bety Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 KIELCE 16.XI.2008 (CWC) Sędzia: Elżbieta Augustyniak PSY Klasa młodzieży: Finigan ATI-KOD CYNAMO VAX Nocne Życzenie Klasa championów: Finigan AK-TAN CUFENDER SUKI Klasa szczeniąt: DAN DANILO CHOCOLATE Buckshot Klasa młodzieży: Finigan ATI-KOD KANGITOKA BELLINDA Gogolińska Karolina Algarin's FINIGAN FIZIA Klasa pośrednia: LIMBA z Olexovho Dvora Sondaisa's STAR OF OREGON AT DAN DANILO Klasa otwarta: BETTY SASQUEHANNA Buckshot ZUMA FINIGAN Inferno De La Noche Midian's LADY FINIGAN Pzdr Quote
Marzena>> Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 KIELCE 16.XI.2008 (CWC) Sędzia: Elżbieta Augustyniak PSY Klasa młodzieży: Finigan ATI-KOD CYNAMO - V2 VAX Nocne Życzenie - V1,Zw. Młodzieży, NJwR I tym samym ukończył MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT POLSKI Klasa championów: Finigan AK-TAN CUFENDER -V1, CWC, NDPwR, BOB, BOG, BIS 3 SUKI Klasa szczeniąt: DAN DANILO CHOCOLATE Buckshot -NB Klasa młodzieży: Finigan ATI-KOD KANGITOKA - V2 BELLINDA Gogolińska Karolina - V3 Algarin's FINIGAN FIZIA - V1,Zw. Młodzieży Klasa pośrednia: LIMBA z Olexovho Dvora - V2 Sondaisa's STAR OF OREGON AT DAN DANILO - V1, CWC, NDSwR Klasa otwarta: BETTY SASQUEHANNA Buckshot - V1, CWC ZUMA FINIGAN Inferno De La Noche - bdb Midian's LADY FINIGAN - v2 Gratulacje :loveu::loveu::multi::multi: szczególne dla Vaxia :multi: już poprawione :) Quote
Franka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Pomylka w mlodziezy -wygrala Fizia:shake:Pzdr Quote
Dan Danilo Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Marzena>>;11253606 napisał(a): Gratulacje :loveu::loveu::multi::multi: szczególne dla Vaxia :multi: Tak, wielkie gratulacje od nas wszystkich! bardzo się cieszymy, i życzymy następnych sukcesów...:) my wraz z tatusiem :) Quote
Marzena>> Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Dan Danilo napisał(a):Tak, wielkie gratulacje od nas wszystkich! bardzo się cieszymy, i życzymy następnych sukcesów...:) my wraz z tatusiem :) Fajnie, że pomogliście w tym sukcesie, miło że Ela mogła na Was liczyć :) :loveu: a teraz czekamy na fotki :crazyeye: Quote
Dan Danilo Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 My również się cieszymy,że mogliśmy pomóc..:) a co do fotek...kiepsko będzie...jakość jest fatalna :( światło do chrzanu a z lampą wyszły jak psy nie tej rasy ;) sami właściciele by nie poznali...my mieliśmy trudności ;) jak mamy wstawiać ohydztwa to lepiej w ogóle dać sobie spokój...:( może ktoś jeszcze robił? Quote
kira Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców. Pozdro.:multi: Quote
bety Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Dzięki za wyniki, i gratki dla Vaxa. Dan Danilo napisał(a):My również się cieszymy,że mogliśmy pomóc..:) a co do fotek...kiepsko będzie...jakość jest fatalna :( światło do chrzanu a z lampą wyszły jak psy nie tej rasy ;) sami właściciele by nie poznali...my mieliśmy trudności ;) jak mamy wstawiać ohydztwa to lepiej w ogóle dać sobie spokój...:( może ktoś jeszcze robił? :placz::placz::placz: rozczarowałam się - a myślałam że sobie cosik pooglądam. Hi, hi no to teraz wiecie dlaczego nie pojechałam do Kielc, nie cierpię tamtejszych hal, pod względem fotograficzności są do ...... :siara: Pzdr Quote
finigan Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 (edited) Finigan AK-TAN CUFENDER -V1, CWC, NDPwR, BOB, BIG, 3 BIS Na ringu honorowym było nieco lepsze światło, więc wstawiam kilka zdjęć : http://www.finigan.pl/finigan_photos/fender_bog_kielce08.jpeg http://www.finigan.pl/finigan_photos/fender_bis_kielce08.jpeg Edited February 6, 2013 by bety zamiana zbyt dużych zdj na linki Quote
kira Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Brawo,Brawo!:klacz: za pudełko! i dzięki za fotki. pozdro. Quote
Marzena>> Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='finigan']Finigan AK-TAN CUFENDER -V1, CWC, NDPwR, BOB, BIG, 3 BIS Na ringu honorowym było nieco lepsze światło, więc wstawiam kilka zdjęć : SUPER FENDER - GRATULACJE :cool2::klacz: Quote
