Ania+Milva i Ulver Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ibiska mozna juz zacząć ogłaszać- wyglada dużo lepiej. Pozostał juz tylko miesiąc kapieli co 10 dni. To taki krótki tekst gotowiec: IBIS To 1,5 roczny psiak w typie bullowatym, strasznie sympatyczny i grzeczny. Przebywał od urodzenia w schronisku w Rudzie Śląskiej . Tam zachorował na nużycę, ale dzięki wspaniałym wolontariuszom zostało podjęte leczenie i psiak wyjechał do hotelu, gdzie doszedł do siebie i zarósł sierścią. Ibis jest łagodnym psem - zarówno do dzieci jak i innych zwierząt, potrafi zachować czystość i ładnie chodzi na smyczy. To psiak średniej wielkości -do kolana. Ma w sobie wiele miłości i chęci do zabaw. Szuka nowego domu!! Ibis jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany. Przebywa w hotelu dla psów w Brodnicy/woj.kujawsko-pomorskie. --------------- Wpłynęło tez: +30zł Joanna M. RAZEM JEST +277 ZŁ Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 I jak z ogłoszeniami? Zrobi ktos allegro? Quote
Brysio Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 ja zrobię;) tylko juz nie dzis bo ledwo widze ale jutro na bank;) aaa i przeslę moją dolę za wrzesień;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Halo i jak z ogłoszeniami:cool3: Ibis miewa sie bardzo dobrze- on uwielbia piszczące zabawki-może się bawić godzinami;) Ma apetyt i jest pogodny. Wieczorem powpisuje rozliczenie . Quote
Brysio Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 o matko kochana!! zapomniałam na smierc:oops::oops::oops: zrobię dzis obiecuję, przpraszam:oops: Quote
Brysio Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 zaraz chyba dostane szału robilam ogloszenia i zostało mi wklejenie ostatnich zdjęc i nagle mi sie komp zawiesił:angryy::angryy::angryy: m,usze robic od poczatku;/;/;/ :mad::mad::mad: Quote
Brysio Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Ciotki musicie mi wybaczyc, nie wiem co sie dzieje z kompem 4 razy probowałam robic ogloszenia i 4 razy mi do pulpitu schodzi;/ chyba mam jakiegos paskudnego wira. Postanowilam zrobic najwazniejsze na dzis allegro, alegratkę i nasipupile jutro reszte, teraz robie gruntowego skana www.allegro.pl/show_item.php?item=739256041 ale.gratka.pl/ogloszenie/2149101_ibis_wspanialy_amstaff_szukamy_domu.html www.nasipupile.pl/ogloszenia/zobacz/ibis-wspanialy-amstaff-szuka-domu_2053.html Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Dzieki:loveu::loveu: Wpłynęło do mnie +300 zł od Niufek:loveu: Jest razem +577zł Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Brysio w poście z 2 września wstawiłam tekst gotowiec, mówiący o wieku psa i jego usposobieniu...proszę podmień go w allegro...bo tam jest info,że on w schronie:oops: Jeszcze raz wstawiam tekst. IBIS To 1,5 roczny psiak w typie bullowatym, strasznie sympatyczny i grzeczny. Przebywał od urodzenia w schronisku w Rudzie Śląskiej . Tam zachorował na nużycę, ale dzięki wspaniałym wolontariuszom zostało podjęte leczenie i psiak wyjechał do hotelu, gdzie doszedł do siebie i zarósł sierścią. Ibis jest łagodnym psem - zarówno do dzieci jak i innych zwierząt, potrafi zachować czystość i ładnie chodzi na smyczy. To psiak średniej wielkości -do kolana. Ma w sobie wiele miłości i chęci do zabaw. Szuka nowego domu!! Ibis jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany. Przebywa w hotelu dla psów koło Brodnicy. Tel. 506092595, ania.adopcje@wp.pl, gg 3629676 Ibis jest juz na naszej stronie schronu i na mojej hotelowej...niestety żadnych zapytań jak na razie-ogłoszenia nadal potrzebne!!!!!!!!! Quote
Brysio Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Jasne zaraz to zrobie;) poslalam dzis pieniązki, jutro powinny byc Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Miałam wczoraj tel o Ibisa z Katowic...szkoda gadac, pani chciała Ibisa, ale najpierw musi się pozbyć swojego psa:shake::angryy:, że niby nie daje sobie z nim rady.... A Ibis pieknie zdemolował budę:mad:Wygryzł z przodu deski i styropian:mad: Oczywiście udawał,że to nie on...ale ja wiem ,że to on tymi swoimi łapami powydłubywał;) Quote
Brysio Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-Ibis-wspania-y-amstaff-szukamy-domu-W0QQAdIdZ155632028 www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=3453 kupiepsa.pl/detail.php?siteid=46044 www.kokosy.pl/ogloszenie/53481 www.e-zwierzak.pl przepraszam, ze tak po trochu ale mam jakiegos strasznego wira i ciagle mi sie zeruje komp Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Najwazniejsze,że są;) Wpłynęło: +10 zł Brysio +50 zł mtf zalesie ----------- +60 zł Razem jest+637zł Ibis ostatnimi czasy daje popalic nocnym szczekaniem:angryy: Quote
