wiosna Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Franuszka rozpiera energia :loveu: Mało mu skakania na nas i zabaw z Kubusiem - dzisiaj zanim zdążyłam się połapać radośnie wskoczył na maskę samochodu :crazyeye: :mad: Sam chyba był zaskoczony, on zresztą czasem najpierw coś robi, a później się zastanawia :lol: Taki trochę impulsywny, żwawy z niego chłopak. Ale uczy się błyskawicznie, dzisiaj poznawał początki i naprawdę sprawia mu to duużo radości :) Uwielbia biegać za piłeczką, chociaż przynoszenie nic a nic mu nie w głowie. Nadal - odpukać - nie zamierza skakać ani uciekać przez płoty. Doskonale za to dogaduje się z innymi psami, i nawety - co dziwne - nasze haszczaki się na niego nie wydzierają, co zawsze robią na 'nowych' przez kilka pierwzych dni. Quote
clo Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 dorcass allegro frania wygaslo czy mozna sie do ciebie usmiechnac o jeszcze?:)))) wiosna cudne wiesci!wesolo macie z naszym szorsciuchem;) Quote
dorcass Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 przedluzone jest, tzn allegro aktywowalam nowe dzisiaj jak tylko wstalam:) Quote
clo Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 frano do gory!!!mam nadzieje,ze wkrotce cie ktos wypatrzy!:) Quote
wiosna Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 oj, wesoło, wesoło ;) CloPsiki dostarczają nam niemało radości :loveu: Franek prawie już siada - jak tylko poprawi się pogoda to postaram się porobić i powstawiać zdjęcia z ćwiczeń. Quote
clo Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 CloPsiki...no pieknie..;P moje psiaki musza byc rozrywkowe;P Quote
fizia Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Odnawiałam wczoraj kilka ogłoszeń - może akurat.. Quote
fizia Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 prosze zaglądnijcie do naszej Saruni - po 1,5 roku od adopcji, kobieta już Jej nie chce...:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-sarunia-kochana-przytulanka-w-typie-rat-terriera-zwrot-z-adopcji-138955/#post12378465 Quote
fizia Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Franeczku ślicnzoto - co z tymi ludźmi, ze nikt jeszcze się nie zgłosił? Quote
rita60 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='fizia'] No ludziska,Franio czeka:mad: Quote
clo Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 zglosza sie...tylko jeszcze nie wypatrzyli frania..;)Co do allegro to ma nadal aktualne?bo ja jak zwykle sie gubie w tych allegrach. i gumtree jest wazne diva wczoraj wlasnie na twoim gumtree fiziu zostala wypatrzona;) Quote
Recommended Posts