aangelaa95 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Widziałam filmik :loveu: Kurdę ale się napaliłam na takie seminarium :lol: :lol: Heh.... :eviltong: To dobrzeeee...:evil_lol: Tylko zbytnio nie wiem czy byśmy się nadawały bo Szila nie umie pokonywać huśtawki i rękawa choć nadal pracujemy nad tym ale czasami jej odbija i nie chce nawet prostego tunela przejść nie chce co zawsze szybko nawet pokonuje :mad: Właśnie po to jest takie seminarium , no nie ? :cool3: Ja wtedy z moja Lady też byłyśmy na takim poziomie ;) Więc nie ma sie co bać ;) Lady do dziś boi się wysokości. A z resztą jak jedno semiarium nie pomoze to sa przeciez jeszcze inne , sa kluby agility itd. :lol: Czyli jak się to mowi dla chcącego nic trudnego :shake: :p Quote
madziulik_13 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 aangelaa95 napisał(a): Właśnie po to jest takie seminarium , no nie ? :cool3: Ja wtedy z moja Lady też byłyśmy na takim poziomie ;) Więc nie ma sie co bać ;) Lady do dziś boi się wysokości. A z resztą jak jedno semiarium nie pomoze to sa przeciez jeszcze inne , sa kluby agility itd. :lol: Czyli jak się to mowi dla chcącego nic trudnego :shake: :p No jasne ja chętna jest bardzo i zapału do tego mam ale moi rodzice tego zapału nie widzą żeby pokonywać np. 75 km. co tydzień :/ Bo chciała bym co tydzień jeździć do klubu do Szczecina. Na Seminaria się zgadzają ale gorzej z klubem :/ A to dobrze bo juz się wystraszyłam że my za bardzo początkujące :] Quote
aangelaa95 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 No jasne ja chętna jest bardzo i zapału do tego mam ale moi rodzice tego zapału nie widzą żeby pokonywać np. 75 km. co tydzień :/ Bo chciała bym co tydzień jeździć do klubu do Szczecina. Na Seminaria się zgadzają ale gorzej z klubem :/ A to dobrze bo juz się wystraszyłam że my za bardzo początkujące :] Moi też tego zapału nie widzą :placz: Ja mam do klubu 40 km. więc też nie jezdze , bo agility to hobby i nie chce jezdzic na zawody czy cos , jak sa jakies seminarium , lub obozy to pojade do samej frajdy ;) a tak to ccwicze po domowemu :cool3: Ja na mojego psa wydaje bardzo duuzo pieniedzy , i w cale nie załuje :shake::loveu: Moi tez na semiarium , a jak nie to ja ich namawiam chociaz bylam tylko na jednym , mialam jechac na oboz neverlandii , ale nie wyszlo :oops: Jak by nie było dla początkujących to..... :evil_lol: uuuu..... :roll: Quote
Bibunia Szczotunia Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 palma napisał(a):Na seminarium był podział na grupy: A, B i C. Grupa A to były pieski początkujące lub młode ... pokonywały tunele, stacjonaty. B to średnio zaawansowane, a C to starzy wyjadacze ... dla każdego coś było :) . Super też bym się chętnie na coś takiego wybrała :cool3:, może w tym roku coś będzie w Szczecinie? Quote
BooBC Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 W tym roku na pewno nie. Następny rok zapowiada się ciekawie, nie chce zapeszać, ale może my będziemy organizować. A jak na razie na rok 2009 jest seminarium frisbee z Tomkiem Pecoldem. Ale dla tych którzy się jeszcze nie zapisali mam smutną wiadomość ... aktualnie brak miejsc :). Zapisy tylko na wolnego słuchacza oraz lista rezerwowa. Więcej na : http://www.psiafarma.com Quote
Dynamique Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Mi tam bardziej zależy na agility :razz: Kurcze szkoda,że w tym roku żadnego seminarium u Nas nie było :shake: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Seminarium agility z Tomkiem Pecoldem? Quote
