Ada-jeje Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Nowe wiadomosci od Ramzesa :multi::multi::multi: W domu jest bardzo spokojny i myślę że już się przyzwyczaił, póki co nawet nie próbował "wchodzić nam na głowę". Mama też już nie patrzy na niego jak na "mordercę" ;D Kolczatka chyba jednak nie będzie potrzebna, z reguły chodzi bardzo blisko nogi i nie zdarzyło mu się przejawiać agresji do ludzi i zwierząt, rwie się tylko na widok jadących samochodów... myślę że to z ciekawości, z tym już sobie też jakoś radzimy :) Niedługo postaram się wysłać jakieś fotki. Pozdrawiam ;) Dea dzieki za kase bedzie do oplacenia hotelu za miesic marzec, reszte doplacimy. Quote
Weronikaa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Świetne wieści, bardzo się cieszę :loveu::multi::multi::multi: Quote
rufusowa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 to moze przeniesiecie wątek, bo straszy w pwp :eviltong: Quote
andzia69 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 rufusowa napisał(a):to moze przeniesiecie wątek, bo straszy w pwp :eviltong: no chyba, ze czekamy miesiąc:razz::p Quote
rufusowa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 aaa no jeśli celowo zwlekacie, to juz się nie czepiam :p Quote
Ada-jeje Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Ramzes zamieszkal w okolicach Krakowa.:loveu: Quote
Tengusia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 moze by tak tytul zmienic a nie straszyc biedne cioteczki :grins: Quote
Ada-jeje Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Zmienic tytul to juz musi sama zalozycielka watku. :-o Quote
Dea Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Zrobione. A wyobraźcie sobie, że tego drugoego asta, Kajtka odnalazł w schronie właściciel, po 1,5 roku!!! Bo... wyjechał:shake: Nie podoba mi się coś takiego, oj bardzo:angryy: Quote
Dea Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Nie, powiedział, że musi wybudować nowy kojec i po niego przyjedzie, bo w starym ma teraz astkę... Quote
natalia_aa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 A Kajtek wykastrowany jest? Musicie go oddawać temu panu do kojca? Jesooo szkoda go :( Quote
Dea Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 natalia_aa napisał(a):A Kajtek wykastrowany jest? Musicie go oddawać temu panu do kojca? Jesooo szkoda go :( Niestety nie jest wykastrowany, rozmawiałam z tym "właścicielem", będzie podobno sterylizował suczkę, bo psa mu szkoda (solidarność jąder:angryy:), ale to tylko słowa... Niestety to schron decyduje o wydaniu psa, a facet może udowodnić że jest właścicielem, więc właściwie nie ma podstaw nie wydać:shake: Quote
IKA & SONIA Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Takie info dostałyśmy na NK: pies którego zdjęcie macie w galerii jest mój... konkretnie to Ramzes :) daje wiele szczęścia całej rodzinie :P namówiłam już jednego znajomego na zabranie psa ze schroniska :) mam nadzieję że jak najwięcej zwierząt znajdzie swoje domy :) Nowa Pańcia Ramzeska obiecała również foty :lol: Quote
rufusowa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 no to czekamy z utęsknieniem na te fotki :loveu: Quote
Tengusia Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='Ada-jeje']Piekna z nich para, szkoda ze zostana jutro rozlaczeni, bo dla Bajki znalazl sie DS. czy Bajka wrocila z adopcji czy do niej nie poszla ??? Piękna Bajka szuka kochajacego domu (603152559) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Ada-jeje Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Bajka nie zostala w domu gdzie ja chcieli, nie zaakceptowaly sie :shake: z sunia ktora juz jest w domku. Quote
Recommended Posts