zyzia Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Franio zima minęła, wiosna przyszła, a ty wciąż bez domu. Quote
fizia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 "Oddam Ci całą moją miłość, Oddam Ci całe moje serce, Oddam Ci nawet moją duszę, Tylko mnie przytul, weź na ręce. Spojrzę Ci wtedy ufnie w oczy, Wtulę swój nosek w Twoje ramię, Przyrzeknę wierność już na zawsze... A tej przysięgi nic nie złamie. Więc daj mi tę ostatnią szansę, pomóż w bolesnej mej udręce, stanę się całym Twoim życiem, ...tylko mnie przytul, weź na ręce..." Quote
rita60 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='fizia'] Pokochaj Frania i zabierz do domku,on juz tak długo czeka:-( Quote
zyzia Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Oj Franuś... Fiziu nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym, żeby Franek znalazł się w hoteliku, gdzie na pewno zwiększyłyby się jego szanse na dom. Jest tylko jedno ale, finanse... A z nimi coraz ciężej u wszystkich. Quote
fizia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 zyzia napisał(a):Oj Franuś... Fiziu nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym, żeby Franek znalazł się w hoteliku, gdzie na pewno zwiększyłyby się jego szanse na dom. Jest tylko jedno ale, finanse... A z nimi coraz ciężej u wszystkich. Musimy zacząć zbierać deklaracje - mamy zaklepane miejsca w kolejce u Morii i u Wiosny. Może wreszcie któryś z psiaków znajdzie dom i wtedy się zwolni miejsce. Potrzeba by było 300 zł miesięcznie. Może ktoś ma coś na bazarek? Quote
rita60 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Biedny Franio:-(dobrze,ze ma cioteczke fizie:multi:ale domku szukamy....... Quote
fizia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 szukamy, szukamy i wierzę, że niedługo znajdziemy Quote
truskawa144 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Franek ma nowe fotki,jak tylko zrzucę i obrobię to wkleję. Quote
Recommended Posts