Jump to content
Dogomania

[Poznań] szczeniaki w typie bullka OBA MAJA DOMKI !!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

jak narazie maluch jest na starym Dt...
oczywisie nikt nie chce zeby trafil do schronu i takiej mozliwosci nie ma...
jesdyna opcja na zmiane to albo bardziej doswiadczony dt albo juz ds...
obecny Dt Jaspera- bo tak go nazwalismy- to ten z czerwona obrozka, szry, ktory kichal- Brzydul- nie daje sobie z nim rady- Martita jest mniej doswiadczona osoba, a ten psiak ma serio ciezki charakterek- gonia juz poznala jego zdolnosci...:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

do tego problem jest tym ze maly wyje jesli choc na 5min zostanie sam...
nic nie pomaga- radio, zabawki,...:diabloti:jest koszmarny i nie milknie nie meczy sie, cale swe psie serce wklada w wycie i szczekanie a potrafi tak non stop przez 8h:diabloti: nie mamy tyle rak zeby fizycznie z nim siedziec zreszta to do nieczego nie prowadzi...:shake::shake::shake:macie moze jakies rady co z tym ADHD zrobic??

drugi- czarny- chudszy- brzydal- Shogun- jest u mnie...
zdominowal w 100%moja dorosla suczke i to on rzadzi, ale wszystko od kiedy ustawili sobie relacje przebiega w zgodzie...
teraz moje do tej pory grzeczna suczka rojbruje lobuzuje i niszczy razem z nim, skacz nawet po lozku(jak dzieci- hop w gore)i ona czuje sie usprawiedliwona bo w koncu to on jej kazal:evil_lol::evil_lol::evil_lol:maly ma ciezki charakter - tzn jest spokojny b.grzeczny w domu, nie wyje nie placze, nic nie niszczy(to go rozni od brata)...zyje z kotami u mnie ale ciezko to nazwac zgoda- raczej ma respekt, ale ich nie lubi...
krolik musial sie wyprowadzic bo by go zezarl w calosci...:shake:
za to moj lobuz na spacerach jest pierwszy do bojek i z kazdym psem(im wiekszy i silniejszy) by sie gryzl- co uwaza za super zabawe, a morde ma juz niezle pocharatana...
ale jesli juz pogryzie sie z danym psem- do krwi!!- top pozniej super sie z nim bawi...
ehh ja mam looz.
zreszta juz nie takie asy mialam w domu.
marta tez daje rade- pomagamy sobie.

tylko jej histerycznego ADHDowca trzeba w miare szybko wyadoptowac, bo nawy wlasciciel JUZ teraz musi zaczac z nim pracowac...:shake: kazdy dzien to starta...

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Helga&Ares napisał(a):
jeden z nich pojechał dzisiaj do super hiper domu do Olsztyna:multi:

a ja czytalam na niebieskim ze do Opola ??? czy to znaczy ze oba maja domki czy poprostu komus miejscowosci sie pomylily ???

nie to zebym sie czepiala cio nie :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Jenny19 napisał(a):
A one nie znalazły już domów?Na niebieskim ich wątek jest już w happy endzie.

link

no prosze ja ostatnio na niebieskiego rzadko zagladam :oops: no to super ze oba juz domki maja :multi::multi::multi:

• 3 weeks later...
  • 7 months later...