Paula&Goofi Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 A ja mam pytanie : Czy odbędzie się jeszcze jakiś obóz w szczecinie ? Prosze o odpowiedź. Quote
atena501 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Kooikerka napisał(a):A ja mam pytanie : Czy odbędzie się jeszcze jakiś obóz w szczecinie ? Prosze o odpowiedź. Obozu nie będziemy organizować, ale późną wiosną planuję organizację kolejnego seminarium. Jak będą znane szczegóły na pewno zostanie to ogłoszone. Pozdrawiam Aneta PSIE RANCZO Quote
Agnieszka & Figo Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='atena501']Obozu nie będziemy organizować, ale późną wiosną planuję organizację kolejnego seminarium. Jak będą znane szczegóły na pewno zostanie to ogłoszone. Pozdrawiam Aneta PSIE RANCZO Ale fajnie!! Na pewno się pojawimy z Figo :p. W sierpniu nie byłam, ale teraz okazji nie przepuszczę :cool3:. pozdr. F. Quote
BooBC Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Są już jakieś zarysy planów ? :) Nie mogę się doczekać późnej wiosny :D :D :D Pzdr. Quote
BobowitaMW Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 No! Może jakieś takie dla początkujących, to może zjawię się z Kiką. ;) Quote
Inkaa Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 BobowitaMW napisał(a):No! Może jakieś takie dla początkujących, to może zjawię się z Kiką. ;) Jak będzie coś dla początkujących to może i ja zjawię się z Wenką Chociaż mamy do Szczecina coś koło 400km. :shake: Quote
BobowitaMW Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 To tak jak ja do np. Poznania (mam świra na pkt tego miasta). Fajnie by było jakbyście były :) . Ale nie wiadomo, czy w ogóle będziecie miały na co przyjeżdżać. :P Quote
BooBC Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 W tamtym roku była grupa A idealna dla początkujących :) :) :) Quote
BobowitaMW Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 No, a my już takie całkiem "żółtodzioby" nie jesteśmy. :razz: Umiemy i kładeczkę i hopeczkę. :multi: Więc do "najsłabszej" grupy jak znalazł. :razz: Quote
BooBC Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Myślę, że spokojnie byście do B !!! A to była dla szczeniaczków, albo naprawdę początkujących ;) Quote
Agnieszka & Figo Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Żadnych informacji jeszcze nie ma?? Połowa maja za nami, a tutaj cisza...:roll: Quote
BobowitaMW Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Ja mam tylko info z pewnego źródła, że zbierana jest grupa chętnych do trenowania (początkujący). ;) Kurs ruszy jakoś w maju (chyba). ;) Quote
BooBC Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Na kurs to za daleko mam ... a takie seminarium to fajna rzecz ;) :D :) :loveu: Quote
aangelaa95 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 No wlasnie Palma dobry pomysla, jakies seminarium by sie przydalo, bardzo mi sie podobalo grupa A Quote
Agnieszka & Figo Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Będzie jakieś seminarium w tym roku?? Miało być pod koniec wiosny, mamy lato, a tu nic... Quote
atena501 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Dziewczyny wiem, ze bardzo czekacie na jakieś seminarium w Szczecinie ale na dzień dzisiejszy nie mogę Wam niczego obiecac. Mam w zamysle pewien pomysł cyklicznych spotkań ale dopóki nie dopracowałam szczegułów nie bedę pisać o co chodzi. Mamy problemy z terenem , po piewrsze został zniszczony przez dziki i sa wszędzie dziury a po drugie wchodza jeszcze inne kwestie formalno-techniczne. Czekajcie cierpliwie postaram się coś wymyslić. Quote
BobowitaMW Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 atena501 napisał(a):Mam w zamysle pewien pomysł cyklicznych spotkań ale dopóki nie dopracowałam szczegułów nie bedę pisać o co chodzi. :multi: No to super! :multi: Ja jestem cierpliwa i chętnie poczekam. :cool3: Fajnie gdyby coś się udało zorganizować. Quote
atena501 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Małgosiu, kurcze Ty to nie masz na co narzekać.:mad: Trenujecie regularnie.:multi:I oby tak było jak najdłużej. Mieć takich zawodników jak Ty w drużynie to sama przyjemność.:cool3: Quote
BobowitaMW Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 atena501 napisał(a):Małgosiu, kurcze Ty to nie masz na co narzekać.:mad: Trenujecie regularnie.:multi:I oby tak było jak najdłużej. Mieć takich zawodników jak Ty w drużynie to sama przyjemność.:cool3: Jedyne na co narzekam, to na to, że w Szczecinie i okolicach nie dzieje się nic agilitowego. Dopiero koło stolicy. A ja strasznie źle znoszę podróże i trasę np. Szczecin <--> Lublin musimy dzielić na 2 dni jazdy. I dziękuję bardzo za miłe słowa. Mam nadzieję, że uda nam się potrenować dłużej niż rok. Ale Kika jest jeszcze młoda i dużo sprawniejsza i chętniejsza do pracy niż Nuka, więc mam nadzieję, że Nukowe problemy ominą ją szerokim łukiem. Już nie mogę się doczekać czwartkowego treningu, mam tylko nadzieję, że nie będzie upału (chciałabym pokazać "szalonego spaniela" :cool3: ). Quote
aangelaa95 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Hmmm... Nio Anetko takie jak w zeszlym roku by bylo to nawet i ja bym przyjechala.:D Chociaz Lady za duzo ostanio nie cwiczy, ale coz... Fajnie bylo fajna atmosfera i wogole;-) Quote
atena501 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Jeśli chcecie wzbudzić we mnie wyrzuty sumienia to pomału udaje się Wam ;) Quote
Recommended Posts