kaa Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Witaj Ibisku, po szczęśliwej adopcji naszego rudzkiego Kleksika pozostało 140 zł , decyzją dogomaniaków pieniążki zostały podzielone po połowie pomiędzy bernardynkę - Dziewczynkę Pati, a Ibiska :multi:, wysyłam więc dla Ibiska 70 zł. Aniu bardzo bym prosiła , jak pieniążki dotrą o potwierdzenie na wątku Kleksika. Dane do przelewu, oczywiście mam ;) . http://www.dogomania.pl/threads/147625-Kleks-anioA-nie-pies-W-DT-DO-20-GRUDNIA-MA-DOM Quote
Monika z Katowic Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Widzisz, IBISEK będziesz bogatszy o całe 70 zł (kaa już o to zadbała), dzięki adopcji KLEKSA! Całję Cię biedny łysolku! Quote
coronaaj Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='Monika z Katowic']Widzisz, IBISEK będziesz bogatszy o całe 70 zł (kaa już o to zadbała), dzięki adopcji KLEKSA! Całję Cię biedny łysolku! Ibisek bedzie bogatszy o 195zl (65zl m-cznie) zaplacone do grudnia 2009 bo ciotka ze wzgledu na duza ilosc pieskow, problemy zdrowotne (oprocz paradentozy doszedl kregoslup) jakos przeoczyla, ze nie bylo wplaty....zdrowiej nam psinko i ciotki nie opuszczajcie Ibiska, moze i domek sie jakos znajdzie.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Dzieki wszystkim za wsparcie!!! Quote
Monika z Katowic Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 A my bardzo dziękujemy Tobie, Aniu, że tak troskliwie opiekujesz się IBISKIEM. Quote
Ewelina.w38 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ibisku mój kochany, tak dawno nie zaglądałam do Ciebie a tu złe wieści. Nie choruj chłopaku tylko domku szukaj! Quote
coronaaj Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Monika z Katowic napisał(a):A my bardzo dziękujemy Tobie, Aniu, że tak troskliwie opiekujesz się IBISKIEM. Ja tez dziekuje Aniu za troskliwa opeike nad Ibiskiem... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ibisek czuje się psychicznie dobrze- jest wesoły, kopie dołki, razem z Płotkiem się bawią i przekomarzają. Obszczekuje inne psiaki, apetyt jak za 2:) Na grzbiecie jest duzo lepiej-tam nie ma żadnego pogorszenia a wręcz zarasta!!:) Jednak łapinki wygladają nieciekawie...ale badzmy dobrej mysli!! Quote
Pianka Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Czy mi się zdaje czy on jest na głowie bardziej łysy niż na poprzednich zdjęciach? Dla mnie to on wygląda bardzo źle. Ania zrobisz więcej zdjęć z bliska, głowy, łapek itp. ? Trzeba zrobić cegiełki. Biedny Ibisek. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Nie jest gorzej, wydaje się. Głowa i grzbiet zarastają, ale łapki niestety nie i to mnie martwi. Skóra się poprawiła - nie smierdzi i nie pojawiają się krostki, nie swędzi go tez nic. Porobię mu fotki, choć on jak się do niego zblizam z czyms to ma juz dośc....ciagle coś tam robimy. Myslę jednak ze za 2 tygodnie pojadę na pobranie krwi i na pobranie zeskrobin- bedziemy wtedy już po ponad miesiącu kuracji i powinna byc poprawa ...jesli nie to nie wiem... Koszt tych badań bedzie wynosił jakies 120zł-robiłam teraz Miszce wiec jestem na bierząco. Trzeba bedzie też zrobić badanie na hormony nadnerczy t, bo ma ogromny apetyt, jest ciagle głodny...a nie chudnie ani tez jakos mocno na wadze nie przybiera....chce miec pewnośc jak to wyglada- co wy na to? Jutro wstawie rozliczenie finansowe jak stoimy z kasa... Quote
Pianka Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 róbmy wszystkie badania jakie są możliwe, moze akurat, które coś wykryją o czym nie myślimy, a co jednak osłabia organizm. U Isbisa juz wszytsko moze powodowac nużyce, każde osłabienie organizmu :( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Dokładnie:( Ale trzeba to zrobić , bo inaczej może non stop sie odnawiac i to tak mocno....u weta mojego mozna robic na kredyt-damy radę!! Quote
Monika z Katowic Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Musimy dać radę! Ibisku kochany zdrowiej! Nadal będę miesięcznie przysyłać Ci 33zł. Teraz to już deklaracja... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Wpływy: +70zł po Kleksie +195zł Coronaaj Razem jest + 505,10zł Quote
Monika z Katowic Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Jak tam zdrowie kochanego IBISKA? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Wpływy +20zł Brysio - Razem +525,10zł Wydatki: -320zł hotel listopad Zostaje +205,10zł W przyszłym tygodniu jadę z Ibiskiem do weta . Przydałoby się zebrać troszkę kasy. Zrobię może w srodę te fotki na allegro. Oby pogoda była bo jak tak pochmurno to mój aparat robi niewyrazne zdjęcia... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Wpływy: +30zł Joanna M. +100zł Natalijo +40zł Monika z katowic Razem jest + 375,10 Quote
Monika z Katowic Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Całuję słodko IBISKA, jednocześnie dziękując Bogu, że IBIS jest w hoteliku Ani!!! :) :) :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Fotki ...mój aparat juz całkiem pada, pobiera tyle baterii, ze wystarczyło mi na 5 zdjec... Z boków Ibis zarasta i to dużo, boki były całkiem łyse...ale za to łysieje teraz przy ogonie...wszędzie jest pryskany dokładnie, więc nie wiem od czego to jest. Bez badań sie nie obędzie. Quote
Pianka Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 a główka? Ania musisz sobie kupić nowe baterie, nie aparat. Też tak kiedyś miałam. Baterie nawet te ładowane mają swoje ograniczenia i po pewnym czasie nadają się tylko do śmieci. [quote name='Monika z Katowic']Musimy dać radę! Ibisku kochany zdrowiej! Nadal będę miesięcznie przysyłać Ci 33zł. Teraz to już deklaracja... Wpisałam cię do 1 postu jako deklaracje. Bardzo dziekuje. Przy okazji przypomnę, ze parę osób deklarujacych nie płaci, są 3 osoby z długiem. Ibisek potrzebuje pomocy na leczenie. Będe teraz w 1 poście podkreślać na czerwono osoby z długiem, moze sobie przypomną o Ibisie. W końcu miałam chwile czasu i zaktualizowałam 1 i 2 post. Nazbierało się tyle tego, że zajęło mi to kilka godzin. uff jeszcze cegiełki trzeba zrobić. mam pare moich pocztówek, dużo od Moniki z Katowic i pare od waldi. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Może rzeczywiście to wina akumulatorków już....myślałam ze to mozna ładowac w nieskonczonowsc...no nic ładuja się znowu . Jutro zrobie główkę. Quote
Monika z Katowic Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Jest z IBISEM choć troszeczkę lepiej? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Niestety znacznej poprawy nie ma.... Ibisek dziś ładnie zachowywał się w stosunku do dziecka, nie był namolny, bardziej zainteresowany spacerem:) Dał sie pogłaskać i odprowadzic do kojca:) Quote
Pianka Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Zrobione w końcu. dajcie jeszcze nazwe tych tabletek, dopisze to tam http://allegro.pl/item844442742_pomocy_ja_cierpie_lysy_chory_ibis_pomoz_mu.html Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Scanomune To zdjęcie jak jest szczeniaczkiem:( Tyle czasu to trwa...:( Quote
Recommended Posts