Anka S Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 ten piesek faktycznie wygrywa? tylko dlaczego tylko na krajowych? a na europejskiej i klubowce dostał bdb,czy był ostatni ? nie wiem dokladnie ale to chyba dziwne nasi sędziowie dają mu BISY a za granica polega, ale suka z hodowli FINIGAN - Agotika tez zawiodla na euro (dostala bdb )a w Polsce staje na grupach, wydaje mi sie to bardzo nie zrozumiale,ale chyba to o czyms swiadczy? nie wiem, tak mysle glosno, ale gratulacje sie naleza :) wiec gratuluje :diabloti: Quote
Draga Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Anka S napisał(a):ten piesek faktycznie wygrywa? tylko dlaczego tylko na krajowych? a na europejskiej i klubowce dostał bdb,czy był ostatni ? nie wiem dokladnie ale to chyba dziwne nasi sędziowie dają mu BISY a za granica polega, ale suka z hodowli FINIGAN - Agotika tez zawiodla na euro (dostala bdb )a w Polsce staje na grupach, wydaje mi sie to bardzo nie zrozumiale,ale chyba to o czyms swiadczy? nie wiem, tak mysle glosno, ale gratulacje sie naleza :) wiec gratuluje :diabloti: Oj oj oj wiesz co Anka S kojarzysz mi sie z judaszem :diabloti: Latasz po stronach i prowokujesz i co chcesz w ten sposob osiagnac-odpowiedz ?????A to jak wypadaja psy na wystawach czyja to wina -pomyśl i sie wypowiedz a nie prowadz wojny takiej podjazdowo-zaczepnej , no chyba ze masz z tego ogromna radoche:diabloti: Pozdr. Quote
Dan Danilo Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Anka S']ten piesek faktycznie wygrywa? tylko dlaczego tylko na krajowych? a na europejskiej i klubowce dostał bdb,czy był ostatni ? nie wiem dokladnie ale to chyba dziwne nasi sędziowie dają mu BISY a za granica polega, ale suka z hodowli FINIGAN - Agotika tez zawiodla na euro (dostala bdb )a w Polsce staje na grupach, wydaje mi sie to bardzo nie zrozumiale,ale chyba to o czyms swiadczy? nie wiem, tak mysle glosno, ale gratulacje sie naleza :) wiec gratuluje :diabloti: wiesz co Ci powiem...nie masz żadnego prawa na obrażanie nikogo ani niczyich psów, a co do Gothiki, o której wspomniałaś...jest to suka z hodowli de Gabritho a nie z hodowli Finigan, to po pierwsze, po drugie nie jest wlasnoscia tylko Pani Blanki ale rowniez naszą, mieszka u nas , my ja wystawiamy,zywimy itp,itd...dlatego tez postanowiłam odpowiedziec na tego wątpliwie przyjemnego posta, a Gothika jest wspaniala suka, ktora wielokrotnie zasluzenie otrzymala wysokie noty (BOB,BOG), i nie byla wystawiana przez Pania Blanke, tylko przez mojego męża, i nic do tego kto, tylko co! i przestan obrazac psy...czy Fender czy inny pies by wygral na pewno bys miala radosc w posówaniu sie do takich domniemywań! dodam, ze post napisalam w celu wyjasnienia a nie w celu obrony czy tez nie zgodnosci z jego połowiczna trescią... Quote
buckshot Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Gratulujemy zwyciezcom :sweetCyb: W szczególnosic dziewczynom Spryte i Góralce, oraz młodzikowi Vaxowi. Quote
Anka S Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Dan Danilo']wiesz co Ci powiem...nie masz żadnego prawa na obrażanie nikogo ani niczyich psów, a co do Gothiki, o której wspomniałaś...jest to suka z hodowli de Gabritho a nie z hodowli Finigan, to po pierwsze, po drugie nie jest wlasnoscia tylko Pani Blanki ale rowniez naszą, mieszka u nas , my ja wystawiamy,zywimy itp,itd...dlatego tez postanowiłam odpowiedziec na tego wątpliwie przyjemnego posta, a Gothika jest wspaniala suka, ktora wielokrotnie zasluzenie otrzymala wysokie noty (BOB,BOG), i nie byla wystawiana przez Pania Blanke, tylko przez mojego męża, i nic do tego kto, tylko co! i przestan obrazac psy...czy Fender czy inny pies by wygral na pewno bys miala radosc w posówaniu sie do takich domniemywań! dodam, ze post napisalam w celu wyjasnienia a nie w celu obrony czy tez nie zgodnosci z jego połowiczna trescią... ja tylko pisze co mysle, a ze wam sie to nie podoba? nie musi:shake: Quote
kingula Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Jusia gratki dla Spryte :loveu:rozkreca sie dziewczyna :multi:;) Quote
Dan Danilo Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 kingula napisał(a):Jusia gratki dla Spryte :loveu:rozkreca sie dziewczyna :multi:;) Hej Kamuś, Dzięki...Ty jak zawsze o nas pamiętasz..tak... Spryte spisuje się dzielnie...oby tak dalej :) Pozdrawiamy J&K Quote
Recommended Posts