A-s-i-a Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Neris']Na razie nie jadę tam bo mam sukę po skomplikowanej sterylce i nie zostawię jej dopóki się dobrze nie wygoi. Na razie na pewno jest do oddania suka 7-letnia japan-chin, ten 5-letni standard szorściak i nie wiem co jeszcze. Wlaścicielka psów niechętnie zgadza się na ich oddanie, ale ze zdrowiem nie za dobrze więc powolutku, powolutku będzie je oddawać. Pojechał ten pies: Serce mi peka normalnie... Chyba się w tym wszystkim pogubiłam.... :-o Czy ten jamniś ze zdjęcia jest do adopcji? Jejku, no "ciemna" jestem w tych postach i.t.d. Chciałabym zaadoptować jakieś jamniątko, a już mi dwa umknęły, bo piszę nie tam gdzie trzeba, nie tak jak trzeba, a inni idą do schroniska i już mają :( Quote
Neris Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Asiu bądź ze mną w kontakcie, z tej hodowli będzie sporo jamników do adopcji, dowiedziałam się właśnie dzisiaj. Quote
A-s-i-a Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Dzięki za wiadomość.Trzymaj rękę na pulsie i nie zapomnij o mnie, proszę . Ja też będę się przypominać. Cały czas widnieję na stronce "przygarnę psa". Pozdrawiam. Quote
Neris Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 A standardowy jamnik szorstkowłosy, bardzo aktywny, potrzebujący wybiegania i dużo ruchu? Będzie pewnie do adopcji niebawem. Szaleńczo ciągnie na smyczy, To taki naprawdę aktywny pies. Młody, ma chyba ze 3 lata, czekam na maila z potwierdzeniem. Quote
Neris Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Pojechał wczoraj do nowego domu do Krakowa. Jak się ludzie dowiadują że za darmo champion to jadą z drugiego końca Polski... Quote
Wisełka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 WOW!! No to niezle!! Championy to chcą od razu, a jak psiak nie ma oczka to już gorzej :-( Quote
Neris Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 No ja jestem jakoś tym wszystkim rozbita. Dzidzia jedzie w środę, państwo wreszcie przyjeżdżają . Quote
Neris Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Pojechała... Mieszka w domu z ogrodem pod Wrocławiem. Quote
DG32 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Hura :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Neris Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Kolejna jamniczka z domu - długowłosa miniaturowa Ruda jedzie w niedzielę do nowego domu u dogomaniaczki. Quote
DG32 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Neris napisał(a):Kolejna jamniczka z domu - długowłosa miniaturowa Ruda jedzie w niedzielę do nowego domu u dogomaniaczki. A do której :cool3:? Quote
Neris Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Mam nadzieję, że się ujawni :cool3: Quote
Isadora7 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Neris napisał(a):Kolejna jamniczka z domu - długowłosa miniaturowa Ruda jedzie w niedzielę do nowego domu u dogomaniaczki. No to sie ujawniam - jamniczka już u mnie :):):) Quote
DG32 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 A ja wiedziałam, a ja wiedziałam, bo skutecznie Ciotkę zmolestowałam :diabloti:. Teraz tylko trzeba ją jeszcze pomolestować o zdjęcia. Quote
taxelina Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Isadora7 napisał(a):No to sie ujawniam - jamniczka już u mnie :):):) Wow!!! Co sie wczesniej nie przyznalas.. gratulcje!! Quote
Isadora7 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 deer_1987 napisał(a):Wow!!! Co sie wczesniej nie przyznalas.. gratulcje!! Nie chciałąm zapeszyć mam złe doświadczenia. Quote
JustynaM. Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 No proszę co za nowinki!!!jestem ciekawa jak na koleżanka Rambus zareagował? Ja chce fotki ,fotki,fotki,fotki,fotki,fotki,fotki,fotki,fotki,fotki!!!!!!!!!!!!! jak ma na imię szczęściara? Quote
Neris Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Na miau jest dziewczyna o nicku Rambo_Ruda, nieźle by tu pasowała :evil_lol: Quote
Wisełka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Isadora7 napisał(a):No to sie ujawniam - jamniczka już u mnie :):):) WOW!!!!!!!!!!!! :multi: Rambuś ma żonkę :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Rambo zachowuje się jak prawdziwy dżentelmen. Nie narzuca sie Rudej. Ale chodzi za nią jak cień. Mała jest cichutka, pojadła trochę, przypasowuje się w inne miejsca poza łóżkiem (tu się przypasowała na samym początku). Zaczynam ją po troszeczku "psuć", bo ona karna bardzo i posłuszna. Jak się zawoła to przychodzi, Rambo wtedy kiedy ma ochotę :):):) Quote
Neris Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 NIe psuj jej, jak chcesz zobaczyć zepsute długowłose to CI moją Rudą Pindę pożyczę!!! Quote
Recommended Posts