Ada-jeje Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Dzieki Dea wiem tez ze juz wplacilas 100 zl. i chyba druga stowe Andzia, tearz moja kolej, ureguluje dlug do polowy grudnia, a pozniej bedziemy sie martwic dalej, bo po rozmowie z panem Tomkiem doszlam do wniosku zeby jednak nie zabierac Ramzesa przed wyciagnieciem szwow, marzeniem jest zeby znalazl domek przed swietami :-o Quote
Dea Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Wiem, że pan Tomek będzie miał kiepsko z miejscem na święta:shake: Kurcze dobrze, żeby Ramzes był już w domu. Quote
Ada-jeje Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Nie wspominal mi o tym zeby Ramzes musial znalzc DS przed swietami, wiem tylko ze gdybym chciala nowego psa dac na hotelik to dopiero po nowym roku. Quote
agaga21 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 w pierwszym poście jest napisane ze ramzes jest agresywny do psów a na allegro ze nie...(?) cos mi umknęło czy gdzies jest pomyłka? Quote
agaga21 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 czy to jest tak ze sie "uspokoił" pod okiem człowieka? Quote
Ada-jeje Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Byl agresywny w schronisku, siadala juz mu psychika, wcale nie jest agresywny do psow, nie zaczepia ich jak mowil pan Tomek, ale napewno nie zostanie dluzny jak go inny pies zaatakuje. Dlatego dobrze by bylo szukac mu domu bez innego psa, no moze z suka sie dogada, ale takie rzeczy trzeba zawsze sprawdzic. Quote
agaga21 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 dzięki.dobrze że chłopaczek trochę się uspokoił-to mu daje większe szanse. dodałam go do bullków w nk: Logowanie do nasza-klasa.pl właściwie to nie wiem dlaczego dopiero teraz...:oops: a allegro ma bardzo ładne.oby się ktos dla niego znalazł. Quote
Ada-jeje Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Nastepna nadzieja dla Ramzesa na choryzoncie. :-o Quote
basiagk Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Ada-jeje napisał(a):Nastepna nadzieja dla Ramzesa na choryzoncie. :-o no to cichoszaaaa.......:p Quote
andzia69 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 to trzymam kciukaski :multi::multi::multi: Quote
Ada-jeje Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Dostalam po poludniu od pana smsa, na ktory jestem troche oburzona ::angryy: czy pies dostanie wyprawke, obroze, smycz i kaganiec. Co wy na to bo :crazyeye: jeszcze mu nie odpowiedzialam, musze ochlonac. Quote
natalia_aa Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Bez urazy, ode mnie ten facet nie dostałby nawet rybek... Nie toleruję kontaktowania się potencjalnych adoptujących przez sms, w dodatku pytając o wyprawkę? Dla mnie przykre i żałosne. Bo o czym to świadczy? Brak kultury, nieodpowiedzialność, brak środków na utrzymanie psa? Nie wiem... Ja na sms nie odpisuję i tyle. Quote
andzia69 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Ada-jeje napisał(a):Dostalam po poludniu od pana smsa, na ktory jestem troche oburzona ::angryy: czy pies dostanie wyprawke, obroze, smycz i kaganiec. Co wy na to bo :crazyeye: jeszcze mu nie odpowiedzialam, musze ochlonac. wyślij mu sms, że jak zapłaci 150 zł to będzie wyprawka:diabloti: Quote
Ada-jeje Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Przekonalyscie mnie, skoro nie stac kogos na wykonanie telefonu i na smycz, kaganie, i obroze nie jest godzien naszego Ramzesa. :shake: Quote
Ada-jeje Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Ramzes dalej szuka domu, smsom nie bylo konca, ostatni ze sie zgadza ze chce Ramzesa, to ja zadzwonilam i powiedzialam o swoich watpliwosciach jak rowniez o wizycie przedadopcyjnej, na ktora wyrazil zgode a w kilka minut pozniej nastepny sms ze rezygnuje :angryy: Na czarna liste z nim facet z Olkusza z nr. tel. 517 408 676 Quote
Ulaa Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='Ada-jeje']Ramzes dalej szuka domu, smsom nie bylo konca, ostatni ze sie zgadza ze chce Ramzesa, to ja zadzwonilam i powiedzialam o swoich watpliwosciach jak rowniez o wizycie przedadopcyjnej, na ktora wyrazil zgode a w kilka minut pozniej nastepny sms ze rezygnuje :angryy: Na czarna liste z nim facet z Olkusza z nr. tel. 517 408 676 Ten nr dzwonił do mnie wczoraj 4x :crazyeye: Pewnie o innego psa :mad::mad::mad: Quote
Dea Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Taaa, i może jeszcze kasę na roczne wykarmienie co?:angryy: Ech... Quote
Dea Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 bazarek na hotelik: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-literatura-w-spodnicy-babskie-ksiazki-na-zimowe-wieczory-126924/#post11411176 PODNOSIMY, KUPUJEMY!!!:lol: Quote
agaga21 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 a może ktoś zrobi cegiełkowe allegro dla chłopaka? Quote
Ada-jeje Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Trzeba do Uli z tym uderzyc ale dopiero w przyszlym tygodniu, bo w tej chwili jest na wyjezdzie. Quote
Dea Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Mamy kolejne 32 złote na hotelik, od niezastąpionej bazarkowej asl:lol: Wpłaty: Bazarek "Różności" 11 złotych w tym 4 złote asl 7 złotych Clockwork i drugi bazarek "Książkowy" 21 złotych Bamboo ® 8 złotych Aska7 - 13 złotych Dzięki asl:loveu: W weekend przeleję na fundację Quote
Dea Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Nowy bazarek - zapraszam! http://www.dogomania.pl/forum/f99/ekspres-do-kawy-odkurzacz-masazer-do-stop-plaszczyk-lampa-127125/#post11427412 Quote
agaga21 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 zerknijcie ciotki proszę tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ofiara-bestialstwa-2-letni-pitbull-szuka-dt-przyborowko-k-poznania-127091/ Quote
Ada-jeje Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ramzes czy do Ciebie jeszcze ktos zagladnie, :-o czy aby jeszcze ktos pamieta ze jestes w hotelu i czekasz na domek. Quote
asl Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Mocno trzymam za Ramzesa kciuki. Mam nadzieję, że znajdzie dom... . Quote
Recommended Posts