Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ok. byla na allegro(aukcja juz zakonczona) i byl ten opis ktory jest na dogomani.... pewnie trzeba zrobic to inaczej.
Dawalem nowe info znajomemu ktory mial zalozyc to na nowo z nowym opisem ale chwilke temu z nim rozmawialem i mial jakies klopoty z kompem i tego nie zrobil. Podesle zaraz Tobie opis. Moge z Luka pojechac gdzie tylko bedzie trzeba, nie ma zadnego problemu.

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Michał, jeszcze nie wzięłam sie za allegro Luki, bo mam córke chorą i furę roboty, ale myslę o tym nie zapomniałam. Jutro prawdopodobnie napiszę tekst.
dzisiaj estote wyadoptowała swoja sunię i ma już chetny dom na swoja drugą tymczasowiczkę. Z tego co wiem dała ogłoszenie ze zdjeciem do Nowości. Może pomyśl o tym. Zapytaj ja najlepiej.

Posted

mam nowinę - rozmawiałam dziś z mich - LUKA MA DOM adoptowało ją młode małżeństwo z dziećmi, ale już dużymi, więc nie będą męczyć Luki za bardzo. Byli zachwyceni, gdy zobaczyli, jak piękna jest :)

szczęścia w nowym domu śliczna Luczko :loveu:

Posted

Tak, Luka ma dom. Jej opiekunowie mieszkaja niedaleko mnie wiec nie bedzie problemow z dopilnowaniem sterylki itd. facet jak zobaczyl luke to sie zachwycil...dzieciaki sa juz w miare duze i nie stanowia dla luki zagrozenia. dzwonilem dzisiaj do luki i facet mowil ze nie mogl trafic lepszego psa, powiedzial ze odwazyl sie sposcic ja ze smyczy juz dzisiaj i ona sama poprowadzila go do domu, mowil ze jest nia zachwycony, mial juz psa ale byl bardzo stary i chory, cierpial i go uspiono...
no musial nadejsc ten moment:placz:
najwazniejsze ze luka ma dom i mysle ze bedzie jej dobrze...
pozdrawiam wszystkich i ogromne dzieki za wsparcie i zaangażowanie w sprawe Luki...
dzieki, dizeki, dzieki
pozdrawiam
m.

Posted

Mnich! Tak się cieszę razem z Tobą i sunią!:multi::multi::multi:
Teraz już wiesz,że dlatego tak długo czekała,bo to jest TEN domek,przeznaczony dla niej,a nie bylejaki!:evil_lol: