luka1 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Luka, życzę ci domku i jeszcze raz domku i jeszcze raz :loveu: Quote
akcja_proanimal Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 niebawem damy nowe zdjecia na dogo. pomozcie szukac domu! telefon milczy - nikt nie dzwoni o luke... allegro jej sie skonczylo... strasznie głucho.. już prawie pół roku na jednym tymczasie, strasznie się przyzwyczaiła... będzie ciezko... podnosze Luczke! Quote
akcja_proanimal Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Kilka nowych zdjęć Luki. Jedno wraz z Reksiem. Czyli sesja świąteczna. Czy ktoś zainteresuje się jej losem??? Luka pilnie szuka domu. Dogomaniacy!!!!!!!! Quote
mich Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Luka przemowila w wigilie i juz jej tak zostalo;) Mowi ze juz dlugo jest w domu tymczasowym i zal bedzie sie rozstawac ale jednak interesuje ja staly dom. Bardzo na to liczy. Pozdrawia wszystkich. Quote
luka1 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Koniec świąt, koniec napychania brzuchów - czas zająć sie czymś szlachetnym Quote
luka1 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 maleńka, zaczynamy nowy rok z nowymi nadziejami. Quote
estote Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 i dla Luki przede wszystkim nowego domu pokochaj ją! Quote
estote Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 wygląda na to, że zainteresowanie Luką jest nikłe. A szkoda, bo to chodzące CUDEŃKO, które na dodatek, rozmawia podczas spacerów :cool3: Quote
Agata69 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Dzisiaj zobaczyłam Lukę na własne oczy. Bosze, to cudo nie pies. Piekna!!! Zrobilismy jej pare zdjęć, moze jak dodamy do allegro to sie cos ruszy. Quote
Agata69 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Zdążyła załozyć dwie skarpetki, czy dwie zgubiła?? Quote
epe Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Jakie cudne zdjęcia!:loveu: Wreszcie sunia w pełnej krasie- na allegro z nią i bić się będą!;) Quote
luka1 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 jest śliczna - dlaczego bez domu? Musi sie wreszcie ktoś zapatrzeć Quote
mich Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 No dzieki za fotki luki, sa super. Troche mokra jest na nich bo ostro brykala hehe......nadal nikt nie dzwoni mimo zmasowanej akcji plakatowej hmmmm...czekamy cierpliwie pozdro m. Quote
Agata69 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 epe napisał(a):Jakie cudne zdjęcia!:loveu: Wreszcie sunia w pełnej krasie- na allegro z nią i bić się będą!;) Też jestem tego zdania! O moja Lady prawie sie bili. Na jej grzbiecie wyadoptowałam jeszcze dwa psiaki. Z Luka powinno być podobnie. Dobre zdjecia to połowa sukcesu. Quote
estote Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 ja też jestem zdania, ale trzeba Lukę wysterylizowac przed adopcją. Będę dziś u weta z Korą to zapytam ile by wziął za 2 suczki (Lukę i Teklę) - może jakiś rabacik da? bo historii z Muszką i 6 jej maluchów... po setkach ogłoszeń i mordowanych szczeniaków nie chcę oddawać żadnej suczki z jajnikami. Quote
Nona Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 dziw, że takiego piękna ludzie nie dostarzegają. Mich, wyobrazasz sobie rozstanie z Luka po tym, co razem przeszliście? Życzę jej najlepszego domu i Tobie wszystkiego naj za to, co dla niej zrobiłeś Quote
mich Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Luka jest juz wstepnie umowiona na sterylizacje. Dogadane wszystko powinno byc w srode. Bedzie miala usuniety przy okazji kamien z zebow. Bedzie to przy jednej narkozie. Wszystko najprawdopodobniej za darmo. Ludzie dzwonia ale raczej to kiepscy kandydaci na opiekunow dla Luki. Jak cos damy wiecej info jak bedzie... ...a rozstanie bedzie cieżkie napewno. Pozdro M. Quote
Agata69 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Mich, wystawie jej allegro, takie po mojemu, tzn. poprosze Kasię. Musisz mi napisać o niej wszystko, tzn. jaki ona ma charakter, a najwiecej o wadach. I podaj mi na priv swojego maila. Ale czy ty jestes gotowy wyadoptować ja gdzies dalej? Moje pieski sa i w Katowicach i w Gdańsku. Quote
Recommended Posts