Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Ibisku, po szczęśliwej adopcji naszego rudzkiego Kleksika pozostało 140 zł , decyzją dogomaniaków pieniążki zostały podzielone po połowie pomiędzy bernardynkę - Dziewczynkę Pati, a Ibiska :multi:, wysyłam więc dla Ibiska 70 zł. Aniu bardzo bym prosiła , jak pieniążki dotrą o potwierdzenie na wątku Kleksika. Dane do przelewu, oczywiście mam ;) .

http://www.dogomania.pl/threads/147625-Kleks-anioA-nie-pies-W-DT-DO-20-GRUDNIA-MA-DOM

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Widzisz, IBISEK będziesz bogatszy o całe 70 zł (kaa już o to zadbała), dzięki adopcji KLEKSA! Całję Cię biedny łysolku!

Ibisek bedzie bogatszy o 195zl (65zl m-cznie) zaplacone do grudnia 2009 bo ciotka ze wzgledu na duza ilosc pieskow, problemy zdrowotne (oprocz paradentozy doszedl kregoslup) jakos przeoczyla, ze nie bylo wplaty....zdrowiej nam psinko i ciotki nie opuszczajcie Ibiska, moze i domek sie jakos znajdzie....

Posted

Ibisek czuje się psychicznie dobrze- jest wesoły, kopie dołki, razem z Płotkiem się bawią i przekomarzają. Obszczekuje inne psiaki, apetyt jak za 2:) Na grzbiecie jest duzo lepiej-tam nie ma żadnego pogorszenia a wręcz zarasta!!:)
Jednak łapinki wygladają nieciekawie...ale badzmy dobrej mysli!!

Posted

Czy mi się zdaje czy on jest na głowie bardziej łysy niż na poprzednich zdjęciach?
Dla mnie to on wygląda bardzo źle.

Ania zrobisz więcej zdjęć z bliska, głowy, łapek itp. ?
Trzeba zrobić cegiełki. Biedny Ibisek.

Posted

Nie jest gorzej, wydaje się. Głowa i grzbiet zarastają, ale łapki niestety nie i to mnie martwi.
Skóra się poprawiła - nie smierdzi i nie pojawiają się krostki, nie swędzi go tez nic.
Porobię mu fotki, choć on jak się do niego zblizam z czyms to ma juz dośc....ciagle coś tam robimy.

Myslę jednak ze za 2 tygodnie pojadę na pobranie krwi i na pobranie zeskrobin- bedziemy wtedy już po ponad miesiącu kuracji i powinna byc poprawa ...jesli nie to nie wiem...

Koszt tych badań bedzie wynosił jakies 120zł-robiłam teraz Miszce wiec jestem na bierząco. Trzeba bedzie też zrobić badanie na hormony nadnerczy t, bo ma ogromny apetyt, jest ciagle głodny...a nie chudnie ani tez jakos mocno na wadze nie przybiera....chce miec pewnośc jak to wyglada- co wy na to?

Jutro wstawie rozliczenie finansowe jak stoimy z kasa...

Posted

róbmy wszystkie badania jakie są możliwe, moze akurat, które coś wykryją o czym nie myślimy, a co jednak osłabia organizm.
U Isbisa juz wszytsko moze powodowac nużyce, każde osłabienie organizmu :(

Posted

Wpływy +20zł Brysio - Razem +525,10zł

Wydatki: -320zł hotel listopad

Zostaje +205,10zł

W przyszłym tygodniu jadę z Ibiskiem do weta . Przydałoby się zebrać troszkę kasy. Zrobię może w srodę te fotki na allegro. Oby pogoda była bo jak tak pochmurno to mój aparat robi niewyrazne zdjęcia...

Posted

Fotki ...mój aparat juz całkiem pada, pobiera tyle baterii, ze wystarczyło mi na 5 zdjec...

Z boków Ibis zarasta i to dużo, boki były całkiem łyse...ale za to łysieje teraz przy ogonie...wszędzie jest pryskany dokładnie, więc nie wiem od czego to jest.
Bez badań sie nie obędzie.

Posted

a główka?
Ania musisz sobie kupić nowe baterie, nie aparat. Też tak kiedyś miałam. Baterie nawet te ładowane mają swoje ograniczenia i po pewnym czasie nadają się tylko do śmieci.

[quote name='Monika z Katowic']Musimy dać radę! Ibisku kochany zdrowiej! Nadal będę miesięcznie przysyłać Ci 33zł. Teraz to już deklaracja...
Wpisałam cię do 1 postu jako deklaracje. Bardzo dziekuje.

Przy okazji przypomnę, ze parę osób deklarujacych nie płaci, są 3 osoby z długiem. Ibisek potrzebuje pomocy na leczenie.
Będe teraz w 1 poście podkreślać na czerwono osoby z długiem, moze sobie przypomną o Ibisie.

W końcu miałam chwile czasu i zaktualizowałam 1 i 2 post. Nazbierało się tyle tego, że zajęło mi to kilka godzin.
uff jeszcze cegiełki trzeba zrobić.
mam pare moich pocztówek, dużo od Moniki z Katowic i pare od waldi.