Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niebawem damy nowe zdjecia na dogo. pomozcie szukac domu! telefon milczy - nikt nie dzwoni o luke...
allegro jej sie skonczylo...
strasznie głucho..

już prawie pół roku na jednym tymczasie, strasznie się przyzwyczaiła... będzie ciezko...

podnosze Luczke!

Posted

Luka przemowila w wigilie i juz jej tak zostalo;) Mowi ze juz dlugo jest w domu tymczasowym i zal bedzie sie rozstawac ale jednak interesuje ja staly dom. Bardzo na to liczy. Pozdrawia wszystkich.

Posted

No dzieki za fotki luki, sa super. Troche mokra jest na nich bo ostro brykala hehe......nadal nikt nie dzwoni mimo zmasowanej akcji plakatowej hmmmm...czekamy cierpliwie
pozdro
m.

Posted

epe napisał(a):
Jakie cudne zdjęcia!:loveu:
Wreszcie sunia w pełnej krasie- na allegro z nią i bić się będą!;)

Też jestem tego zdania!
O moja Lady prawie sie bili. Na jej grzbiecie wyadoptowałam jeszcze dwa psiaki.

Z Luka powinno być podobnie. Dobre zdjecia to połowa sukcesu.

Posted

ja też jestem zdania, ale trzeba Lukę wysterylizowac przed adopcją. Będę dziś u weta z Korą to zapytam ile by wziął za 2 suczki (Lukę i Teklę) - może jakiś rabacik da?

bo historii z Muszką i 6 jej maluchów... po setkach ogłoszeń i mordowanych szczeniaków nie chcę oddawać żadnej suczki z jajnikami.

Posted

dziw, że takiego piękna ludzie nie dostarzegają. Mich, wyobrazasz sobie rozstanie z Luka po tym, co razem przeszliście?
Życzę jej najlepszego domu i Tobie wszystkiego naj za to, co dla niej zrobiłeś

Posted

Luka jest juz wstepnie umowiona na sterylizacje. Dogadane wszystko powinno byc w srode. Bedzie miala usuniety przy okazji kamien z zebow. Bedzie to przy jednej narkozie. Wszystko najprawdopodobniej za darmo. Ludzie dzwonia ale raczej to kiepscy kandydaci na opiekunow dla Luki. Jak cos damy wiecej info jak bedzie...
...a rozstanie bedzie cieżkie napewno.
Pozdro
M.

Posted

Mich, wystawie jej allegro, takie po mojemu, tzn. poprosze Kasię. Musisz mi napisać o niej wszystko, tzn. jaki ona ma charakter, a najwiecej o wadach. I podaj mi na priv swojego maila.

Ale czy ty jestes gotowy wyadoptować ja gdzies dalej?
Moje pieski sa i w Katowicach i w Gdańsku.