Jenny19 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Moje ogłoszenia dla Ibiska: Wielorasowe - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Ibis wygrał z chorobą teraz czeka na dom / Psy > Pozostałe - Brodnica Ibis wygrał z chorobą teraz czeka na dom Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Ibis wygrał z chorobą teraz czeka na dom : Ogłoszenie w Dwukropek.pl Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się ogłoszenia drobne > ojej.pl Ibis wygrał z chorobą teraz czeka na dom - Poznań - Wolontariat Animalia.pl :: Ogłoszenia :: mieszaniec pies pręgowany Brodnica Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Dzięki:p Na razie cisza i tak...ale trzeba byc dobrej mysli. Ibis miewa się dobrze-ciężko mi obiektywnie stwierdzic jak wygląda, bo moje oko wychwyca najdrobniejsze niedociągnięcia;) Ale była Evelin z dogo w odwiedzinach i gdybym jej nie powiedziała,ze on po nużycy , to w życiu by nie pomyślała- wygląda jak normalny, zdrowy pies:p Ibisek lubi śliwki, jabłka, myszki-tego Płotek go nauczył:mad: Zostały nam jeszcze 2 kąpiele i koniec. Potem zostanie wykąpany w normalnym szamponie i będzie w końcu pachnący;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ibis został zaszczepiony dziś na wściekliznę -koszt 15 zł. 637zł -15zł --------- +622zł Zakończyłam kąpiele w boraksie, zobaczymy jak teraz bedzie...jesli bedzie nawrót , to juz nie wiem co mu pomoże. Wet go dziś oglądał i powiedział,że wygląda nieźle...ale nie ma się co cieszyć. Quote
Brysio Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 ale z niego cudak:loveu: Ibis ma obserwatora;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Nikt na razie nie pytał o Ibiska...czekamy. Rozliczenie: -hotel wrzesień - 320zł (bez karmy, ze zniżką) Było: +622zł -320zł --------------- Zostaje +302zł Quote
Pianka Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Biedny Ibis nikt tu nie zagląda:shake: coraz mniej kasy, zwazajac na to, ze niektórzy płacili z góry za kilka miesiący to w takim razie przypominam o wpłatach na Ibisa. To jest nie w porządku deklarowac coś a potem nie wpłacać. jak coś deklarujecie to pilnujcie. Zapiszcie sobie w notesie, w komórce, gdzie kolwiek. jedna osoba która sie tu zadeklarowała, juz drugi raz robi takie cos:shake: :-( Przykro mi, ale traci sie zaufanie potem:-( prosze to lista wpłacajacych, na czerwono osoby, które mają dług Lista osób deklarujacych miesięczne kwoty od połowy lipca 10 zł- Brysio- obecnie- 30 zł 10 zł- natalijo 100 zł- niufek- obecnie 300 zł 65 zł- coronaaj- obecnie 195 zł 50 zł- mtf zalesie- obecnie 150 zł 15 zł- ab-agnieszka 10 zł- agaga21- obecnie 30 zł Quote
agaga21 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 :crazyeye: pianka, może zamiast obruszać się i robić wyrzuty na wątku mogłabyś wysłać przypominające pw. może ktoś po prostu długo nie miał internetu/czasu/był zapracowany/zagoniony/nie zagląda na wątek/zwyczajnie zapomniał...itp? u nas też się nieraz zdarzało, że ktoś deklarował jakąś kwotę, potem zapominał wpłacić...do głowy by mi nie przyszło by publicznie to im wypominać!:shake: p.s. właśnie wpłaciłam za 2 kolejne miesiące. Quote
Pianka Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Ktoś publicznie deklaruje, wiec publicznie przypominam. Nie widze nic złego w przypominaniu, wszak nikomu nie mówie "ty taki i owaki" tylko "ty i ty nie wpłacasz":diabloti: i zawsze sobie taka liste robie, żeby wiedzieć kto wpłaca a kto nie. Juz raz przez nie zrobienie takiej listy z psem zostałam sama. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 U nas w hoteliku po Kierusiu(*) pozostało 90 zł. Po zgodzie dziewczyn z wątku pieniążki te zostają przekazane po połowie na Ibiska i Płotka. Tak więc dodaję do Ibiska +45 zł. Razem jest : +347zł. Quote
kaa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Przypomnij się Ibisku, jak Twoja skóra? Na razie nie widać nawrotu? Quote
Ewelina.w38 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Ibisku ty bidaczku, zaglądam do Ciebie i proszę o mizianko w moim imieniu! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Wpływy: +30zł Joanna M. +20 zł Agaga21- październik i listopad -------- +50zł Razem jest + 397zł Stan skóry Ibisa bez zmian, ale wychodzi mu sierść dośc mocno...nie wiem czy znowu nie będzie łysiał:shake: Quote
Recommended Posts