Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Neris']Na razie nie jadę tam bo mam sukę po skomplikowanej sterylce i nie zostawię jej dopóki się dobrze nie wygoi.

Na razie na pewno jest do oddania suka 7-letnia japan-chin, ten 5-letni standard szorściak i nie wiem co jeszcze. Wlaścicielka psów niechętnie zgadza się na ich oddanie, ale ze zdrowiem nie za dobrze więc powolutku, powolutku będzie je oddawać.

Pojechał ten pies:

Serce mi peka normalnie...

Chyba się w tym wszystkim pogubiłam.... :-o
Czy ten jamniś ze zdjęcia jest do adopcji?
Jejku, no "ciemna" jestem w tych postach i.t.d.
Chciałabym zaadoptować jakieś jamniątko, a już mi dwa umknęły, bo piszę nie tam gdzie trzeba, nie tak jak trzeba, a inni idą do schroniska i już mają :(

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za wiadomość.Trzymaj rękę na pulsie i nie zapomnij o mnie, proszę . Ja też będę się przypominać.
Cały czas widnieję na stronce "przygarnę psa".
Pozdrawiam.

Posted

A standardowy jamnik szorstkowłosy, bardzo aktywny, potrzebujący wybiegania i dużo ruchu? Będzie pewnie do adopcji niebawem. Szaleńczo ciągnie na smyczy, To taki naprawdę aktywny pies. Młody, ma chyba ze 3 lata, czekam na maila z potwierdzeniem.

Posted

No proszę co za nowinki!!!jestem ciekawa jak na koleżanka Rambus zareagował?
Ja chce fotki ,fotki,fotki,fotki,fotki,fotki,fotki,fotki,fotki,fotki!!!!!!!!!!!!!
jak ma na imię szczęściara?

Posted

Rambo zachowuje się jak prawdziwy dżentelmen. Nie narzuca sie Rudej. Ale chodzi za nią jak cień. Mała jest cichutka, pojadła trochę, przypasowuje się w inne miejsca poza łóżkiem (tu się przypasowała na samym początku). Zaczynam ją po troszeczku "psuć", bo ona karna bardzo i posłuszna. Jak się zawoła to przychodzi, Rambo wtedy kiedy ma ochotę :):):)

• 2 weeks later...