Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

a nic... biega sobie z towarzystwem 4 piesków , w większości chodzi- a raczej kopie;) - swoimi drogami... mamy już wypełniony basen dla psów i Ibi wchodzi sobie kostki pomoczyć :)
Jest zabezpieczony na kleszcze , odrobaczony.
Telefonów w jego sprawie zero:(

Posted (edited)

Rozliczenie za kwiecień wrzucę jutro - mam problem z logowaniem do banku.

Ibisek z wczoraj ;)

Edit - udało się wejść na konto....

Rozliczenie kwiecień :

Wpłaty
+25zł mtf zalesie
+ 20zł maarit V, VI
+ 15zł Marzanna M
+ 30zł Joanna M

HOTEL - 320zł

Zostaje -81zł

Edited by Ania+Milva i Ulver
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

[FONT=comic sans ms]Dzisiaj wysłałam na konto kochanego IBISA:
- kwotę [/FONT]
[FONT=comic sans ms]401 złotych - [/FONT][FONT=comic sans ms]pierwszą część zysku z bazarku Małe Oczko.[/FONT][FONT=comic sans ms]

Proszę o potwierdzenie wpływu na wątku bazarku:
[/FONT]
klik- MAŁE OCZKO - cegiełkowo-książkowy dla opuszczonego IBISA do 19.05.2014 do godz.19.00[FONT=comic sans ms]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms]Uznałam, że skoro tyle osób już zapłaciło za fanty i cegiełki to nie będę trzymać pieniędzy u siebie na koncie, bo Ibis ma dług i finansów potrzebuje natychmiast. Druga część zysku poleci pod koniec maja po zakończeniu Małego Oczka na Dogo i FB.[/FONT]:loveu::loveu:

Edited by Monika z Katowic
Posted

ale fajnie, niezła kwota:loveu:

Ania to cyknijcie sporo tych fotek, żebym miała zapas na jakiś czas do wrzucania na FB. I jak możesz to przy okazji też zrób Teriemu;)

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=comic sans ms][/FONT]:multi: [FONT=comic sans ms]Dzisiaj wysłałam na konto kochanego IBISA:[/FONT][FONT=comic sans ms]
- [/FONT]
[FONT=comic sans ms]kwotę[/FONT][FONT=comic sans ms] 380[/FONT][FONT=comic sans ms] złotych [/FONT][FONT=comic sans ms]- drugą część zysku z bazarku Małe Oczko.[/FONT][FONT=comic sans ms]

[/FONT]
[FONT=comic sans ms]Proszę uprzejmie o potwierdzenie wpływu na wątku bazarku[/FONT][FONT=comic sans ms]: [/FONT]
ZAKOŃCZONY! MAŁE OCZKO - dla IBISA. Czekam na potwierdzenia