Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpłaty :
+261zł kaa spadek
+25zł mtf zalesie
+29,90 pianka z forum miau
+325zł coronaaj
+30zł Agaga21 za 3 miesiące
+35zł Monika z Katowic
+30zł Joanna M.

Wydatki :
-300zł hotel luty

Zostaje: + 1150,20zł

Ibisa koleżanka Kropa pojechała do dt do Paji do domu. Ibi bardzo lubi towarzystwo, a po wybiegu biegał jeszcze z Bimem...i z nim zamieszkał w kojcu. Bimowi to strasznie odpowiada, bawi się z nim:) Tak więc w kwestii finansów nic się nie zmienia.
Jutro wykupię mu advocate , bo będę u weta.

• 2 weeks later...
Posted

Też myslałam ,że ma coś z Sharpka...ale takie jakby "fałdki" robią sie przy nuzycy właśnie też...więc w sumie nie wiem...chyba trochę za drobny jak na Sharpka.
W weekend postaram się zrobić mu fotki od spodu, tylko musi mi go ktos potrzymac:)

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Czekamy więc na te specjalne ibiskowe fotki! :):)[/QUOTE]

Czekamy, czakamy ale te foty co sa ...niesamowite...Ibisek sliczny pies...teraz domeczek...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Wpływy:
+162,10zł bazarek Pianka
+25zł mtf zalesie

Wydatki : -38zł advocate

Zostaje + 1299,30zł

Poszlo na Ibiska dzisiaj 195zl...niech mu sluzy..dziekuje Aniu za akcje pod Toruniem.

Ale zdjecia...inny pies,dochodzi do siebie..

• 2 weeks later...
Posted

Jadę z nim we wtorek do weta. W sobotę go wykąpałam. Ibi na razie z zarastaniem stanął w miejscu- brzuszek goły nadal, zobaczę co wet powie .
Jednak ja bym ogłaszała, Ibi jest wspaniałym psem, nie potrzeba w tej chwili jakis gigantycznych nakładów w jego leczeniu. Wstydu aby z nim wyjść na spacer tez nie ma, bo wygląda bardzo dobrze.
Dom na pewno bez kotów, a reszta bez problemów.

Posted

Byliśmy u weta-od razu zrobiłam szczepienia, bo z Ibim gdzies jechac to maskara...znowu kupa i wymioty......koszt szczepień na wściekliznę i wirusówki 60zł.
Wet bardzo zadowolony, mówi, że pies nie do poznania. Oczywiscie kontynuujemy to co robimy, w sumie nie bardzo można już więcej zrobić-mozliwe, że tak jak Ibi jest zarośniety to jego szczyt mozliwości. Oczywiście można by podawać karmę wspomagającą sierść, no ale wiadomo jak jest z kosztami ....
Ibi wazy 21,20kg.
Spróbujmy go poogłaszać.