Neris Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Dzidzia Piękna sześcioletnia jamniczka szorstkowłosa Jej życie to wystawy, nagrody, medale... Śpi w łóżku ze swoją panią, jest do niej niezwykle przywiązana. ALE Jej pani ciężko zachorowała, nie ma juz tyle energii ile miała kiedyś. Prowadzenie hodowli jest więc coraz trudniejszym wyzwaniem. Dlatego poproszono mnie o pomoc w znalezieniu Dzidzi domu. Dzidzia nie bardzo nadaje się do domu z dominującymi sukami bo się ich boi. Komu Dzidzię, komu? Quote
Ulaa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Może Hania by jej kogoś znalazła? Ma słabość do szorstkich jamków (sama ma hodowlę). Taki nick na dogo: Hania Napiszcie ;) Quote
Monia70 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Boże !!!!!!!!!! Jaka cudowna !!!!!!!!!! Jest taka jak mój Dżekuś [*] Quote
Celina12 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Śliczna jest...jak to życie sie wikła....a pieski cierpią. Należy Jej się super Domek... Quote
Morgan:-) Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Monia70 napisał(a):Boże !!!!!!!!!! Jaka cudowna !!!!!!!!!! Jest taka jak mój Dżekuś :cool3::cool3::cool3: Quote
JustynaM. Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 DALAM DZIDZI OGLOSZENIA NA www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,1888,Lw==.html www.gieldaogloszen.pl/ogloszenie.php?oid=13397 www.ale.gratka.pl/ogloszenie/1737802_jamniczka_szorstkowlosa.html I PRODUKUJE NASTEPNE Quote
JustynaM. Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 JAMNICZKA SZORSTKOWLOSA / Psy > Jamniki - Warszawa JAMNICZKA SZORSTKOWLOSA darmowe og�oszenia w internecie, bezp�atne og�oszenia drobne, praca og�oszenia. Quote
JustynaM. Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 JAMNICZKA SZORSTKOWLOSA - Ogłoszenia - Darmowe ogłoszenia, zwierzęta, zdjęcia naszych pupili JAMNICZKA SZORSTKOWLOSA - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne JAMNICZKA]JAMNICZKA SZORSTKOWLOSA, Warszawa, Spo�eczno��, zwierzaki, WARSZAWA SZORSTKOWLOSA, Warszawa, Spo Quote
JustynaM. Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Dobra cioteczki spadam bo mi w brzuchu burczy:eviltong: Quote
aganela Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 śliczna śliczna śliczna mordeczka:loveu::loveu: Quote
OLUTKA55 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 jest piekna i domek napewno sie znajdzie tylko zeby najlepszy Quote
Neris Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 To jest jamnik standardowy - przy moich jamnikach wydaje się ogromny, taka prawdziwa solidna jamnicza baba! Quote
Monia70 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Wyobrażam sobie jak jest cudownie jedwabiście szorstka.Aż ręka sama wędruje żeby ją dotknąć. Quote
Neris Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 No teraz jest wytrymowana, więc inna w dotyku Jest zapatrzona w swoją panią, ale do mnie też zachęcona podchodziła i dawała się głaskać. Quote
taxelina Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 jakas konkretna hodowla? bo na rasowych jamnikach - forum - nie widzialam ogloszenoa Quote
Recommended Posts