AlinaS Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 W poniedziałek ma pójść 1 tymczas ok środy ponoć drugi- zwolniłoby się ewentualnie miejsce - 1 problem koty - może uda się odizolować - 2 problem znowu ta sama spora odległość - 3 problem nie wiadomo czy obecne tymczasy w tych terminach wyjdą? Jest to szczególna rasa więc ciężko dokoptować ją jako kolejną. ale temat otwarty odezwę się ok środy może się uda na razie trudno coś powiedzieć Quote
Asta17 Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Kolejna bida w schronie:shake::-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/ajsi-stracila-dom-z-ludzkiej-glupoty-pomozcie-zima-w-schronisku-koszmar-125542/ Quote
agaga21 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 dostałam taką wiadomość na nk: TAJSON PIESEK (Przysyłajcie zaproszenia.Szukam przyjaciół.) (650) Temat: !!!!!!!!!!!! Data i godzina: dzisiaj 20:42 Witam.Założyłam Tajsonowi konto gdyz odezwal sie do mnie jakis czas temu jego wlasciciel(dostal nr. tel. z kliniki wet.)potrzebowal dla niego jakiegos domu tymczasowego lub czegos podobnego gdyz mieszka w Irlandii atutaj przez ostatnie dwa lata tajsonem opiekowal sie tego pana ojciec ale obecnie jest sparalizowany i nie moze sie nim opiekowac.Pan Michal-ten z Irlandii zadzwonil do mnie zebym znalazla jakies rozwiazanie.Podjelam sie tego.Na poczatku Tajsona umiescilam w schroniskowym boksie a wtym czasie szukalam dt,niestety bez rezultatow.Wiec po 3 tygodniach zawiozlam go do hotelu i byl tam miesiac.Teraz p.Michal przyjechal na kilka dni do Polski odebral dzisiaj Tajsona z hotelu a jutro go uspi dgyz wraca do Irlandii i nie stac go na oplacanie hotelu.Niestety do ostatniej chwili niewiedzialam o jego planach bo gdybym moze wiedziala troche wczesniej to szukalabym jakies posesji do pilnowania albo jakies firmy.A tak przyjechal i oswiadczyl ze bierze go i jutro usypia.Czy Wy jako specjalisci jestescie wstanie daj mi jakis pomysl na to zeby uratowac Tajsona przed smiercia?Bardzo prosze odpiszcie. czy da się coś zrobić? Quote
AlinaS Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 chyba przez przypadek z tego wątku zrobił się kącik adopcyjny dla amstafów i podobnych... Quote
phase Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 `. Hopamy niuńka na górę na dobranoc !!! Oby Cię ktoś w końcu zauważył !!! Quote
phase Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 `. Toż nic nie szkodzi ! I po to jest dogomania, by przez nas psy zostały zauważone ... Dobrze, że to wątek dla Tosi, ale dzięki tej "notce" agaga21 może jednak dla psa dużo się zmienić ! Quote
agaga21 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 AlinaS napisał(a):chyba przez przypadek z tego wątku zrobił się kącik adopcyjny dla amstafów i podobnych... sorry za ofa ale sprawa jest bardzo pilna.musiałam to tutaj wkleić bu jutro pies będzie za TM jeśli nie zdarzy się cud Quote
AlinaS Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Czy dało się sprawdzić reakcję Toski na koty? Moje tymczasy pojechały do domów stałych więc trochę się rozluźniło ale o ile ja sobie poradzę z każdym psem to moje koty nie koniecznie. Quote
agaga21 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 wznowione allegro: AMSTAFF STAFFORD ŚLICZNE,MŁODE SUCZKI DO ADOPCJI (495874725) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Asta17 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Toska nie lubi kotów! Biedna cały czas czeka z nadzieją...:-( Quote
phase Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 `. Tosia pokazuj się . Na pierwszą !!!!!!!! Quote
Asta17 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Dzisiaj ma przyjechać Pani z Siemianowic zobaczyc Toskę, ale też mam dziwne wrażenie, że nie przyjedzie. Trzymajcie kciuki. Quote
phase Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Asta17 napisał(a):Dzisiaj ma przyjechać Pani z Siemianowic zobaczyc Toskę, ale też mam dziwne wrażenie, że nie przyjedzie. Trzymajcie kciuki. i jak ?!?!?! Quote
Asta17 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Tak jak myślałam...nikt się nie zjawił:-(:shake::angryy: Niepotrzebnie ludzie robią nadzieję!:mad: Quote
agaga21 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 kurcze, dziewczynki są takie fajne, młode, wesołe i ładne...dlaczego nikt ich nie chce?:-( Quote
Jenny19 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Ogłoszenia dla niuni: alegratka autogiełda eoferty kupsprzedaj dwukropek interpress pajeczyna pineska ojej.pl przygarnijzwierzaka cafeanimal mamoferte animalia 4lapy bono-polska adopcje.org etablica giełdaogłoszeń drobne.centrumofert gumtree kupiepsa ogłoszenia24polska polskastrefa.eu Quote
Asta17 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Dzięki :) Może ktoś ją zauważy.... Quote
Asta17 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Dzisiaj zgłosili się do schroniska ludzie z ogłoszenia, którym bardzo spodobała się Toska. Adoptowali ją, są z Chorzowa...Zrobili na mnie dobre wrażenie. Przynieśli też ze sobą smycz, obrożę i bardzo optymistycznie do niej podeszli. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok, bo mają też kilkuletnie dziecko, które na pierwszy rzut oka zostało przez Toskę zaakceptowane. Powiedziałam, że w razie czego zawsze mają do mnie dzwonić. Pouczyłam ich też jak mają postępować z nią i dzieckiem, żeby wszystko prawidłowo funcjnowało. Quote
agaga21 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 wspaniale, oby dziewczynka była grzeczna! to trzeba zmienić tytuł :multi: Quote
Recommended Posts