Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:megagrin:Staweczka na Kielce:megagrin:

Psy
kl.młodzieży
CLOSE TO PERFECTION RE CLAIM
Jaron's ROMA-JO TAILS OF GLORY
kl.otwarta
MUNDSHAKE CARMEL Mały Budda
kl.championów
HEART BREAKER Lhamco Laco

Suki
kl.młodzieży
DORO PESCH Lhamco Laco
kl.pośrednia
FRENCH KISS z Czańca
TOLA Lhamco Laco
kl.otwarta
FEDERIKA Agata Lux
HIGH HOPES IVEPET
kl.championów
PRIMA NERA Mały Budda
kl.weteranów
TANKA SUNDARA

Pozdrawiam:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Psy
kl.młodzieży
I dosk Zw.Mł. Najlepszy Junior w Rasie CLOSE TO PERFECTION RE CLAIM
II dosk Jaron's ROMA-JO TAILS OF GLORY

kl.otwarta
I dosk pewnie i CWC MUNDSHAKE CARMEL Mały Budda

kl.championów
I dosk CWC Najlepszy Dorosły Pies w Rasie HEART BREAKER Lhamco Laco ( synuś DJa )

Suki
kl.młodzieży
I dosk Zw.Mł. DORO PESCH Lhamco Laco ( córcia Brekiego )

kl.pośrednia
I dosk CWC Najlepsza Dorosła Suka w Rasie, Zwycięstwo Rasy
:loveu: FRENCH KISS z Czańca :loveu:
nie było TOLA Lhamco Laco

kl.otwarta
I dosk pewnie i CWC FEDERIKA Agata Lux
nie było HIGH HOPES IVEPET

kl.championów
I dosk CWC PRIMA NERA Mały Budda

kl.weteranów
I dosk Najlepszy Weteran w Rasie TANKA SUNDARA

Posted

dzięki, cieszymy się bo to pierwszy start Kisi w "dorosłej" klasie, ja jechać nie mogłam ale nie sądze bym była Grześkowi do czegoś potrzebna, a dopingowałam z domu ;)

FRENCH KISS z Czańca

Posted

Gratulacje wszystkim :lol: Interesują mnie zdjęcia z porównania o Najlepszego Dorosłego Psa w Rasie, dysponuje mnie ktoś może? Niestety wtedy byłam przy zupełnie innym ringu..:angryy:

Posted

[quote name='McDzik']Gratulacje wszystkim :lol: Interesują mnie zdjęcia z porównania o Najlepszego Dorosłego Psa w Rasie, dysponuje mnie ktoś może? Niestety wtedy byłam przy zupełnie innym ringu..:angryy:
Pewnie:evil_lol: To było niezłe SHOW:grins::grins::grins:

Posted

też myślę, że to był niezły show :) i strasznie żałuje, że nie widziałam tej oceny
Brekuś młodszy od Carmela , mimo że mniej utytuowany wystawiany w klasie Championów wygrał ze starszym już Międzynarodowym Championem !!!!

super Ewa i Marketa WIELKIE GRATULACJE !!!

Posted

:evil_lol:[quote name='Dzidtka_Gl']też myślę, że to był niezły show :) i strasznie żałuje, że nie widziałam tej oceny
Brekuś młodszy od Carmela , mimo że mniej utytuowany wystawiany w klasie Championów wygrał ze starszym już Międzynarodowym Championem !!!!

super Ewa i Marketa WIELKIE GRATULACJE !!!
Oj Oj... Ty wiesz jak zrobić by ludzie sie zaczeli śmiać:grins::grins::grins:
a ponoc w championach jest łatwiej :evil_lol:
aaaaa i dziekujemy ze tak mocno za naszego Intera kciuki trzymałaś:evil_lol: bez ciebie nie dalibyśmy rady... dzieki wielkie:razz:

Posted

dzięki jeszcze raz, jej siostra i brat też warte uwagi ( zresztą w Poznaniu Kisi przegrała z siostrą FRENCH FAIRNESS z Czańca )
w tym roku to Kisi chyba ostatnia wystawa ale French pewnie nie ( i tu teraz nasz doping skierowany ;) ) no i czas planować sezon 2009 :diabloti:

Posted

Anka, ty chyba oczu nie masz lub wstydzisz sie przyznac - CARMEL TO BARDZO ŁADNY PIES!!!!! WBIJ SOBIE TO DO TEJ BLOND GŁÓWKI!!!!!!
co do oceny o najlepszego psa - hmm, sedzia wstydziłby sie tak ocenic - ha, i nawet mierzył psy dorosłe - ale nie wyszło, Carmel niższy:diabloti: - w zasadzie jakby napisal w karcie - "tak mi nakazano" - to byłoby równoznaczne z taka ocena....

