madziulik_13 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Uwaga :diabloti: Dziś przyszedł rękaw :multi: Także jak tylko się nauczymy go pokonywać zapraszamy :evil_lol: Quote
madziulik_13 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Mam pytanie do osób ze Szczecina i okolic :diabloti: Wiem że do wakacji daleko no ale :eviltong: Czy będzie ktoś z Was jechał na N4S pociągiem ? :cool3: Quote
Marysia&Pysia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 A to uwaga wszyscy uszamy odwiedzić madziulik_13:eviltong::evil_lol: nie wiem czy ktos ze szczecina jedzie na N4S oprócz Ciebie :-( Quote
Agnieszka & Figo Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ja mam plany, ale wszystko zależy od Fiśka... :shake: Niestety, jeżeli bym pojechała to raczej nie pociągiem. Quote
madziulik_13 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Marysia&Pysia napisał(a):A to uwaga wszyscy uszamy odwiedzić madziulik_13:eviltong::evil_lol: nie wiem czy ktos ze szczecina jedzie na N4S oprócz Ciebie :-( Tak zapraszam ciekawe czy będzie ktoś odważny :evil_lol: :lol: U szkoda :( Marysiu a Ty byś nie chciała ? :cool3: Quote
madziulik_13 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Agnieszka & Figo napisał(a):Ja mam plany, ale wszystko zależy od Fiśka... :shake: Niestety, jeżeli bym pojechała to raczej nie pociągiem. Aha mi rodzice powiedzieli że mogą na N4S jechać ale pod warunkiem że pociągiem ktoś będzie jechał też , bo samochodem to mnie nie zawiozą :placz: Quote
BobowitaMW Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Jeśli miałabym jechać to na bank samochodem. ;) Quote
Agnieszka & Figo Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Madziulik ja się odważe :evil_lol: Moi rodzice już planują sobie wakacje, tzn. jedziemy samochodem, zostawiają mnie na obozie, a oni jadą sobie w góry. :roll: :evil_lol: :eviltong: Co do pociągu, to mnie nie chcą puścić nawet do Szczecina z psem :cool1:. Figo jest bardzo silny i mama mówi, że on by mnie wyciągnął z pociągu nawet przez zamknięte drzwi :lol:. Argumenty typu "przecież będzie jechał w halti!" nie przemawiają do moich rodziców. Quote
madziulik_13 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Agnieszka & Figo napisał(a):Madziulik ja się odważe :evil_lol: Moi rodzice już planują sobie wakacje, tzn. jedziemy samochodem, zostawiają mnie na obozie, a oni jadą sobie w góry. :roll: :evil_lol: :eviltong: Co do pociągu, to mnie nie chcą puścić nawet do Szczecina z psem :cool1:. Figo jest bardzo silny i mama mówi, że on by mnie wyciągnął z pociągu nawet przez zamknięte drzwi :lol:. Argumenty typu "przecież będzie jechał w halti!" nie przemawiają do moich rodziców. U nas rodzinne wczasy z psem są już zaplanowane bo jeszcze jedziemy całą rodzinką dodatkowo na obóz/ zlot berneński :evil_lol: Także na to nie namówię ;/ Moi mnie pociągiem teraz z Szilą puszczają (jeżeli ktoś jedzie też ze mną ) bo na obóz z Wandrusa to pociągiem jechałyśmy bez problemów :evil_lol: Quote
Agnieszka & Figo Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Wiadomo tylko że więcej niż w zeszłym roku, a wtedy kosztował 500 zł. EDIT: grrrry, posty znowu skaczą :angryy: Quote
Marysia&Pysia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ja nie wiem zakłądając że chcem w tym roku: być na trzech seminariach i jeszcze do Brennej jechac (tu to na bank będe) myśle że rodzice z nastęnej prospozycji się nie uciesza apropos ile w tym roku będzie kosztował N4S Quote
madziulik_13 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Marysia&Pysia']no to edit part II :P 1Agnieszka i Figo 2Marysia i Pysia 3 Palma :PP czyli Karolina i BOO 4 Sonya i ZU i VIG:P Tyle niby odważnych było a nikt się nie zjawił :shake: Na zachętę dodam fotkę z rękawa :evil_lol: :cool3: Mój zaczajony tygrys :lol: :lol::cool3: Quote
MusliStracciatella Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Maryska nie marudź jeszcze pasienie :cool3: dolicz przecież czeresnie na terenie juz dojrzewają , miałas je sprzedawac;) Quote
AMIŚKA Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Ale fajna fota http://i42.tinypic.com/vmyexk.jpg Quote
Marysia&Pysia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Teraz to ja mam trsukawki więc mi nie podskoczysz:razz::cool3: :diabloti: Czy ja kiedykowliek marudziłam? :-o hyhyhyhy:lol: ja? Quote
Dynamique Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Marysia&Pysia napisał(a):Teraz to ja mam trsukawki więc mi nie podskoczysz:razz::cool3: :diabloti: Czy ja kiedykowliek marudziłam? :-o hyhyhyhy:lol: ja? Marysiu moja mama z chęcią kupi od ciebie 1 kg czereśni, a wiec zakasuj rękawy i do roboty :lol: Quote
madziulik_13 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 A to mam dobra wiadomość dla tych wszystkich którzy chcą dorobić Truskawki są już :cool3::cool3: No Marysia czekam na Ciebie niecierpliwie bo truskawki już dojrzewają a Ja sama ich nie zjem :lol::diabloti: Quote
Marysia&Pysia Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 A ja dzisiaj z weroniką jadłysmy czeresnie z naszego terenu :cool3: Quote
madziulik_13 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Marysia to jak coś to przywieź trochę mi :cool3: W końcu ja w 1/50 też jestem klubowiczem PF :lol: Quote
Dynamique Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='madziulik_13']A to mam dobra wiadomość dla tych wszystkich którzy chcą dorobić Truskawki są już :cool3::cool3: No Marysia czekam na Ciebie niecierpliwie bo truskawki już dojrzewają a Ja sama ich nie zjem :lol::diabloti: Ja chcę... moze chcoiaż postrasze rodziców i dadzą mi trochę kasy, bbo pewnie broń boże nie wyślą mnie na żadne truskawki :lol: Quote
Recommended Posts