Agnieszka & Figo Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Paskuda_Bandzior napisał(a):Seminarium agility z Tomkiem Pecoldem? Frisbee. ;) Quote
BooBC Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Ja ogólnie napisałam jakie seminaria będą w szczecinie w 2009 roku :) . Quote
aangelaa95 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Nio własnie Pauluch czytaj ze zrozumieniem :razz::lol: Ja na frisbee nie :cool3: a ty Paula? :evil_lol: Quote
madziulik_13 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Ja byłą bym prawdopodobnie na wszystkich Seminariach w Szczecinie ( z frisbee bez Szili tylko jako widz ) także jak by coś było potrzebne np. coś przywieść / kogoś przywieść itd. itp. to ja służę pomocą ;) Quote
aangelaa95 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ja byłą bym prawdopodobnie na wszystkich Seminariach w Szczecinie ( z frisbee bez Szili tylko jako widz ) także jak by coś było potrzebne np. coś przywieść / kogoś przywieść itd. itp. to ja służę pomocą ;-) Bardzo miło z twojej strony ;) Bo niektórzy przyjada na gotowe jeszcze nazekaja :mad: Ale duzo ich nie ma :cool3: Quote
aangelaa95 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Dla mnie to nie problem żaden ;) Heh , :p To dobrze :loveu: A u nas w Poznaniu będą chyba jakieś pokazy agility :loveu: na poznańskiej wystawie :lol: I Paula chyba będzie :cool3: Paula ty będziesz ?:razz: Ja muszę to widzieć , i nagram to... ;) Quote
madziulik_13 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 aangelaa95 napisał(a):Heh , :p To dobrze :loveu: A u nas w Poznaniu będą chyba jakieś pokazy agility :loveu: na poznańskiej wystawie :lol: I Paula chyba będzie :cool3: Paula ty będziesz ?:razz: Ja muszę to widzieć , i nagram to... ;) O ja też będę na Poznańskiej wystawie w niedzielę :cool3: Fajnie by było Was poznać :multi: Quote
aangelaa95 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Niom :cool3: właśnie , co się stało miały być :shake:? Quote
aangelaa95 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Oooo :eviltong: Ja będe w sobote i niedziele :cool3: Wiedz mozemy sie spotakc :razz: Ale musismy sie umowic to moj numer gg 8697724 PISZ :roll::evil_lol: Quote
grazyna9915 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Przepraszam za offa, ale pilnie potrzebuję pomocy ludzi ze Szczecina. Wczoraj tj. 17 listopada w Szczecinie na ul. Wyszyńskiego 13 zaginęła 11-o letnia sunia adoptowana parę dni wcześniej z tyskiego schroniska (śląsk). Sunia jest wystraszona, może bać się podejść do człowieka. Prawdopodobnie, podąża drogami zdala od ludzi. Zula jest psiakiem krępej budowy do kolan, sierść długa, czarna z odcieniami rudości, puszysty ogon. Na szyi niewielki, biały krawat. Wątek na zaginionych: http://www.dogomania.pl/forum/f96/szczecin-blagam-o-pomoc-11-o-letnia-wystraszona-sunia-zaginela-125194/#post11266386 Bardzo proszę ludzi ze Szczecina i okoli o pomoc w odnalezieniu wystraszonej suczki. TEL. 502-100-363 Quote
Marysia&Pysia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Jak to nic nie będzie w roku 2009 będzie się działo oj będzie z tego co wiem napewno będzie już wcześniej wspomniane semi z Tomkiem Pecoldem oraz: chodzą ploty i słuchy że w kwietniun będzie semi z Magdą Ziółkowską w Psim ranczu a na na 100% wiem że będzie semi agility też z Magdą ziólkowską tyle że w PsiejFarmie ale to pod koniec wakacji wieć dziewczyby nie narzekajmy :PP :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts