Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, jest potwierdzenie że to jaskra.

Tyle wiem, niestety nie stać mnie żeby codziennie dzwonić i wypytywać jak się Dzidzia miewa, ale staram się mailować.

Posted

Nie wiem, ale w związku z tym że jest o nią sporo pytań mam nadzieję że nie trzeba będzie jej stresować dodatkowym, przechodnim DT.

Ona jest ogłaszana od kilku miesięcy, jakoś bez większego efektu, a po ogłoszeniach Justyny natychmiast ruszyły telefony.

Posted

Szkoda że nie mogę mieć szóstego pieska.Jamniorki szorściuszki jeszcze są bardzo mało znane wśród większości ,,jamniczych cioteczek,,.Czas je nieco bardziej rozpropagować.

Posted

bianka0 napisał(a):
Szkoda że nie mogę mieć szóstego pieska.Jamniorki szorściuszki jeszcze są bardzo mało znane wśród większości ,,jamniczych cioteczek,,.Czas je nieco bardziej rozpropagować.

Jak to mało znane. U nas pierwszy jamnik był krótkowłosy, teraz są długowłose, a trzeci ma być szorstkowłosy najlepiej blue merle, no chyba że będzie kolejny długowłosy ale to na bank musi być wtedy red merle. Chociaż na razie myśleliśmy nad szorstakiem, bo one przynajmniej mi wydają się najbardziej łagodne, chociaż i najbardziej niezależne. No chyba, ze się jakaś bida trafi, to będzie taka jaka się trafi.

Posted

Monia70 napisał(a):
Zdecydowanie TAK !!!!!!!!!
Najbardziej łagodne, przymilne i jak najbardziej NIEZALEŻNE :lol:

O taaaaaaaaaaak, łazikują własnymi ścieżkami, są uparte, nie słuchają się, są silne jak na takie niewielkie stworki i do tego dewastują mieszkanie pod nieobecność właściciela :diabloti: /to jeśli chodzi o mojego :evil_lol:/. A z dobrych rzeczy to są przytulasy niesamowite, oczywiście tylko wtedy jak mają na to ochote a nie jak ma pańcia :lol:

Posted

Neris - dzisiaj jak wydawałam Fuksa do nowego domku zadzwoniła do mnie jedna Pani w jego sprawie . Jako ,ze Fuks fuksem znalazł dom opowiedziałam jej szybko o Dzidzi. Pani ma jamniczke szorstką i koty w domu.Nie wiem jak dalece jest to zapytanie poważne ....ale ma do mnie jutro zadzwonić .Ja nie miałam w schronie dostępu do kompa i nie moglam jej podac od ręki żadnych namiarów na Dzidzie. Jakby zadzwonila jutro to jaki namiar podawać , na kogo ?

Posted

Ahaaa...
A tak zupełnie na marginesie, Neris ty trymujesz swojego psa tego z avatarku? To chyba konieczne nie jest, mój i tak ma króka sierść i nie ma takiej fajoskiej bródki jak dzidzia :evil_lol: