kaa Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Zapomniany Ogi się przypomina :-( ,bez ogłoszeń nie znajdzie domu. Quote
agaga21 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 pianka, czemu nie poprosisz Jenny19 o ogłoszenia???:crazyeye:ten pies tak długo już czeka.:shake: Quote
Alicja Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 dziewczyny foteczki fajne , ale starajcie sie prosze jak najwięcej fotek robić z poziomu psa , nie z góry ;) Ogi u mnie na NK Quote
kaa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Jak nikt wcześniej nie zrobi mu ogłoszeń to mu zrobie, ale u mnie jest 7 w kolejce. :roll: Quote
phase Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 `. Ja zaraz mu zrobię tyle ogłoszeń ile bd mogła. PS sorry, że wcześniej tego nie zrobiłam, ale nie miała dostępu do neta. Quote
phase Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 `. Ogłoszenia dla chłopaka. bono-polska.pl ojej.pl animalia.pl adopcjapsa.pl rozglos.net anonseogloszenia.pl twoje-ogloszenia.pl najpewniej.pl mammisia.pl olx.pl sprzedasz.pl szybko-sprzedam.pl vendito.pl petsy.pl e-zwierzak.pl Quote
kaa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Dorobiłam mu kilka ogłoszeń ;) na: - kupie psa -adopcje.org -przygarnijzwierzaka -nasi pupile -kokosy -pajęczyna -gumtree -alegratka -giełdaogłoszeń -aukcjezwierząt . Quote
phase Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 kaa napisał(a):Dorobiłam mu kilka ogłoszeń ;) na: - kupie psa -adopcje.org -przygarnijzwierzaka -nasi pupile -kokosy -pajęczyna -gumtree -alegratka -giełdaogłoszeń -aukcjezwierząt . `. Super. ;) Dzięki. Quote
phase Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 `. Mógłby ktoś zrobić Ogiemu banerek ?. Ja osobiście wybrałabym to zdjęcie http://i31.tinypic.com/k00njq.jpg Quote
kaa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Wczoraj oglądała Ogiego jedna rodzina, znaleźli gdzieś jego ogłoszenie, ale nie wzieli go bo za duży się okazał. :roll: Quote
Pianka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Odnowie mu cafeanimal, może do gazety go dadzą no i może ktoś byłby chętny na opłacenie wyróżnione allegro? ostatnio pare osób mi dzwoni z allegro, myśle, ze wyróżnienie podniosłoby szanse. ja moge wystawić, tylko kasy nie mam:shake: bannerki Quote
phase Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 `. Dzięki za banerki. Do góry Ogi.! Ja nie dam rady, mogę robić ogłoszenia. :-( Tylko tak mogę pomóc. A z gazetą to byłby suuuper pomysł.. Quote
phase Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 `. Ogi mix amstaffa z kopiowanym ogonkiem, który ma zaledwie 3 lata. Błąkał się już długi czas na jednej z ulic w Rudzie Śląskiej, miał wtedy zaledwie półtora rok! Oczywiście nikt go nie chciał przygarnąć, wszyscy przeganiali... a on po prostu tak bardzo pragnął być z człowiekiem.... Ogi nadal przebywa w schronisku ma nadzieję, że po niego ktoś przyjdzie, że ciepłe ręce pogłaszczą obolałą od smutku głowę... Bardzo szybko odnalazł się w nowej sytuacji ale bardzo brakuje mu kontaktu z człowiekiem, mimo tego co doświadczył jako młodziutki piesek nadal ufa ludziom, łatwo nad nim zapanować, szybko uczy się co mu wolno, a co nie. Jest serdecznym, ciepłym psem, który nie umie żyć bez człowieka! Niestety ostatnimi czasy zaczęły go gryźć psy, przez co parę razy był leczony i miał szyte rany ! Ogi uwielbia długie spacery, szybko się uczy nowych zasad życia, jest cudnym psem o wielkim sercu, które szaleńczo kocha ludzi… Ogi czeka na swojego pana… Jest kochanym psem, który swojemu nowemu Panu odwdzięczy się swoim przywiązaniem i psią miłością, pokocha prawdziwie i bezinteresownie, odda całe swoje psie serce. Potrafi bardzo okazywać radość, a w jego oczach jest nadzieja na dom. Kontakt w sprawie Ogiego: 519450480 amstaff2@autograf.pl Quote
Asta17 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Niestety na razie zero odzewu z ogłoszeń. :( Nadal czekamy... Quote
AlinaS Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Może teraz po wakacjach ruszą się trochę adopcje? wznawiajmy ogłoszenia. Quote
kaa Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 A no :roll: cicho tu, Asta pisała że w sprawie Ogiegi ,nikt się z nią nie kontaktował, Pianka a u Ciebie ktoś pytał o niego? Quote
AlinaS Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Podnieśmy może tym razem ktoś go zauważy? Quote
phase Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 AlinaS napisał(a):Podnieśmy może tym razem ktoś go zauważy? `. Chociaż we dwie jesteśmy... :-( Zaraz wznowię niektóre ogłoszenia, bo niedługo z psiakiem na dwór trzeba wyjść. Quote
Recommended Posts