Dea Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Morgan dowiedz się proszę. Ja planowo pracuję do 13-tej (jak mi jakiś klient nie wyskoczy nieplanowo), później karmienie i mały spacer z porzuconym Brutusem, i z Ustronia do Zamarsk mam jakieś 20 minut drogi, czyli jak to będzie koło 14-tej w Zamarskach? Quote
Morgan:-) Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 jestem na gg. O której masz zamówiony zabieg?? Bo najwygodniej byłoby jechać po 15:40 i problem z głowy. Ale oczywiście zadzwonię i zapytam :) Quote
Dea Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Morgan:-) napisał(a):jestem na gg. O której masz zamówiony zabieg?? Bo najwygodniej byłoby jechać po 15:40 i problem z głowy. Ale oczywiście zadzwonię i zapytam :) Zabiegu nie mamy jeszcze ustalonego, na razie chcę tam pojechać dowiedzieć się więcej, zrobić zdjęcia, i omówić najlepszy termin kastracji, a sam zabieg muszę ustalić z wetką. Na gg mnie nie ma bo piszę z laptopa półśpiąc, a tam nie mam gg:p Quote
Morgan:-) Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 To sobie ciotka ściągnij, bo obciachowo trochę tak bez szybkiego kontaktu. Zatem zadzwonię do gł. organizatora i zapytam co w godzinach pomiędzy z ruchem lokalnym. Jeżeli wstrzymany, to niestety pozostaje tylko szansa po 15:30 jak ostatnia kolejka przejedzie. Quote
andzia69 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Bardzo sie cieszę, ze Ramzesik jest grzecznym psiakiem - na co liczyłam:loveu: przepraszam, za zagladam z doskoku - ale teraz nie mam głowy na psiejskie sprawy - mam córkę w szpitalu od 2 dni (potracił ją jakis s...n na pasach i tak zaostawił) ale bedę zaglądać w miarę nastroju i chwili czasu Quote
Ada-jeje Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Trzymaj sie andziu dzielnie :loveu:a dla corki szybkiego powrotu do zdrowia. :lol: Quote
Dea Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Bazarek dla Ramzesa: http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-na-pomoc-w-oplaceniu-hoteliku-125525/#post11298738 Quote
Ada-jeje Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Dea czy rozeslalas juz link do bazarku na inne watki :crazyeye: i czy mozna takze linka wstawic do watku kup sprzedaj:crazyeye: Quote
Dea Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Ada-jeje napisał(a):Dea czy rozeslalas juz link do bazarku na inne watki :crazyeye: i czy mozna takze linka wstawic do watku kup sprzedaj:crazyeye: Nie zdążyłam, proszę o pomoc, bo mam jeszcze dużo roboty dzisiaj na stronie schronu i nie zdążę:oops: Quote
Ada-jeje Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Dobrze zajme sie rozsylaniem linka do bazarku. :loveu: Quote
Ada-jeje Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Dea czy oprocz Ciebie nie ma kogos z Cieszyna kto moglby podjchac do p. Tomka zrobic foty Ramzesowi, :crazyeye: sprawa jest dosc pilna, wczoraj dostalam smsa z pytaniem o Odyna, gdyby Ramzes byl u nas na stronie, osoba zainteresowana moglaby go sobie obejrzec. Czy juz jest ustalony termin kastracji dla Ramzesa :crazyeye: Quote
andzia69 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ada - a moze przeslę ci zdjecia Zgredka:razz: w sumie jest identyczny:p Quote
Ada-jeje Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Andziu wstawianiem zdjec na stronce zajmuje sie hanek, napisz do niej PW i ona wstawi fotke Zgredka. Napewno potrzebny tez krotki opis o psie. Quote
andzia69 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 cholewka..mój Zgredek nie ma białego znaczenia na pyszczku:cool3: więc nie wiem czy moze byc... Quote
Ada-jeje Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 O tym czy moze byc bez bialego znaczenia na pyszczku, decyduje przyszly wlasciciel, czy Zgredek ma watek, jezeli tak prosze o linka, bo nic nie wiemy o psie. Quote
