Jump to content
Dogomania

PILNE - amstaff w schronie do uśpienia! Potrzebna pomoc!!!

Recommended Posts

Posted

Dzieki Dea wiem tez ze juz wplacilas 100 zl. i chyba druga stowe Andzia, tearz moja kolej, ureguluje dlug do polowy grudnia, a pozniej bedziemy sie martwic dalej, bo po rozmowie z panem Tomkiem doszlam do wniosku zeby jednak nie zabierac Ramzesa przed wyciagnieciem szwow, marzeniem jest zeby znalazl domek przed swietami :-o

• Replies 342
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byl agresywny w schronisku, siadala juz mu psychika, wcale nie jest agresywny do psow, nie zaczepia ich jak mowil pan Tomek, ale napewno nie zostanie dluzny jak go inny pies zaatakuje. Dlatego dobrze by bylo szukac mu domu bez innego psa, no moze z suka sie dogada, ale takie rzeczy trzeba zawsze sprawdzic.

Posted

Dostalam po poludniu od pana smsa, na ktory jestem troche oburzona ::angryy:
czy pies dostanie wyprawke, obroze, smycz i kaganiec. Co wy na to bo :crazyeye: jeszcze mu nie odpowiedzialam, musze ochlonac.

Posted

Bez urazy, ode mnie ten facet nie dostałby nawet rybek...
Nie toleruję kontaktowania się potencjalnych adoptujących przez sms, w dodatku pytając o wyprawkę? Dla mnie przykre i żałosne. Bo o czym to świadczy? Brak kultury, nieodpowiedzialność, brak środków na utrzymanie psa? Nie wiem...
Ja na sms nie odpisuję i tyle.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Dostalam po poludniu od pana smsa, na ktory jestem troche oburzona ::angryy:
czy pies dostanie wyprawke, obroze, smycz i kaganiec. Co wy na to bo :crazyeye: jeszcze mu nie odpowiedzialam, musze ochlonac.

wyślij mu sms, że jak zapłaci 150 zł to będzie wyprawka:diabloti:

Posted

Ramzes dalej szuka domu, smsom nie bylo konca, ostatni ze sie zgadza ze chce Ramzesa, to ja zadzwonilam i powiedzialam o swoich watpliwosciach jak rowniez o wizycie przedadopcyjnej, na ktora wyrazil zgode a w kilka minut pozniej nastepny sms ze rezygnuje :angryy: Na czarna liste z nim facet z Olkusza z nr. tel. 517 408 676

Posted

[quote name='Ada-jeje']Ramzes dalej szuka domu, smsom nie bylo konca, ostatni ze sie zgadza ze chce Ramzesa, to ja zadzwonilam i powiedzialam o swoich watpliwosciach jak rowniez o wizycie przedadopcyjnej, na ktora wyrazil zgode a w kilka minut pozniej nastepny sms ze rezygnuje :angryy: Na czarna liste z nim facet z Olkusza z nr. tel. 517 408 676

Ten nr dzwonił do mnie wczoraj 4x :crazyeye: Pewnie o innego psa :mad::mad::mad:

Posted

Mamy kolejne 32 złote na hotelik, od niezastąpionej bazarkowej asl:lol:
Wpłaty:
Bazarek "Różności" 11 złotych
w tym
4 złote asl
7 złotych Clockwork

i drugi bazarek "Książkowy" 21 złotych
Bamboo ® 8 złotych
Aska7 - 13 złotych

Dzięki asl:loveu:

W weekend przeleję na fundację