Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

jest mi przykro, że osoby deklarujące nie wpłacają!:-(

w związku z brakiem finansów musieliśmy zrezygnować z zilexisu. Mam nadzieje, ze nie będzie powrotu do choroby.
Ibis dostanie leki homeopatyczne, które Ani zostały po innym psie. Na ile okaze sie to skuteczne, nie wiadomo, zobaczymy

Posted

Pianka napisał(a):
jest mi przykro, że osoby deklarujące nie wpłacają!:-(

w związku z brakiem finansów musieliśmy zrezygnować z zilexisu. Mam nadzieje, ze nie będzie powrotu do choroby.
Ibis dostanie leki homeopatyczne, które Ani zostały po innym psie. Na ile okaze sie to skuteczne, nie wiadomo, zobaczymy

a ile miesięcznie kosztuje ten zilexis?????????

Posted

To jednarozwy wydatek 150zł...jeśli cena się nie zmieniła .

Rozliczenie listopad:

Wpłaty:
+30zł Joanna M
+25zł mtf zalesie
+57zl bazarek Pianka

Wydatki: - 300zł hotel listopad

Zostaje +18zł

W grudniu muszę choć advocate wziąć dla niego i odrobaczenie będzie- to z dodatkowych wydatków.
Postaram się zrobić nowe fotki w przyszły weekend.

Posted (edited)

W związku z koniecznością zakupu tego ważnego leku dla życia i zdrowia złożyłam dla Ibisa wniosek o pomoc finansową do Skarpety im. Talcott. Jestem tam stałym darczyńcą.
Musimy poczekać na decyzję całej Komisji - jeżeli będzie jakaś odpowiedź od razu dam znać na wątku.

..........................................................................................................................

Z ostatniej chwili - Ibis otrzymał 120 zł dofinansowania na lek ze Skarpety im.Talcott.:multi:
Jako stały darczyńca złożyłam wniosek dla Ibiska, więc nie potrzeba kwoty zwrotu, bo zgodnie z regulaminem stali ofiarodawcy mają pomoc bezzwrotną.[FONT=tahoma]W tytule przelewu poprosiłam o napisanie: "bezzwrotna pomoc dla IBISA ze Skarpety im. Talcott"[/FONT].

Aniu droga! Po wpłynięciu kwoty 120 zł na konto serdecznie proszę o szybkie potwierdzenie wpływu na tym wątku:
Skarpeta im. Talcott dla starszych piesków w potrzebie

Edited by Monika z Katowic
ważna informacja dodatkowa o finansach
Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']W poniedziałek będąc z Terim u weta wziełam zylexis - 150zł i advocate- 34zł.
Doszły dziś tabletki na odrobaczenie od Pianki.
Foty w weekend - Ibisek ubrany w kubrak jest, choć niby od piątku ma się temperatura poprawić...
On ma ogłoszenia?[/QUOTE]
ma ogłoszenia... i cały czas są odświeżane,
ale można oczywiście zrobić jeszcze na wielu innych stronach