andzia69 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ada:evil_lol::evil_lol: źle mnie zrozumiałaś:p chcialam dać zdjecie Zgredzia zamiast zdjec Ramzesa - bo pytałas Dea o nowe zdjecia Ramzeska - bo nie ma mu kto zrobic, a chcesz komus pokazać;) Wiec ponieważ Zgredzior jest prawie identyczny chciałam dać jego ładne zdjecia do pokazania - a Zgredzior nie jest do adopcji - to mój ligociak:loveu: Quote
Ada-jeje Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Loz Ty :evil_lol: a ja chcialam mu nowy dom szukac, zrozumialam ze masz Zgredzia pod opieka, bo ja o tych psach ktore sa pod moja opieka tez mowie moj.:evil_lol: Na szczescie jeden ast mniej do adopcji. :loveu: Quote
andzia69 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 jak będziecie miały nr konta hoteliku to podeślijcie mi na pw;) Ada - zerknij tu - moze będziesz miała jakis pomysł:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-oddali-go-zniszczyli-psychicznie-co-z-nim-teraz-bedzie-prosze-o-cud-125214/index8.html Quote
Ada-jeje Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Nie tym razem, od takich przypadkow Ula jest dobra, ale ma u siebie dwa psy na DT, jeden z nich to wlasnie taki przypadek ktory juz nadaje sie do adopcji, ale jakos DS znalezc nie moze :shake: wiec watpie zeby zgodzila sie na nastepnego siersciucha. Quote
Dea Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Ada-jeje napisał(a):Dea czy oprocz Ciebie nie ma kogos z Cieszyna kto moglby podjchac do p. Tomka zrobic foty Ramzesowi, :crazyeye: sprawa jest dosc pilna, wczoraj dostalam smsa z pytaniem o Odyna, gdyby Ramzes byl u nas na stronie, osoba zainteresowana moglaby go sobie obejrzec. Czy juz jest ustalony termin kastracji dla Ramzesa :crazyeye: Adaniestety, albo nie zmotoryzowani, albo bez aparatu cyfrowego:shake: Po ciemku nie ma co tam jechać, ja pracuję przeważnie do 17-tej + dojazd to koło 17.30 byłabym na miejscu, jest już ciemno. Jedynie sobota, bo w soboty pracuję do 14-tej. Jeżeli nie będę przenosić innego psa w tą sobotę na nowy tymczas to na 100% pojadę do hoteliku. A czy te zdjęcia które na razie mamy nie nadają się? Kastrację ustalę w sobotę, bo musi pasować i wetce, i p. Tomkowi. Quote
Ada-jeje Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Owszem te fotki maga byc, tylko jak dla mnie to wyzsza matematyka jezeli mozna sciagnac z watku to nasza hanek to zrobi, na wszelki wypadek podaj mi jednak twoj nr. tel. bo jestes zagoniona a czasami potrzebowalabym z Toba zamienic slowo, nie jestem zadowolona ze termin kastracji tak sie odwleka, to opoznia nam oglaszenie Ramzesa, bo dopoki nie wiemy kiedy bedzie kastracja to nie mozna zadecydowac o wydaniu go. Quote
Dea Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Ada telefon podałam Ci w mailu:p Ale powtórzę: 0 603 244 518. Znalazłam osobę, która może i jutro da radę podjechać zrobić zdjęcia Ramzesowi, w godzinach "jasności", do tego zna p. Tomka. Mogę też komu trzeba poprzednie zdjęcia na maila wysłać. Co do kastracji - jutro zadzownię do p. Tomka zapytam jak można się umówić, zgranie terminów mam nadzieję, że nie będzie problemem - chodzi o to, żeby on mógł psa przewieźć do Cieszyna na określoną godzinę, kiedy wetka ma możliwość zrobić kastrację. Quote
Dea Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Ok, to czekam przy kompie, i jeszcze dzisiaj wysyłam moje starsze, a jutro jak mi ta koleżanka prześle, wyślę wieczorem nowe. Quote
Ada-jeje Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Dzieki Dea juz podaje Ci na PW adres meilowy na ktory mozesz przeslac foty Ramzesa i jutro juz bedzie przynajmniej na naszej stronie do adopcji Quote
Morgan:-) Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Dea. W sobotę nie mam zajęć na uczelni, mam samochód i cyfrówkę, więc jeżeli będziesz odbierać młodego po jasnemu, to się możemy umówić i podjechać razem do Pana Tomka. Zrobimy mu sesję że aż hej. Daj mi znać jakby cuś :razz: Quote
Recommended Posts