IKA & SONIA Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Mam małą prośbę, a mianowicie potrzebuję fotkę chłopaka w dużej rozdzielczości najpóźniej na niedzielę wieczorem do ogłoszenia w naszej gazecie lokalnej Wiem, że Ada - jeje nie posiada takiej, a przejrzałam cały wątek nie fotki są ciut za małe. Czy ktoś pomoże??:cool3: Quote
Ada-jeje Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ramzes jeszcze w hotelu a ja juz mysle w przyszlym tagodniu nastepnego z Olkuskiego schroniska zabrac, przeciez on tam nie moza dluzej zostac bo jest w miescju ukrytym na sprzedaz :angryy::angryy::angryy: horror za co bedziemy placic te hotele:shake: Quote
Ada-jeje Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czekamy do konca tygodnia, moze bedzie u p. Tomka podmiana na innego asta. Quote
agaga21 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ada-jeje napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czekamy do konca tygodnia, moze bedzie u p. Tomka podmiana na innego asta. jak to podmiana? to ramzes idzie do jakiegoś domu :-oi na jego miejsce inny przyjdzie??? Quote
agaga21 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 to trzymam kciuki za udaną akcję...ramzes juz się naczekał na nowy domek, oby mu się udało! Quote
Ada-jeje Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Takie mam plany, jak Ramzes pojdzie do nowego DS, a wszystko na to wsakzuje to wioze tam asta ze schroniska w Olkuszu, ktorego wyciagamy jutro i na kilka dni dajemy do hotelu do Katowic, pozniej bedzie podmiana u p. Tomka zeby mozna sprawdzic nowemu charakterek i szukac mu DS. Quote
Morgan:-) Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ciotki miałam problem z dogo i w ogóle z netem. Ze wszystkiego mnie wywalało w przeciągu ostatnich dwóch tygodni. Nie wiem w czym był problem :angryy: Cieszę się, że zdjęcia które mi Ada-jeje przesłała wstawił ktos inny, bo mnie się tylko jednego posta udało napisać i potem z ponownym wejściem był dłuższy problem. Ada proszę powiedz coś o kandydacie na DS dla Ramzesa PLEASE :razz: Quote
Ada-jeje Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Morgan a ja myslalam ze Ty urlopek sobie zafundowalas, :evil_lol: i na Twoje zyczenie juz pisze o nowej panci Ramzesa. Pierwszy telefon wykonala w ubieglym tygodniu, nie pamietam gdzie wypatrzyla Ramzesa ale wpadl jej w oko, jest to osoba z okolic Krakowa, miala juz amstaffa ale odszedl w wieku 1,5 roku byl chory na serce. To juz byl pierwszy argument ktory przemowil na korzysc ze miala kontakt z rasa, wyrazila zgode na wizyte przedadopcyjna, ktora jeszcze nie byl przeprowadzona i chyba nie bedzie. Nie naciskalam dziewczyny nawet nie zanotowalam jej nr. tel. kazalam jej natomiast skontakotowac sie z p. Tomkiem choc mnie juz przekonala, ale co dwie glowy to nie jedna. Odezwala sie wczoraj po raz drugi i to w momencie kiedy bylam w Ostrowie Wielkopolskim z Amstaffka Schira z ktora jechalam do DS rowniez tylko po rozmowie telefonicznej. Czesto po przeprowadzonej rozmowie wie sie juz czy to ten dom. Wczoraj oswiadczyla mi ze zdecydowala sie na Ramzesa i czeka tylko na ukonczenie malenkiego remontu koncem tygodnia i wtedy chce go zabrac. Po powrocie do domu mialam juz meila od p. Tomka ze dziewczyna jest do rzeczy i jest tez zdania ze mozna jej oddac Ramzesa. Tak wiec czekamy do konca tygodnia umowie sie z nia u p. Tomka gdzie podmienie asty spisze umowe adopcyjna i pozniej wybiore sie na wizyte poadopcyjna. Quote
Dea Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Wow! Na razie nie ma co zapeszać, ale po cichu już się cieszę:p Mam nadzieję, że się zaakceptują:cool3: Ada będę później potrzebowała dane, tej pani lub Twojej fundacji, bo Ramzes jest ze schronu wyadoptowany na razie na mnie o ile dobrze pamiętam. Quote
Ada-jeje Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Dea jezeli adopcja Ramzesa dojdzie do skutku wysle Ci formularz przekazania psa na Fundacje, bo obecnie to Ty jestes jego wlascicielka tak ja to rozumiem. Quote
agaga21 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 a ja znowu muszę zaoffować :placz:ciotki, zajrzyjcie proszę tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-rozpaczliwie-szukamy-pomocy-dla-asta-132409/index3.html Quote
Ada-jeje Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Podobno w srode :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Ada-jeje Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ramzes nadal u p. Tomka, sroda nie pasowala p. Tomkowi. Quote
Dea Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Ada-jeje napisał(a):Dea jezeli adopcja Ramzesa dojdzie do skutku wysle Ci formularz przekazania psa na Fundacje, bo obecnie to Ty jestes jego wlascicielka tak ja to rozumiem. Ada wyślij od razu, podpiszę i odeślę, będze wszystko formalnie załatwione:p Quote
IKA & SONIA Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Czy Ramzes pojechał już do domku? Nie wiem czy go wstawiać na cafeanimal. Quote
Ada-jeje Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ramzes dzis o 12.00 pojechal do domku :multi::multi::multi: jak nie wroci do miesiaca to znaczy ze pani go nie rozpuscila. :shake: Quote
agaga21 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 piesku bądź grzeczny i szczęśliwy!!!:sweetCyb: Quote
Weronikaa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 nareszcie :multi::loveu: kochany Ramzesik ! Quote
andzia69 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ada-jeje napisał(a):Ramzes dzis o 12.00 pojechal do domku :multi::multi::multi: jak nie wroci do miesiaca to znaczy ze pani go nie rozpuscila. :shake: Bradzo, bardzo dziekuję ci Ada-jeje za wziecie go pod swoje skrzydła :loveu: I dziękuję p. Tomkowi za wyprowadzenie go na "ludzi":loveu::loveu: Ramzesku bądź grzeczny i nie daj się rozpuścić!:p Quote
asl Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Ada-jeje napisał(a):Ramzes dzis o 12.00 pojechal do domku :multi::multi::multi: jak nie wroci do miesiaca to znaczy ze pani go nie rozpuscila. :shake: Bardzo się cieszę :lol: Quote
Dea Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Bardzo się cieszę, czy to ten dom pod Krakowem? Ada przelałam ci na konto 69 złotych, które miałam jeszcze z bazarków na Ramzesa:p Quote
Recommended Posts