Jump to content
Dogomania

Tigra bokserowata suczka. Kiedy znajdzie swoje miejsce na ziemi?MA DOM

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Tigra to bokserowata suczka, ma ok. 3 lat. Została wyrzucona na ulicę przez wakacje. Obecnie przebywa w schronisku w Rudzie Śląskiej. Sunia trafiła do nas ze swoimi szczeniakami, ponieważ oszczeniła się w lesie. Maluchy szybko znalazły dom, a ich mama niestety nie miała takiego szczęścia.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Tigra to oaza łagodności i dobroci. Jest wesoła, garnie się do ludzi (uwielbia się tulić), szybko nawiązuje psie przyjaźnie. Zasługuje na lepsze życie. Jest idealnym psem rodzinnym.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Potrzebuje kochającego i odpowiedzialnego właściciela.[/FONT]

amstaff2@autograf.pl
kom. 509 450 480
gg 8429081

dodane 23.01.2009
Tigra poszczypana. Nie wykazuje żadnej agresji tylko jeszcze bardziej się wypina i cieszy się jak głupol:lol:
Nie powinno być problemu z dziećmi, z aresem sobie poradziliście to z nia tymbardziej sobie poradzicie.
Kotki tez sprawdozne, obserwuje je, ani nie goni ani nic, niby chce podejsc zobaczyc, ale sie boi
fotki
http://www.dogomania.pl/forum/11660196-post36.html
http://www.dogomania.pl/forum/11660201-post37.html

ogłoszenia
kupiepsa.pl
kupsprzedaj.pl
cafeanimal.pl
ojej.pl
pineska.pl
wegetarianie.pl
gumtree.pl
petworld.pl
anonseogloszenia.pl
najpewniej.pl
mammisia.pl
petsy.pl
vendito.pl
e-zwierzak.pl
twoje-ogloszenia.pl
adpedia.pl
ogloszenia.aleokazja.pl
olx.pl
szybko-sprzedam.pl
sprzedasz.pl

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludzie, gdzie jesteście??:-( Amstaffom trzeba pilnie szukać domów. W schronisku marzną!! Nie mają odpowiedniej siesci, żeby mieszkać przy budzie!!:shake:

• 3 weeks later...
Posted

`. Szkoda, że niuńka nie ma więcej fotek :cool3: Ale to nic nie szkodzi
Na tych stronkach zrobiłam ogłoszenia dla Tigry :loveu:
ojej.pl
pineska.pl
wegetarianie.pl
gumtree.pl
petworld.pl
anonseogloszenia.pl
najpewniej.pl
mammisia.pl
petsy.pl
vendito.pl
e-zwierzak.pl
twoje-ogloszenia.pl
adpedia.pl
ogloszenia.aleokazja.pl
olx.pl
szybko-sprzedam.pl
sprzedasz.pl

Chociaż tyle mogę ;)

Posted

Życzę Wszystkim Wesołych Świąt :tree1: Mam nadzieję, że adopcje Psiaków ruszą po świętach albo po Nowym Roku i wszystkie Nasze Psie Pociechy będą szczęśliwe i bezpieczne.

• 3 weeks later...
Posted

agnieszkareuter napisał(a):
Oj Tigruniu ale u ciebie cichutko:-( cioteczki napiszcie co u psinki słychac ? jak sobie radzi w takim zimnie
Biedactwo...:-(

`. No właśnie, co tam u suni ?

Posted

Mam prośbę powiedzcie mi jaki ma stosunek do małych dzieci bądz lekko upierdliwych dzieci tzn. lubiących podszczypać gdzieś pociągnać potarmosić poprzygniatać itp.(brzmi groźnie:lol:)?
Do kotów?Toleruje czy usiłuje zjeść?
Oraz do innych psów?I czy jest dominująca czy może uległa ?
Bardzo zależy mi na tych informacjach ... są istotne dla przyszłego domku:cool3:

Posted

agnieszkareuter napisał(a):
Mam prośbę powiedzcie mi jaki ma stosunek do małych dzieci bądz lekko upierdliwych dzieci tzn. lubiących podszczypać gdzieś pociągnać potarmosić poprzygniatać itp.(brzmi groźnie:lol:)?
Do kotów?Toleruje czy usiłuje zjeść?
Oraz do innych psów?I czy jest dominująca czy może uległa ?
Bardzo zależy mi na tych informacjach ... są istotne dla przyszłego domku:cool3:

`. No, no wszystkie informacje się przydadzą ;)
A i czy nie udałoby się porobić fotek psinie?

Posted

Agnieszko przepraszam, że nie odpisałam wcześniej, ale jakoś tak mało czasu miałam ostatnio. Tigra to jedna wielka oaza spokoju i dobroci. Wydaje mi się, że dobrze reagowałaby na dzieci, bo jest bardzo zrównoważona i inteligentna. Z psami zgadza się, nigdy nie widziałam, żeby brała udział w jakiejś bójce czy zamieszaniu. Reakcję na koty mogę sprawdzić. To idealny pies rodzinny, który będzie bardzo wierny. Agnieszko gdybyś znalazła jej dom byłabym Ci przeogromnie wdzięczna.