Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzidzia jest wysterylizowana, ale co czeka tę małą????

[url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1706678_poszukuje_nowego_domu_dla_jamniczki.html]Poszukuj

Posted

no śliczna, śliczna tylko kto podaruje jej namiastkę tego co traci?

przecież psina jest dorosła spędziła z kobietą szmat czasu i z tego co piszecie miała dobre życie, wystawowe... więc jak zdoła odnależć się w innej obcej sytuacji?
psiaki ze schroniska nie mają nic do stracenia - może być tylko lepiej - ale jak stawić czoła takiemu wyzwaniu znalezienia nowego domu jamniczce która miała wszystko, hmmm

Posted

Trudno powiedzieć, żeby zycie w hodowli gdzie psów jest bardzo dużo to było "wszystko".

A Dzidzia jest bardzo proludzka, chciałaby obecności człowieka.

Posted

ja nie chciałam nikogo urazić, tylko martwię się żeby tak właśnie było by trafiła na człowieka potrafiącego zająć się nią w należyty sposób ;)

żeby nie zaniedbał psa i nie zmarnował tego jak wygląda :evil_lol:

pozdrawiam Was wszystkie i podnoszę ciężar psiej goryczy :oops:

Posted

Mam nadzieję, że uda się znaleźć super domek. Juz jakieśtam sygnały o ewentualnych chętnych mam, a najlepiej jest takich chętnych "dogomaniacko" prześwietlić :evil_lol:

Posted

[quote name='Neris']Mam nadzieję, że uda się znaleźć super domek. Juz jakieśtam sygnały o ewentualnych chętnych mam, a najlepiej jest takich chętnych "dogomaniacko" prześwietlić :evil_lol:[/quote]

Dogomaniacko i jamniczo :eviltong:

Posted

Dzidzia ma chore oko - przyjrzałam jej się na zdjęciach, a dzisiaj na żywo obejrzałam dokładniej - źrenica się nie kurczy, oko jest czerwone, gałka oczna powiększona. Na razie dostała całą serię kropli, ale rokowania nie są dobre - zapewne gałka oczna będzie do usunięcia.

Czy taka jednooczna Dzidzia znajdzie kogoś tylko dla siebie?

Posted

[quote name='Neris']Dzidzia ma chore oko - przyjrzałam jej się na zdjęciach, a dzisiaj na żywo obejrzałam dokładniej - źrenica się nie kurczy, oko jest czerwone, gałka oczna powiększona. Na razie dostała całą serię kropli, ale rokowania nie są dobre - zapewne gałka oczna będzie do usunięcia.

Czy taka jednooczna Dzidzia znajdzie kogoś tylko dla siebie?[/quote]

to opinia dr Garncarza?

Posted

To opinia doktora - kolegi Garncarza, tego który z nim był na kursach w Anglii. Niestety nie znam nazwiska. Spróbuję ich namówić jeszcze na Garncarza.

Posted

Zaczynam być optymistką w sprawie domu dla Dzidzi, a to dzięki jednej cioteczce z którą już miałam okazję współpracować. Teraz sobie trzymam kciuki i dzielnie czekam...