kaLOlina Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 jak narazie maluch jest na starym Dt... oczywisie nikt nie chce zeby trafil do schronu i takiej mozliwosci nie ma... jesdyna opcja na zmiane to albo bardziej doswiadczony dt albo juz ds... obecny Dt Jaspera- bo tak go nazwalismy- to ten z czerwona obrozka, szry, ktory kichal- Brzydul- nie daje sobie z nim rady- Martita jest mniej doswiadczona osoba, a ten psiak ma serio ciezki charakterek- gonia juz poznala jego zdolnosci...:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: do tego problem jest tym ze maly wyje jesli choc na 5min zostanie sam... nic nie pomaga- radio, zabawki,...:diabloti:jest koszmarny i nie milknie nie meczy sie, cale swe psie serce wklada w wycie i szczekanie a potrafi tak non stop przez 8h:diabloti: nie mamy tyle rak zeby fizycznie z nim siedziec zreszta to do nieczego nie prowadzi...:shake::shake::shake:macie moze jakies rady co z tym ADHD zrobic?? drugi- czarny- chudszy- brzydal- Shogun- jest u mnie... zdominowal w 100%moja dorosla suczke i to on rzadzi, ale wszystko od kiedy ustawili sobie relacje przebiega w zgodzie... teraz moje do tej pory grzeczna suczka rojbruje lobuzuje i niszczy razem z nim, skacz nawet po lozku(jak dzieci- hop w gore)i ona czuje sie usprawiedliwona bo w koncu to on jej kazal:evil_lol::evil_lol::evil_lol:maly ma ciezki charakter - tzn jest spokojny b.grzeczny w domu, nie wyje nie placze, nic nie niszczy(to go rozni od brata)...zyje z kotami u mnie ale ciezko to nazwac zgoda- raczej ma respekt, ale ich nie lubi... krolik musial sie wyprowadzic bo by go zezarl w calosci...:shake: za to moj lobuz na spacerach jest pierwszy do bojek i z kazdym psem(im wiekszy i silniejszy) by sie gryzl- co uwaza za super zabawe, a morde ma juz niezle pocharatana... ale jesli juz pogryzie sie z danym psem- do krwi!!- top pozniej super sie z nim bawi... ehh ja mam looz. zreszta juz nie takie asy mialam w domu. marta tez daje rade- pomagamy sobie. tylko jej histerycznego ADHDowca trzeba w miare szybko wyadoptowac, bo nawy wlasciciel JUZ teraz musi zaczac z nim pracowac...:shake: kazdy dzien to starta... Quote
kaLOlina Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 POZNAŃ! szczeniaki BULTERIER śliczne PILNIE dom! (499212331) - Aukcje internetowe Allegro moze cos pomoze??:evil_lol: Quote
Sylwia K Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Wkleiłam na forum bullkowe nowe zdjęcia chłopaków, może to coś da... Bulterier Forum :: Zobacz temat - 2 szczeniaki w typie bullteriera (samczyki) Śliczni są obaj! Quote
Tengusia Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 no i co z naszymi maluchami dalej bez domow ???????? Quote
Helga&Ares Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Tengusia napisał(a):no i co z naszymi maluchami dalej bez domow ???????? jeden z nich pojechał dzisiaj do super hiper domu do Olsztyna:multi: Quote
Tengusia Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Helga&Ares napisał(a):jeden z nich pojechał dzisiaj do super hiper domu do Olsztyna:multi: a ja czytalam na niebieskim ze do Opola ??? czy to znaczy ze oba maja domki czy poprostu komus miejscowosci sie pomylily ??? nie to zebym sie czepiala cio nie :eviltong: Quote
Helga&Ares Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 pomyłka. Zamieszkał w Opolu:eviltong: Drugi nadal czeka w DT Quote
Helga&Ares Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Zgłosił się ktoś zainteresowany drugą bulweczką? Quote
kaLOlina Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 niestety bulwa nadal u mnie...:( nikogo zainteresowanego:( Quote
Tengusia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 przydalyby sie aktualne fotki i opis charakteru, trzeba by zaktualizowac ogloszenia moze wtedy cos ruszy :roll: Quote
Tengusia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Jenny19 napisał(a):A one nie znalazły już domów?Na niebieskim ich wątek jest już w happy endzie. link no prosze ja ostatnio na niebieskiego rzadko zagladam :oops: no to super ze oba juz domki maja :multi::multi::multi: Quote
Jenny19 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 A one nie znalazły już domów?Na niebieskim ich wątek jest już w happy endzie. link Quote
Sylwia K Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
GoniaP Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Oba mają już domki, trzeba zmienić tytuł Tengusiu! Quote
Alicja Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='GoniaP']Oba mają już domki, trzeba zmienić tytuł Tengusiu! to albo mod zmieni albo Tenqusia jak wróci w piątek :razz::razz: Quote
Tengusia Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='Alicja']to albo mod zmieni albo Tenqusia jak wróci w piątek :razz::razz: Tengusia wrocila i juz leci zmienic tytul .... gapa ze mnie no coz :oops: Quote
Alicja Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Tengusia']Tengusia wrocila i juz leci zmienic tytul .... gapa ze mnie no coz :oops: ;) masz wybaczone :evil_lol::evil_lol: Quote
kaLOlina Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 to moze przy okazji tego watku: http://www.dogomania.pl/forum/f1167/mlody-astko-bullek-szuka-swojego-domu-144656/ wklaje pare foteczej Jaspera z nowego domu: Quote
Recommended Posts