Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kooikerka napisał(a):
A ja mam pytanie : Czy odbędzie się jeszcze jakiś obóz w szczecinie ? Prosze o odpowiedź.

Obozu nie będziemy organizować, ale późną wiosną planuję organizację kolejnego seminarium. Jak będą znane szczegóły na pewno zostanie to ogłoszone.
Pozdrawiam Aneta PSIE RANCZO

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='atena501']Obozu nie będziemy organizować, ale późną wiosną planuję organizację kolejnego seminarium. Jak będą znane szczegóły na pewno zostanie to ogłoszone.
Pozdrawiam Aneta PSIE RANCZO

Ale fajnie!! Na pewno się pojawimy z Figo :p. W sierpniu nie byłam, ale teraz okazji nie przepuszczę :cool3:.

pozdr.
F.

• 4 months later...
Posted

BobowitaMW napisał(a):
No! Może jakieś takie dla początkujących, to może zjawię się z Kiką. ;)

Jak będzie coś dla początkujących to może i ja zjawię się z Wenką
Chociaż mamy do Szczecina coś koło 400km.
:shake:

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Dziewczyny wiem, ze bardzo czekacie na jakieś seminarium w Szczecinie ale na dzień dzisiejszy nie mogę Wam niczego obiecac. Mam w zamysle pewien pomysł cyklicznych spotkań ale dopóki nie dopracowałam szczegułów nie bedę pisać o co chodzi. Mamy problemy z terenem , po piewrsze został zniszczony przez dziki i sa wszędzie dziury a po drugie wchodza jeszcze inne kwestie formalno-techniczne.
Czekajcie cierpliwie postaram się coś wymyslić.

Posted

atena501 napisał(a):
Mam w zamysle pewien pomysł cyklicznych spotkań ale dopóki nie dopracowałam szczegułów nie bedę pisać o co chodzi.

:multi: No to super! :multi:
Ja jestem cierpliwa i chętnie poczekam. :cool3:

Fajnie gdyby coś się udało zorganizować.

Posted

Małgosiu, kurcze Ty to nie masz na co narzekać.:mad: Trenujecie regularnie.:multi:I oby tak było jak najdłużej. Mieć takich zawodników jak Ty w drużynie to sama przyjemność.:cool3:

Posted

atena501 napisał(a):
Małgosiu, kurcze Ty to nie masz na co narzekać.:mad: Trenujecie regularnie.:multi:I oby tak było jak najdłużej. Mieć takich zawodników jak Ty w drużynie to sama przyjemność.:cool3:

Jedyne na co narzekam, to na to, że w Szczecinie i okolicach nie dzieje się nic agilitowego. Dopiero koło stolicy. A ja strasznie źle znoszę podróże i trasę np. Szczecin <--> Lublin musimy dzielić na 2 dni jazdy.

I dziękuję bardzo za miłe słowa. Mam nadzieję, że uda nam się potrenować dłużej niż rok. Ale Kika jest jeszcze młoda i dużo sprawniejsza i chętniejsza do pracy niż Nuka, więc mam nadzieję, że Nukowe problemy ominą ją szerokim łukiem. Już nie mogę się doczekać czwartkowego treningu, mam tylko nadzieję, że nie będzie upału (chciałabym pokazać "szalonego spaniela" :cool3: ).