstydziłby sie tak ocenic - ha, i nawet mierzył psy dorosłe - ale nie wyszło, Carmel niższy:diabloti: - w zasadzie jakby napisal w karcie - "tak mi nakazano" - to byłoby równoznaczne z taka ocena.... Quote
Diablica Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='Baha']Anka, ty chyba oczu nie masz lub wstydzisz sie przyznac - CARMEL TO BARDZO ŁADNY PIES!!!!! WBIJ SOBIE TO DO TEJ BLOND GŁÓWKI!!!!!! co do oceny o najlepszego psa - hmm, sedzia wstydziłby sie tak ocenic - ha, i nawet mierzył psy dorosłe - ale nie wyszło, Carmel niższy:diabloti: - w zasadzie jakby napisal w karcie - "tak mi nakazano" - to byłoby równoznaczne z taka ocena.... Proponuje farbnąć sie na rudo,będzie ci do twarzy, albo na różowo... to juz całkiem miodzio:loveu: Quote
Dzidtka_Gl Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 sugerujesz, ze ktoś sędziemu nakazał tak sędziować ? odważna teza... napisz pismo do oddziału organizującego wystawę lub macierzystego sędziego albo do ZG lub Głównego Sądu Koleżeńskiego tym bardziej mi miło, że syn DJa wygrał z tak jak to określiłaś "bardzo ładnym" psem, wiesz... co to za frajda wygrać z "petem" i prosze nie obrażać mnie tu... wiesz o tym , że te wszystkie kawały o blondynkach wymyslają znudzone życiem brunetki ? ;) Quote
Diablica Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='Baha']NIC NIE SUGERUJE!!! to nie teza .... i nic mi w tym temacie nie wmawiaj!!! Aguś gratuluje nowego championatu - ładniutki - i oczywiście INTERA - w krótkim czasie, w 3 wystawy zagraniczne - szybko, sprawnie:loveu: Dziękuje:loveu: Szybko,sprawnie i przyjemnie:) Quote
Baha Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 NIC NIE SUGERUJE!!! to nie teza .... i nic mi w tym temacie nie wmawiaj!!! Aguś gratuluje nowego championatu - ładniutki - i oczywiście INTERA - w krótkim czasie, w 3 wystawy zagraniczne - szybko, sprawnie:loveu: Quote
Dzidtka_Gl Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 to nie ten temat ale jak już tak wszyscy piszą o Carmelku prosze napiszcie w jakiej stawce w Rumunii startował, pewnie sporo tego było to napiszcie tylko psy i suki z młodzieży no i szczególnie interesuje mnie klasa psów championów i suk championek no i gratuluje oczywiście !!! Quote
Baha Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ależ prosze bardzo - staweczka taka sam jak i ta, na której Twój DJ osławiony w Modlawii dostał CACIBA Quote
Dzidtka_Gl Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Baha napisał(a):Ależ prosze bardzo - staweczka taka sam jak i ta, na której Twój DJ osławiony w Modlawii dostał CACIBA oooooooo czyli nic nie było... no ale i tak gratki, że i tym razem nie dostał bdb ! BRAWO :multi: no tak ale DJ będąc w klasie pośredniej na 2 CACIBówkach pokonał 2 Rosyjskie Championy ( od przewodniczącej klubu LA w Rosji ;) ) ;) i tak zdobył 2 CACIBy... jak zdobył je "bardzo ładny pies" Carmel wszyscy wiemy :) dziękuję za fotki Quote
Diablica Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Dzidtka_Gl napisał(a):oooooooo czyli nic nie było... no ale i tak gratki, że i tym razem nie dostał bdb ! BRAWO :multi: no tak ale DJ będąc w klasie pośredniej na 2 CACIBówkach pokonał 2 Rosyjskie Championy ( od przewodniczącej klubu LA w Rosji ;) ) ;) i tak zdobył 2 CACIBy... jak zdobył je "bardzo ładny pies" Carmel wszyscy wiemy :) dziękuję za fotki W takiej samej stawce jakiej Suprise By Love z Czanca otrzymał tytuły w Targu Mures,czym sie tak szczyciłaś:) Tak jak piszesz, Dj dostał tamte 2 CACIBy, ale już kupe lat nikt nigdzie go nie moze zobaczyc, albo moze przyjeżdżając do ciebie i widząc go obciętego, a tutaj można podziwiać psa w doskonałej kondycji, z pięknym włosem który jest w znakomitej kondycji Quote
EwikB Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Mhh ciekawa dyskusja ( ow sędzia sędziował również Championy w Lesznie ) gdzie wyniki były ciekawe i zaskoczyły również innych sędziów :razz: Myślę że sędzia musi sie jeszcze troszkę podszkolić ( od niedawna ma IX gr) w temacie ozdóbek i np przestanie wymagać pełnego uzębienia u łysych czy prostego grzebietu u cotona ...... :-) Dzieki za fotorelacje ;) Quote
Baha Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 DJ nigdy nie wydlądał choc w połowie tak jak Carmel... Quote
Recommended Posts