Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widziałam filmik :loveu:
Kurdę ale się napaliłam na takie seminarium :lol: :lol:

Heh.... :eviltong: To dobrzeeee...:evil_lol:

Tylko zbytnio nie wiem czy byśmy się nadawały bo Szila nie umie pokonywać huśtawki i rękawa choć nadal pracujemy nad tym ale czasami jej odbija i nie chce nawet prostego tunela przejść nie chce co zawsze szybko nawet pokonuje :mad:

Właśnie po to jest takie seminarium , no nie ? :cool3:
Ja wtedy z moja Lady też byłyśmy na takim poziomie ;) Więc nie ma sie co bać ;)
Lady do dziś boi się wysokości. A z resztą jak jedno semiarium nie pomoze to sa przeciez jeszcze inne , sa kluby agility itd. :lol: Czyli jak się to mowi dla chcącego nic trudnego :shake: :p

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aangelaa95 napisał(a):

Właśnie po to jest takie seminarium , no nie ? :cool3:
Ja wtedy z moja Lady też byłyśmy na takim poziomie ;) Więc nie ma sie co bać ;)
Lady do dziś boi się wysokości. A z resztą jak jedno semiarium nie pomoze to sa przeciez jeszcze inne , sa kluby agility itd. :lol: Czyli jak się to mowi dla chcącego nic trudnego :shake: :p

No jasne ja chętna jest bardzo i zapału do tego mam ale moi rodzice tego zapału nie widzą żeby pokonywać np. 75 km. co tydzień :/ Bo chciała bym co tydzień jeździć do klubu do Szczecina. Na Seminaria się zgadzają ale gorzej z klubem :/

A to dobrze bo juz się wystraszyłam że my za bardzo początkujące :]

Posted

No jasne ja chętna jest bardzo i zapału do tego mam ale moi rodzice tego zapału nie widzą żeby pokonywać np. 75 km. co tydzień :/ Bo chciała bym co tydzień jeździć do klubu do Szczecina. Na Seminaria się zgadzają ale gorzej z klubem :/

A to dobrze bo juz się wystraszyłam że my za bardzo początkujące :]

Moi też tego zapału nie widzą :placz:
Ja mam do klubu 40 km. więc też nie jezdze , bo agility to hobby i nie chce jezdzic na zawody czy cos , jak sa jakies seminarium , lub obozy to pojade do samej frajdy ;) a tak to ccwicze po domowemu :cool3:
Ja na mojego psa wydaje bardzo duuzo pieniedzy , i w cale nie załuje :shake::loveu:
Moi tez na semiarium , a jak nie to ja ich namawiam chociaz bylam tylko na jednym , mialam jechac na oboz neverlandii , ale nie wyszlo :oops:

Jak by nie było dla początkujących to..... :evil_lol: uuuu..... :roll:

Posted

palma napisał(a):
Na seminarium był podział na grupy: A, B i C. Grupa A to były pieski początkujące lub młode ... pokonywały tunele, stacjonaty. B to średnio zaawansowane, a C to starzy wyjadacze ... dla każdego coś było :) .

Super też bym się chętnie na coś takiego wybrała :cool3:, może w tym roku coś będzie w Szczecinie?

Posted

W tym roku na pewno nie.

Następny rok zapowiada się ciekawie, nie chce zapeszać, ale może my będziemy organizować.

A jak na razie na rok 2009 jest seminarium frisbee z Tomkiem Pecoldem. Ale dla tych którzy się jeszcze nie zapisali mam smutną wiadomość ... aktualnie brak miejsc :). Zapisy tylko na wolnego słuchacza oraz lista rezerwowa.
Więcej na : http://www.psiafarma.com

Posted

Ja byłą bym prawdopodobnie na wszystkich Seminariach w Szczecinie ( z frisbee bez Szili tylko jako widz ) także jak by coś było potrzebne np. coś przywieść / kogoś przywieść itd. itp. to ja służę pomocą ;)

Posted

Ja byłą bym prawdopodobnie na wszystkich Seminariach w Szczecinie ( z frisbee bez Szili tylko jako widz ) także jak by coś było potrzebne np. coś przywieść / kogoś przywieść itd. itp. to ja służę pomocą ;-)

Bardzo miło z twojej strony ;)

Bo niektórzy przyjada na gotowe jeszcze nazekaja :mad:

Ale duzo ich nie ma :cool3:

Posted

Dla mnie to nie problem żaden ;)

Heh , :p To dobrze :loveu:

A u nas w Poznaniu będą chyba jakieś pokazy agility :loveu: na poznańskiej wystawie :lol: I Paula chyba będzie :cool3:

Paula ty będziesz ?:razz:

Ja muszę to widzieć , i nagram to... ;)

Posted

aangelaa95 napisał(a):
Heh , :p To dobrze :loveu:

A u nas w Poznaniu będą chyba jakieś pokazy agility :loveu: na poznańskiej wystawie :lol: I Paula chyba będzie :cool3:

Paula ty będziesz ?:razz:

Ja muszę to widzieć , i nagram to... ;)

O ja też będę na Poznańskiej wystawie w niedzielę :cool3:
Fajnie by było Was poznać :multi:

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam za offa, ale pilnie potrzebuję pomocy ludzi ze Szczecina.
Wczoraj tj. 17 listopada w Szczecinie na ul. Wyszyńskiego 13 zaginęła 11-o letnia sunia adoptowana parę dni wcześniej z tyskiego schroniska (śląsk).
Sunia jest wystraszona, może bać się podejść do człowieka. Prawdopodobnie, podąża drogami zdala od ludzi.
Zula jest psiakiem krępej budowy do kolan, sierść długa, czarna z odcieniami rudości, puszysty ogon. Na szyi niewielki, biały krawat.

Wątek na zaginionych:
http://www.dogomania.pl/forum/f96/szczecin-blagam-o-pomoc-11-o-letnia-wystraszona-sunia-zaginela-125194/#post11266386

Bardzo proszę ludzi ze Szczecina i okoli o pomoc w odnalezieniu wystraszonej suczki.
TEL. 502-100-363

• 1 month later...
Posted

Jak to nic nie będzie w roku 2009 będzie się działo oj będzie
z tego co wiem napewno będzie już wcześniej wspomniane semi z Tomkiem Pecoldem oraz:
chodzą ploty i słuchy że w kwietniun będzie semi z Magdą Ziółkowską w Psim ranczu
a na na 100% wiem że będzie semi agility też z Magdą ziólkowską tyle że w PsiejFarmie ale to pod koniec wakacji wieć dziewczyby nie narzekajmy :PP
:multi::multi::multi::multi::multi::multi: