A-s-i-a Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Jaka piękna sunia, jaka kochana! Co za oczęta... Czy Dzidzia przebywa jeszcze w swoim domku z pańcią? Quote
JustynaM. Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Neris sa jakies nowe wiesci od dzidzi??? Quote
Neris Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Tak, jest potwierdzenie że to jaskra. Tyle wiem, niestety nie stać mnie żeby codziennie dzwonić i wypytywać jak się Dzidzia miewa, ale staram się mailować. Quote
Margo05 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Jak długo Dzidzia może zostać u Pani? Quote
Neris Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Nie wiem, ale w związku z tym że jest o nią sporo pytań mam nadzieję że nie trzeba będzie jej stresować dodatkowym, przechodnim DT. Ona jest ogłaszana od kilku miesięcy, jakoś bez większego efektu, a po ogłoszeniach Justyny natychmiast ruszyły telefony. Quote
Neris Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 No, swoimi czasy wymiatała na ringach... Quote
Wisełka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Jest po prostu boska :loveu: Szkoda że nie mogę mieć drugiego pieska :shake: Quote
bianka0 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Szkoda że nie mogę mieć szóstego pieska.Jamniorki szorściuszki jeszcze są bardzo mało znane wśród większości ,,jamniczych cioteczek,,.Czas je nieco bardziej rozpropagować. Quote
DG32 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 bianka0 napisał(a):Szkoda że nie mogę mieć szóstego pieska.Jamniorki szorściuszki jeszcze są bardzo mało znane wśród większości ,,jamniczych cioteczek,,.Czas je nieco bardziej rozpropagować. Jak to mało znane. U nas pierwszy jamnik był krótkowłosy, teraz są długowłose, a trzeci ma być szorstkowłosy najlepiej blue merle, no chyba że będzie kolejny długowłosy ale to na bank musi być wtedy red merle. Chociaż na razie myśleliśmy nad szorstakiem, bo one przynajmniej mi wydają się najbardziej łagodne, chociaż i najbardziej niezależne. No chyba, ze się jakaś bida trafi, to będzie taka jaka się trafi. Quote
Isadora7 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Dzidzia sprawozdanko poprosimy co u ciebie? Quote
Monia70 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 DG32 napisał(a):...najbardziej łagodne, chociaż i najbardziej niezależne. Zdecydowanie TAK !!!!!!!!! Najbardziej łagodne, przymilne i jak najbardziej NIEZALEŻNE :lol: Quote
Neris Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 NIe mam na dzisiaj żadnego raportu na razie, pomailuję po południu. Quote
Wisełka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Monia70 napisał(a):Zdecydowanie TAK !!!!!!!!! Najbardziej łagodne, przymilne i jak najbardziej NIEZALEŻNE :lol: O taaaaaaaaaaak, łazikują własnymi ścieżkami, są uparte, nie słuchają się, są silne jak na takie niewielkie stworki i do tego dewastują mieszkanie pod nieobecność właściciela :diabloti: /to jeśli chodzi o mojego :evil_lol:/. A z dobrych rzeczy to są przytulasy niesamowite, oczywiście tylko wtedy jak mają na to ochote a nie jak ma pańcia :lol: Quote
iwa77 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Neris - dzisiaj jak wydawałam Fuksa do nowego domku zadzwoniła do mnie jedna Pani w jego sprawie . Jako ,ze Fuks fuksem znalazł dom opowiedziałam jej szybko o Dzidzi. Pani ma jamniczke szorstką i koty w domu.Nie wiem jak dalece jest to zapytanie poważne ....ale ma do mnie jutro zadzwonić .Ja nie miałam w schronie dostępu do kompa i nie moglam jej podac od ręki żadnych namiarów na Dzidzie. Jakby zadzwonila jutro to jaki namiar podawać , na kogo ? Quote
Neris Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Namiary na panią Anię, 660 91 55 13 Dziękuję. Quote
Neris Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Nie mam żadnych nowych wiadomości mailem, a zadzwonić mogę dopiero w weekend bo wtedy mam darmowe rozmowy... Quote
Wisełka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Ahaaa... A tak zupełnie na marginesie, Neris ty trymujesz swojego psa tego z avatarku? To chyba konieczne nie jest, mój i tak ma króka sierść i nie ma takiej fajoskiej bródki jak dzidzia :evil_lol: Quote
Neris Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Muminek nigdy nie był trymowany, był psem idealnym. Ale już go nie ma ze mną... Quote
Recommended Posts