Posted

[quote name='Baha']Anka, ty chyba oczu nie masz lub wstydzisz sie przyznac - CARMEL TO BARDZO ŁADNY PIES!!!!! WBIJ SOBIE TO DO TEJ BLOND GŁÓWKI!!!!!!
co do oceny o najlepszego psa - hmm, sedzia wstydziłby sie tak ocenic - ha, i nawet mierzył psy dorosłe - ale nie wyszło, Carmel niższy:diabloti: - w zasadzie jakby napisal w karcie - "tak mi nakazano" - to byłoby równoznaczne z taka ocena....
Proponuje farbnąć sie na rudo,będzie ci do twarzy, albo na różowo... to juz całkiem miodzio:loveu:

Posted

sugerujesz, ze ktoś sędziemu nakazał tak sędziować ? odważna teza... napisz pismo do oddziału organizującego wystawę lub macierzystego sędziego albo do ZG lub Głównego Sądu Koleżeńskiego

tym bardziej mi miło, że syn DJa wygrał z tak jak to określiłaś "bardzo ładnym" psem, wiesz... co to za frajda wygrać z "petem"

i prosze nie obrażać mnie tu...
wiesz o tym , że te wszystkie kawały o blondynkach wymyslają znudzone życiem brunetki ? ;)

Posted

[quote name='Baha']NIC NIE SUGERUJE!!!
to nie teza ....
i nic mi w tym temacie nie wmawiaj!!!

Aguś gratuluje nowego championatu - ładniutki - i oczywiście INTERA - w krótkim czasie, w 3 wystawy zagraniczne - szybko, sprawnie:loveu:
Dziękuje:loveu:
Szybko,sprawnie i przyjemnie:)

Posted

NIC NIE SUGERUJE!!!
to nie teza ....
i nic mi w tym temacie nie wmawiaj!!!

Aguś gratuluje nowego championatu - ładniutki - i oczywiście INTERA - w krótkim czasie, w 3 wystawy zagraniczne - szybko, sprawnie:loveu:

Posted

to nie ten temat ale jak już tak wszyscy piszą o Carmelku prosze napiszcie w jakiej stawce w Rumunii startował, pewnie sporo tego było to napiszcie tylko psy i suki z młodzieży no i szczególnie interesuje mnie klasa psów championów i suk championek
no i gratuluje oczywiście !!!

Posted

Baha napisał(a):
Ależ prosze bardzo - staweczka taka sam jak i ta, na której Twój DJ osławiony w Modlawii dostał CACIBA

oooooooo czyli nic nie było... no ale i tak gratki, że i tym razem nie dostał bdb ! BRAWO :multi:

no tak ale DJ będąc w klasie pośredniej na 2 CACIBówkach pokonał 2 Rosyjskie Championy ( od przewodniczącej klubu LA w Rosji ;) ) ;) i tak zdobył 2 CACIBy... jak zdobył je "bardzo ładny pies" Carmel wszyscy wiemy :)

dziękuję za fotki

Posted

Dzidtka_Gl napisał(a):
oooooooo czyli nic nie było... no ale i tak gratki, że i tym razem nie dostał bdb ! BRAWO :multi:

no tak ale DJ będąc w klasie pośredniej na 2 CACIBówkach pokonał 2 Rosyjskie Championy ( od przewodniczącej klubu LA w Rosji ;) ) ;) i tak zdobył 2 CACIBy... jak zdobył je "bardzo ładny pies" Carmel wszyscy wiemy :)

dziękuję za fotki

W takiej samej stawce jakiej Suprise By Love z Czanca otrzymał tytuły w Targu Mures,czym sie tak szczyciłaś:)

Tak jak piszesz, Dj dostał tamte 2 CACIBy, ale już kupe lat nikt nigdzie go nie moze zobaczyc, albo moze przyjeżdżając do ciebie i widząc go obciętego, a tutaj można podziwiać psa w doskonałej kondycji, z pięknym włosem który jest w znakomitej kondycji

Posted

Mhh ciekawa dyskusja ( ow sędzia sędziował również Championy w Lesznie ) gdzie wyniki były ciekawe i zaskoczyły również innych sędziów :razz:
Myślę że sędzia musi sie jeszcze troszkę podszkolić ( od niedawna ma IX gr) w temacie ozdóbek i np przestanie wymagać pełnego uzębienia u łysych czy prostego grzebietu u cotona ...... :-)

Dzieki za fotorelacje ;)