agaga21 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 mam parę złotych z bazarku książkowego dla ramzesa.podajcie mi konto na które mam wpłacić. Quote
lena_zet Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 dziewczyny, spoko.Ufam Tomkowi jak mało komu i wiem, że jak chłop mówi a to jest a, jesli b to jest b:) Zastanawialiśmy się nawet nad zabraniem chłopaka do Silesi, ale problem jest jeden-jakby mnie szarpnął to raczej frunęłabym daleko, daleko, daleko :evil_lol: Quote
Dea Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Lena_zet pełne błogosławieństwo!!!!:loveu: i wielkie podziękowania! Lena jak to, nie chciałabyś sobie polatać?:evil_lol: Jak się Ramzesik wyadoptuje to chciałabym kolejnego psa ze schronu tam zawieźć, tym razem owczarkowatego, z problemami. No ale najpierw Ramzes musi znaleźć dobry dom:p Quote
Ada-jeje Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Agaga 21 prosze o wplacenie pieniazkow na konto naszej fundacji z dopiskiem Ramzes. Andzia wplacila a konto tego miesiaca 100 zl. my mamy 150 zl, brakuje do konca miesiaca 200 zl. Quote
agaga21 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 właśnie zrobiłam przelew z bazarku: agusiazet 33zł martens 7zł kasia&rica 10zł koperek 14zł 64zł Quote
Ada-jeje Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Zbieramy dalej juz tylko 126 zl. brakuje na oplacenie hoteliku za ten miesiac. Quote
Ulaa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Może być?:cool3: AMSTAFF Ramzes - imponujący, silny UŁOŻONY pies (530710266) - Aukcje internetowe Allegro Quote
agaga21 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Ulaa']Może być?:cool3: AMSTAFF Ramzes - imponujący, silny UŁOŻONY pies (530710266) - Aukcje internetowe Allegro piękne allegro Quote
Morgan:-) Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Ulaa']Może być?:cool3: AMSTAFF Ramzes - imponujący, silny UŁOŻONY pies (530710266) - Aukcje internetowe Allegro Ulaa szacun normalnie :loveu::loveu: Quote
Ulaa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 no co Wy, przecież ja tylko przeklejam od Was ;) Quote
Ada-jeje Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Witam Panie. Tak ,muszę się do czegoś przyznać, zorganizowałem dzisiaj pierwsze na wsi nielegalne walki psów, na przciw siebie stanęły dwa typki z pod ciemnej gwiazdy, wyrzutki społeczeństwa. Tytan Goliat Ramzes kontra Szczenior Martin Pirania. Wynik walki - remis. Straty - szczeniorowi wypadł mleczak, Ramzes zaś ,prawie umarł ze śmiechu. Ale frajdy było co nie miara. Na zdjeciach w nocnej scenerii, Łukasz mój pomagier i fanatyk biegów przełajowych, od wczoraj zapoczątkował bieganie z Ramzesem, muszę go bowiem stopniowo przyzwyczajać do obcowania z innymi ludzmi. pozdrawiam serdecznie. Tomek. Quote
Ada-jeje Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Poszlo :loveu: a teraz do roboty:mad::eviltong: Quote
Morgan:-) Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ada-jeje sugerujesz, że czeka na mnie praca w skrzynce?? :cool3: Quote
Morgan:-) Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 :shake: oj ja biedny robotnik... Jak strasznie mnie tu wykorzystują :placz::placz: Quote
Ada-jeje Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 No ciotka co z Toba, nie placz :shake: przeciez to tylko o fotki Ramzeska chodzi :evil_lol: Quote
Morgan:-) Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Ada-jeje']Poszlo :loveu: a teraz do roboty:mad::eviltong: :multi::multi::multi: No to zdjęcia nówki, jeszcze ciepłe :multi::multi::multi: Tutaj z tymczasowym Panciem ;) Patrzcie jakie mam latarki :p I obiecane figle ze szczeniorem :multi: No - trochę wyrośniętym Quote
Ada-jeje Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 A wlasnie ze sie znam na zartach, i dlatego tez zartem odpowiedzialam, a tak wogole to dziekuje za wstawienie fotek. Dobrze ze choc przeslac umiem bo o wstawianiu nie ma mowy :shake: Quote
Morgan:-) Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 I figli ciąg dalszy :loveu::loveu: I pomyśleć, że ten fantastyczny pies miał zostać uśpiony... Quote
Morgan:-) Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ada-jeje napisał(a):No ciotka co z Toba, nie placz :shake: przeciez to tylko o fotki Ramzeska chodzi :evil_lol: Ciotka na żartach się nie znasz?? To dla mnie przecież zaszczyt, że to właśnie ja mam przyjemność wstawiać zdjęcia tego wspaniałego siłacza :loveu::loveu: Quote
lena_zet Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 a psiak, któremu mordkę chce odgryźć Ramzes to mój były tymczasowicz Martin ;) który niestety jakoś szczęścia do domków nie ma.... Quote
asl Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 lena_zet napisał(a):a psiak, któremu mordkę chce odgryźć Ramzes to mój były tymczasowicz Martin ;) który niestety jakoś szczęścia do domków nie ma.... Eeee, to tylko takie buzi ;) :) Piękne są :loveu: Jeden i drugi... . Quote
andzia69 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ada-jeje napisał(a):Witam Panie. Tak ,muszę się do czegoś przyznać, zorganizowałem dzisiaj pierwsze na wsi nielegalne walki psów, na przciw siebie stanęły dwa typki z pod ciemnej gwiazdy, wyrzutki społeczeństwa. Tytan Goliat Ramzes kontra Szczenior Martin Pirania. Wynik walki - remis. Straty - szczeniorowi wypadł mleczak, Ramzes zaś ,prawie umarł ze śmiechu. Ale frajdy było co nie miara. Na zdjeciach w nocnej scenerii, Łukasz mój pomagier i fanatyk biegów przełajowych, od wczoraj zapoczątkował bieganie z Ramzesem, muszę go bowiem stopniowo przyzwyczajać do obcowania z innymi ludzmi. pozdrawiam serdecznie. Tomek. no cudny opis:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i zdjęcia też cudniaste!:loveu::loveu::loveu: potwór normalnie z tego Ramzesa, że hej:diabloti: Quote
Ada-jeje Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 DZIEKUJEMY :loveu: p. Karolowi S. za wplate dla Ramzesa 64 zl. Brakujaca kwota na oplacenie hotelu za miesiac styczen juz tylko 62 zl. :loveu: Quote
IKA & SONIA Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ramzes jest na razie tutaj: www.petworld.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.ale.gratka.pl www.kupsprzedaj.pl www.adopcjapsa.pl www.4lapy.pl www.gieldaogloszen.pl www.eoferty.com.pl www.adopcje.org www.kokosy.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.zwierzeta.5aleja.pl www.afisze.pl www.drobny.com.pl Quote
viverna Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 przepraszam za off, ale amstaff ponoć umiera w schronisku... http://www.dogomania.pl/forum/f28/ratujmy-amstaffa-mamy-6-dni-123818/ Quote
Recommended Posts