Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakies same zle wiesci dzisiaj na Dogo jedna jamnisia walczy o zycie ,Dzidzia wlasnie ma operwane oko(no chyba ze taka operacja kròtko trwa to moze jest i juz po),Tymek po operacji ,Grot starszy pies umiera na niewydolnosc nerek -zyc sie odechciewa w takich chwilach ,nie bedzie mnie przez weekend ale mama ma wszystkiego dogladac na Dogo.

Posted

Dzidzia jest już po operacji, czuje się dobrze, niestety podczas kiedy pani Ania była na spacerze ze swoimi psami oczko Dzidzi zaczęło krwawić. Lekarz podał leki i zabandażował główkę. Na szczęście stwierdzono, że nie było zmian nowotworowych.

Sprawa jest w tej chwili bardzo pilna, Dzidzia NIE MOŻE wrócić do domu - w stadzie kilkunastu psów łatwo o uraz!
Jeśli którakolwiek z osób, które do tej pory deklarowały chęć przyjęcia psa jest na to ciągle gotowa - proszę o PILNY kontakt do pani Ani.

Ważne info - w lecznicy był też koty, Dzidzia je totalnie olewała.
To w ogóle jest bardzo, bardzo grzeczny pies.

Posted

Wygląda na to, że Dzidzia pojedzie do nowego domu do Wrocławia. Pani ma przygarniętego kundelka, który powinien się z Dzidzią dogadać. Zaproponowałam właścicielce Dzidzi zorganizowanie wizyty przedadopcyjnej, ale odnosi się do tego z rezerwą.

Jakoś ta wielka liczba chętnych znikła jak się okazało że pies nie ma oka...

Posted

Neris napisał(a):
Wygląda na to, że Dzidzia pojedzie do nowego domu do Wrocławia. Pani ma przygarniętego kundelka, który powinien się z Dzidzią dogadać. Zaproponowałam właścicielce Dzidzi zorganizowanie wizyty przedadopcyjnej, ale odnosi się do tego z rezerwą.

Jakoś ta wielka liczba chętnych znikła jak się okazało że pies nie ma oka...

mnie brak oka u psiak by nie przeszkadzał...
We Wrocławiu jest wiele dogomaniaczek, można sprawdzić dom.

Posted

Wiem, że jest sporo dogomaniaczek, znam ich też kilka, ale nie mam namiarów na ten nowy domek, zaproponowałam pomoc w zorganizowaniu tej wizyty i mówiłam jeszcze przez telefon znowu...

Posted

Dzidzia ciągle czeka.

Zrobił jej się po operacji jakiś krwiak, więc właścicielka woli ją doleczyć tutaj.

Jutro do nowego domku w Warszawie idzie inny pies z tej hodowli, mój ulubieniec. Zaraz potem zaczynamy ogłaszać kolejne...

Posted

Będzie, będzie... wczoraj do domu poszedł mój ulubieniec - tatuś mojego Muminka. W kolejce jest teraz szorstki standard, PL CH, tylko w Warszawie i tylko w super ręce.

Posted

Na razie nie jadę tam bo mam sukę po skomplikowanej sterylce i nie zostawię jej dopóki się dobrze nie wygoi.

Na razie na pewno jest do oddania suka 7-letnia japan-chin, ten 5-letni standard szorściak i nie wiem co jeszcze. Wlaścicielka psów niechętnie zgadza się na ich oddanie, ale ze zdrowiem nie za dobrze więc powolutku, powolutku będzie je oddawać.

Pojechał ten pies:

Serce mi peka normalnie...