Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

postaram się jutro wpłacić moje zaległości. nie ukrywam jednak, że ciężko mi się wywiązywać z deklaracji, choć są bardzo niewielkie ale za długo to już trwa...tyle lat :(
tak pechowo trafiłam, że mam własnie 3 psy, na które się deklarowałam i każdy z nich siedzi w hoteliku już po kilka lat(3-4 a może i nawet 5)

Posted

[quote name='agaga21']postaram się jutro wpłacić moje zaległości. nie ukrywam jednak, że ciężko mi się wywiązywać z deklaracji, choć są bardzo niewielkie ale za długo to już trwa...tyle lat :(
tak pechowo trafiłam, że mam własnie 3 psy, na które się deklarowałam i każdy z nich siedzi w hoteliku już po kilka lat(3-4 a może i nawet 5)

:loveu: Wspaniale, że pomożesz! :loveu:
Rozumiem Cię doskonale - ja mam takich długoletnich, dogomaniackich deklaracji aż pięć.
Zrobiłam bazarek książkowy, by jakoś wydajniej biednemu Ibiskowi pomóc, ale mój bazar bardzo słabo idzie... :(

Posted

ja was świetnie rozumiem, też mam 4 deklaracje, chciałoby się więcej pomóc, ale za coś też żyć trzeba :( tak mi szkoda psiaków, które latami nie potrafią domów znaleźć:(

Posted (edited)

Witamy w 2014 roku!!

Rozliczenia grudnia:
Wpłaty:
+30zł Joanna M.
+25zł mtf zalesie
+ 40zł Monika z Katowic
+40zł Agaga21
+25zł Ibis od Natie
+30zł Maarit

Wydatki - 300zł hotel

Zostaje: - 105zł

Edited by Ania+Milva i Ulver
Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
natie... to jest minus 105zł....:( chyba pierwszy raz Ibi na minusowym bilansie... jakoś to jednak będzie, bardziej mnie martwi brak jakiegokolwiek zainteresowania Ibiskie z ogłoszeń , na te 4 lata było ile- z 3 zapytania???

o szlag, to zupełnie zmienia postać rzeczy! Ja myślałam, że to myślnik, nie minus :( oj trzeba szybko kulać jakiś bazar, tylko fantów brak:( chyba, że cegiełkowy jakiś.....

Posted

natie napisał(a):
o szlag, to zupełnie zmienia postać rzeczy! Ja myślałam, że to myślnik, nie minus :( oj trzeba szybko kulać jakiś bazar, tylko fantów brak:( chyba, że cegiełkowy jakiś.....

ja ci moge coś przynieść na sobote, jak dasz rade zrobic bazarek

z bazarku Moniki z Katowic będzie chyba ok 100 zł

Posted (edited)

Pianka napisał(a):
ja ci moge coś przynieść na sobote, jak dasz rade zrobic bazarek

z bazarku Moniki z Katowic będzie chyba ok 100 zł

[FONT=comic sans ms]Z mojego bazarku książkowego "Oczko 2" przeznaczam dla IBISKA kwotę [SIZE=4]600 złotych.
Ponieważ zebrałam już te pieniądze od klientów - przesyłam je natychmiast na konto Ania+Milva i Ulver.

W tytule przelewu wpisałam:
[/FONT][FONT=comic sans ms][FONT=&amp] [/FONT]"Monika z Katowic z BAZARKU OCZKO 2 DLA PSA IBISA". [FONT=&amp][/FONT]

Po wpłynięciu pieniędzy - proszę o potwierdzenie ich wpływu na moim wątku bazarkowym:
Kryminały, thrillery, fantasy -OCZKO2 dla Ibisa i Skarpety do 7.01.2014 do g. 20.00

[/FONT]

Edited by Monika z Katowic
Posted

Monika z Katowic napisał(a):
[FONT=comic sans ms]Z mojego bazarku książkowego "Oczko 2" przeznaczam dla IBISKA kwotę [SIZE=4]600 złotych.
Ponieważ zebrałam już te pieniądze od klientów - przesyłam je natychmiast na konto Ania+Milva i Ulver.

W tytule przelewu wpisałam:
[/FONT][FONT=comic sans ms]"Monika z Katowic z BAZARKU OCZKO 2 DLA PSA IBISA".

Po wpłynięciu pieniędzy - proszę o potwierdzenie ich wpływu na moim wątku bazarkowym:
Kryminały, thrillery, fantasy -OCZKO2 dla Ibisa i Skarpety do 7.01.2014 do g. 20.00

[/FONT]

wielkie ukłony w Twoją stronę!! :)

Posted

[FONT=arial, sans-serif]Jaaki piękny psiak..Cudo.. <3 Przyłaczam się do Was, pomogę jak tylko mogę w szukaniu Domku dla tego amstaffowatego przystojniaka!!:)

Świeża krew, świeże ogłoszenia.. DAMY RADE!!:)))
[/FONT]

Posted

vegarico napisał(a):
[FONT=arial]Jaaki piękny psiak..Cudo.. <3 Przyłaczam się do Was, pomogę jak tylko mogę w szukaniu Domku dla tego amstaffowatego przystojniaka!!:)

Świeża krew, świeże ogłoszenia.. DAMY RADE!!:)))
[/FONT]

sytuacja z finansami Ibiska troszkę uspokojona, ale może być coraz gorzej :(

Posted

vegarico napisał(a):
[FONT=arial]Świeża krew, świeże ogłoszenia.. DAMY RADE!!:)))[/FONT]

Oby :) Ibisek już tyle czeka... Może akurat w tym nowym roku się uda :)