mich Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 ok. byla na allegro(aukcja juz zakonczona) i byl ten opis ktory jest na dogomani.... pewnie trzeba zrobic to inaczej. Dawalem nowe info znajomemu ktory mial zalozyc to na nowo z nowym opisem ale chwilke temu z nim rozmawialem i mial jakies klopoty z kompem i tego nie zrobil. Podesle zaraz Tobie opis. Moge z Luka pojechac gdzie tylko bedzie trzeba, nie ma zadnego problemu. Quote
estote Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Niech Cię zobaczą Luko! fik do góry! po domek Quote
Agata69 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Michał, jeszcze nie wzięłam sie za allegro Luki, bo mam córke chorą i furę roboty, ale myslę o tym nie zapomniałam. Jutro prawdopodobnie napiszę tekst. dzisiaj estote wyadoptowała swoja sunię i ma już chetny dom na swoja drugą tymczasowiczkę. Z tego co wiem dała ogłoszenie ze zdjeciem do Nowości. Może pomyśl o tym. Zapytaj ja najlepiej. Quote
estote Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Luka będzie w najbliższym wydaniu Nowości ze zdjęciem, już rozmawiałam z kim trzeba ;) to cudna sunia więc ktoś powinien się na nią skusić :) Quote
estote Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 mam nowinę - rozmawiałam dziś z mich - LUKA MA DOM adoptowało ją młode małżeństwo z dziećmi, ale już dużymi, więc nie będą męczyć Luki za bardzo. Byli zachwyceni, gdy zobaczyli, jak piękna jest :) szczęścia w nowym domu śliczna Luczko :loveu: Quote
mich Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Tak, Luka ma dom. Jej opiekunowie mieszkaja niedaleko mnie wiec nie bedzie problemow z dopilnowaniem sterylki itd. facet jak zobaczyl luke to sie zachwycil...dzieciaki sa juz w miare duze i nie stanowia dla luki zagrozenia. dzwonilem dzisiaj do luki i facet mowil ze nie mogl trafic lepszego psa, powiedzial ze odwazyl sie sposcic ja ze smyczy juz dzisiaj i ona sama poprowadzila go do domu, mowil ze jest nia zachwycony, mial juz psa ale byl bardzo stary i chory, cierpial i go uspiono... no musial nadejsc ten moment:placz: najwazniejsze ze luka ma dom i mysle ze bedzie jej dobrze... pozdrawiam wszystkich i ogromne dzieki za wsparcie i zaangażowanie w sprawe Luki... dzieki, dizeki, dzieki pozdrawiam m. Quote
luka1 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Olaboga, a ja przespałam. Trzymaj sie Luka - mam nadzieję że juz teraz wszystko będzie tylko lepiej. Buziaki od ciotki Luki :multi::multi::multi: Quote
epe Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Mnich! Tak się cieszę razem z Tobą i sunią!:multi::multi::multi: Teraz już wiesz,że dlatego tak długo czekała,bo to jest TEN domek,przeznaczony dla niej,a nie bylejaki!:evil_lol: Quote
Recommended Posts