Jump to content
Dogomania

PILNE - amstaff w schronie do uśpienia! Potrzebna pomoc!!!

Recommended Posts

Posted

Nie wiem czy cos sie swieci, bo dziewczyna nie odbiera telefonu, takie info odebralam dzis od Donvitow. Nie starcza tez mi czasu na wykonanie telefonu do p. Tomka. Allegro juz Ulka wznawia.

• Replies 342
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje W świetle zaistniałej sytuacji (wątki olkuskie) no i tak Cie podziwiam że wiesz jak się nazywasz i jak sie nazywaja Twoje szanowne koleżanki. Wielkie podziękowania dla Ciebie za info oraz Ulaa za allegro. :loveu::loveu::loveu:

Posted

Donvitow powiadomil mnie dzisiaj ze dostal smsa z od dziewczynt z Poznania ze rezygnuje z adopcji Ramzesa bo juz ma nowego pieska. :mad: A teraz czekam na potwierdzenie zainteresowanego z Krakowa.

Posted

Sama juz nie wiem jak dlugo uda mi sie jeszcze wszystko pod kontrola trzymac, w tej chwili rozmawialm z doddy po wizycie przedadopcynej w sprawie Zeusa. POZYTYWNA. :loveu: Sorki Ramzes ze na twoim watku ale wierzymy ze i tobie sie uda. Pospiech jest najgorszym doradca.:mad:

Posted

Lepiej wolniej i dłużej, niż miałby wracać później z nieudanej adopcji. Znajdzie ten jedyny dom, musi! Ada jak finanse Ramzesa na styczeń?

Posted

Od p.Tomka otrzymalam meila, ktorego podaje tresc. Przesyłam kilka zimowych fotek Ramzesa. Bardzo polubiłem tego siłacza i
osobiście mi zależy aby trafił do odpowiedniego człowieka. Włożyłem w
niego wiele pracy, która nie ukrywam dała mi mnóstwo satysfakcji , bo to do
prawdy swietny pies jednak i Pani i ja zdajemy siobie sprawę,że Ramzes nie
jest psem tuzinkowym, że nie możemy pozwolić aby trafił w nie
odpowiednie ręce, wiem jak dzielnie wychodził z psychicznego doła po roku pobytu na
łańcuchu w schronisku i chociaż dziś patrząc na Ramzesa nic na to nie
wskazuje, musimy pamiętać o jego fatalnej przeszłości, że wyciągając go
ze schroniska uratowałyscie mu życie, bo wyrok juz był wydany. Dlatego
aby zminimalizować ryzyko pomyłki i nie narazać małego na nie potrzebny
stres ,proszę o mozliwość rozmowy z osobą zdecydowaną na jego adopcję i
aby ona osobiście odebrała małego od nas. Jeżeli bedzie to ten człowiek ,
zdolny do dalszej pracy z Ramzesem ,to zyska prawdziwego przyjaciela takiego
na dobre i na złe. Pies ten najlepiej jak potrafił wykorzystał daną mu
szansę, jak widać na zdjęciach- toleruje inne psy , powoli uczymy się
cywilizacji tj. zabieram go do miasta, jest psem otwartym i potrafiącym się
przystosować do nowych warunków , a co najwazniejsze mimo imponującego
wyglądu , nie jest typem dominanta,przywódcy czy jak sobie to nazwiemy, a to już
doskonale wrózy na jego dalszą przyszłość.

Posted

Jeszcze poprosze Ulke zeby do Allegro dolozyla, no i nasza hanek zeby na nasza stronke wkleila, jak sie odpisze bo chyba juz jej sie niedobrze robi od tego pisania.:evil_lol: W sumie juz chyba ponad czterdziesci pism poszlo.

Posted

on jest naprawdę ślicznym psem:loveu::loveu::loveu::loveu: ba - nawet ładniejszym od mojego Zgredzia:diabloti:

i na dodatek grzeczy jest:p

komu malucha, komu?

Ada - ja 3.01 wpłaciłam 200 zł ( a na początku grudnia wpłaciłam 100) - to tak żebyś wiedziała co i jak;)

Posted

cześć dziewczyny
W zeszły piątek poznałam osobiście Ramzesa, ponieważ odwoziłam do Pana Tomka psiaka na szkolenie.Ramzes jest niewątpliwie superowym psiakiem, ale wiem, że znaleźć odpowiedniego właściciela to nie kwestia jednego czy dwóch dni..... Po rozmowie z Panem Tomkiem chciałabym umieść Ramzesa na stronie naszej fundacji Fundacja SOS dla zwierząt : Fundacja
Czy wyrazicie zgodę na umieszczenie Ramzesa w dziale "psy do adopcji"?Potrzebowałabym również pozwolenie na skopiowanie tekstu oraz zdjęć.No i na dni adopcyjne do Silesi City Center zabrałybyśmy ogłoszenia Ramzesa.

Co wy na to?

Posted

lena_zet napisał(a):
cześć dziewczyny
W zeszły piątek poznałam osobiście Ramzesa, ponieważ odwoziłam do Pana Tomka psiaka na szkolenie.Ramzes jest niewątpliwie superowym psiakiem, ale wiem, że znaleźć odpowiedniego właściciela to nie kwestia jednego czy dwóch dni..... Po rozmowie z Panem Tomkiem chciałabym umieść Ramzesa na stronie naszej fundacji Fundacja SOS dla zwierząt : Fundacja
Czy wyrazicie zgodę na umieszczenie Ramzesa w dziale "psy do adopcji"?Potrzebowałabym również pozwolenie na skopiowanie tekstu oraz zdjęć.No i na dni adopcyjne do Silesi City Center zabrałybyśmy ogłoszenia Ramzesa.

Co wy na to?

Lena-zet dziękujemy za zainteresowanie. Każda pomoc jest na wagę złota. Dea wprawdzie nie ma dostępu do netu, ale wiem, że nie będzie miała nic przeciwko. Wręcz będzie bardzo wdzięczna za Twoją chęć pomocy. Tymbardziej, że również współpracujesz z panem Tomkiem. Masz nasze błogosławieństwo na wszystkie akcje związane ze znalezieniem Ramzesowi odpowiedzialnego domku. :loveu: