Jump to content
Dogomania

PILNE - amstaff w schronie do uśpienia! Potrzebna pomoc!!!

Recommended Posts

Posted

Mam małą prośbę, a mianowicie potrzebuję fotkę chłopaka w dużej rozdzielczości najpóźniej na niedzielę wieczorem do ogłoszenia w naszej gazecie lokalnej Wiem, że Ada - jeje nie posiada takiej, a przejrzałam cały wątek nie fotki są ciut za małe.

Czy ktoś pomoże??:cool3:

• Replies 342
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ramzes jeszcze w hotelu a ja juz mysle w przyszlym tagodniu nastepnego z Olkuskiego schroniska zabrac, przeciez on tam nie moza dluzej zostac bo jest w miescju ukrytym na sprzedaz :angryy::angryy::angryy: horror za co bedziemy placic te hotele:shake:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czekamy do konca tygodnia, moze bedzie u p. Tomka podmiana na innego asta.

jak to podmiana? to ramzes idzie do jakiegoś domu :-oi na jego miejsce inny przyjdzie???

Posted

Takie mam plany, jak Ramzes pojdzie do nowego DS, a wszystko na to wsakzuje to wioze tam asta ze schroniska w Olkuszu, ktorego wyciagamy jutro i na kilka dni dajemy do hotelu do Katowic, pozniej bedzie podmiana u p. Tomka zeby mozna sprawdzic nowemu charakterek i szukac mu DS.

Posted

Ciotki miałam problem z dogo i w ogóle z netem. Ze wszystkiego mnie wywalało w przeciągu ostatnich dwóch tygodni. Nie wiem w czym był problem :angryy:
Cieszę się, że zdjęcia które mi Ada-jeje przesłała wstawił ktos inny, bo mnie się tylko jednego posta udało napisać i potem z ponownym wejściem był dłuższy problem.

Ada proszę powiedz coś o kandydacie na DS dla Ramzesa PLEASE :razz:

Posted

Morgan a ja myslalam ze Ty urlopek sobie zafundowalas, :evil_lol: i na Twoje zyczenie juz pisze o nowej panci Ramzesa. Pierwszy telefon wykonala w ubieglym tygodniu, nie pamietam gdzie wypatrzyla Ramzesa ale wpadl jej w oko, jest to osoba z okolic Krakowa, miala juz amstaffa ale odszedl w wieku 1,5 roku byl chory na serce. To juz byl pierwszy argument ktory przemowil na korzysc ze miala kontakt z rasa, wyrazila zgode na wizyte przedadopcyjna, ktora jeszcze nie byl przeprowadzona i chyba nie bedzie. Nie naciskalam dziewczyny nawet nie zanotowalam jej nr. tel. kazalam jej natomiast skontakotowac sie z p. Tomkiem choc mnie juz przekonala, ale co dwie glowy to nie jedna. Odezwala sie wczoraj po raz drugi i to w momencie kiedy bylam w Ostrowie Wielkopolskim z Amstaffka Schira z ktora jechalam do DS rowniez tylko po rozmowie telefonicznej. Czesto po przeprowadzonej rozmowie wie sie juz czy to ten dom. Wczoraj oswiadczyla mi ze zdecydowala sie na Ramzesa i czeka tylko na ukonczenie malenkiego remontu koncem tygodnia i wtedy chce go zabrac.
Po powrocie do domu mialam juz meila od p. Tomka ze dziewczyna jest do rzeczy i jest tez zdania ze mozna jej oddac Ramzesa. Tak wiec czekamy do konca tygodnia umowie sie z nia u p. Tomka gdzie podmienie asty spisze umowe adopcyjna i pozniej wybiore sie na wizyte poadopcyjna.

Posted

Wow! Na razie nie ma co zapeszać, ale po cichu już się cieszę:p Mam nadzieję, że się zaakceptują:cool3:
Ada będę później potrzebowała dane, tej pani lub Twojej fundacji, bo Ramzes jest ze schronu wyadoptowany na razie na mnie o ile dobrze pamiętam.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Dea jezeli adopcja Ramzesa dojdzie do skutku wysle Ci formularz przekazania psa na Fundacje, bo obecnie to Ty jestes jego wlascicielka tak ja to rozumiem.

Ada wyślij od razu, podpiszę i odeślę, będze wszystko formalnie załatwione:p

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ramzes dzis o 12.00 pojechal do domku :multi::multi::multi: jak nie wroci do miesiaca to znaczy ze pani go nie rozpuscila. :shake:

Bradzo, bardzo dziekuję ci Ada-jeje za wziecie go pod swoje skrzydła :loveu:
I dziękuję p. Tomkowi za wyprowadzenie go na "ludzi":loveu::loveu:

Ramzesku bądź grzeczny i nie daj się rozpuścić!:p

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ramzes dzis o 12.00 pojechal do domku :multi::multi::multi: jak nie wroci do miesiaca to znaczy ze pani go nie rozpuscila. :shake:

Bardzo się cieszę :lol:

Posted

Bardzo się cieszę, czy to ten dom pod Krakowem? Ada przelałam ci na konto 69 złotych, które miałam jeszcze z bazarków na Ramzesa:p