Jump to content
Dogomania

PILNE - amstaff w schronie do uśpienia! Potrzebna pomoc!!!

Recommended Posts

Posted

Morgan dowiedz się proszę. Ja planowo pracuję do 13-tej (jak mi jakiś klient nie wyskoczy nieplanowo), później karmienie i mały spacer z porzuconym Brutusem, i z Ustronia do Zamarsk mam jakieś 20 minut drogi, czyli jak to będzie koło 14-tej w Zamarskach?

• Replies 342
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Morgan:-) napisał(a):
jestem na gg.
O której masz zamówiony zabieg?? Bo najwygodniej byłoby jechać po 15:40 i problem z głowy. Ale oczywiście zadzwonię i zapytam :)

Zabiegu nie mamy jeszcze ustalonego, na razie chcę tam pojechać dowiedzieć się więcej, zrobić zdjęcia, i omówić najlepszy termin kastracji, a sam zabieg muszę ustalić z wetką. Na gg mnie nie ma bo piszę z laptopa półśpiąc, a tam nie mam gg:p

Posted

To sobie ciotka ściągnij, bo obciachowo trochę tak bez szybkiego kontaktu. Zatem zadzwonię do gł. organizatora i zapytam co w godzinach pomiędzy z ruchem lokalnym.
Jeżeli wstrzymany, to niestety pozostaje tylko szansa po 15:30 jak ostatnia kolejka przejedzie.

Posted

Bardzo sie cieszę, ze Ramzesik jest grzecznym psiakiem - na co liczyłam:loveu:
przepraszam, za zagladam z doskoku - ale teraz nie mam głowy na psiejskie sprawy - mam córkę w szpitalu od 2 dni (potracił ją jakis s...n na pasach i tak zaostawił)

ale bedę zaglądać w miarę nastroju i chwili czasu

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Dea czy rozeslalas juz link do bazarku na inne watki :crazyeye: i czy mozna takze linka wstawic do watku kup sprzedaj:crazyeye:

Nie zdążyłam, proszę o pomoc, bo mam jeszcze dużo roboty dzisiaj na stronie schronu i nie zdążę:oops:

Posted

Dea czy oprocz Ciebie nie ma kogos z Cieszyna kto moglby podjchac do p. Tomka zrobic foty Ramzesowi, :crazyeye: sprawa jest dosc pilna, wczoraj dostalam smsa z pytaniem o Odyna, gdyby Ramzes byl u nas na stronie, osoba zainteresowana moglaby go sobie obejrzec. Czy juz jest ustalony termin kastracji dla Ramzesa :crazyeye:

Posted

Ada:evil_lol::evil_lol: źle mnie zrozumiałaś:p chcialam dać zdjecie Zgredzia zamiast zdjec Ramzesa - bo pytałas Dea o nowe zdjecia Ramzeska - bo nie ma mu kto zrobic, a chcesz komus pokazać;) Wiec ponieważ Zgredzior jest prawie identyczny chciałam dać jego ładne zdjecia do pokazania - a Zgredzior nie jest do adopcji - to mój ligociak:loveu:

Posted

Loz Ty :evil_lol: a ja chcialam mu nowy dom szukac, zrozumialam ze masz Zgredzia pod opieka, bo ja o tych psach ktore sa pod moja opieka tez mowie moj.:evil_lol: Na szczescie jeden ast mniej do adopcji. :loveu:

Posted

Nie tym razem, od takich przypadkow Ula jest dobra, ale ma u siebie dwa psy na DT, jeden z nich to wlasnie taki przypadek ktory juz nadaje sie do adopcji, ale jakos DS znalezc nie moze :shake: wiec watpie zeby zgodzila sie na nastepnego siersciucha.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Dea czy oprocz Ciebie nie ma kogos z Cieszyna kto moglby podjchac do p. Tomka zrobic foty Ramzesowi, :crazyeye: sprawa jest dosc pilna, wczoraj dostalam smsa z pytaniem o Odyna, gdyby Ramzes byl u nas na stronie, osoba zainteresowana moglaby go sobie obejrzec. Czy juz jest ustalony termin kastracji dla Ramzesa :crazyeye:

Adaniestety, albo nie zmotoryzowani, albo bez aparatu cyfrowego:shake: Po ciemku nie ma co tam jechać, ja pracuję przeważnie do 17-tej + dojazd to koło 17.30 byłabym na miejscu, jest już ciemno. Jedynie sobota, bo w soboty pracuję do 14-tej. Jeżeli nie będę przenosić innego psa w tą sobotę na nowy tymczas to na 100% pojadę do hoteliku. A czy te zdjęcia które na razie mamy nie nadają się?
Kastrację ustalę w sobotę, bo musi pasować i wetce, i p. Tomkowi.

Posted

Owszem te fotki maga byc, tylko jak dla mnie to wyzsza matematyka jezeli mozna sciagnac z watku to nasza hanek to zrobi, na wszelki wypadek podaj mi jednak twoj nr. tel. bo jestes zagoniona a czasami potrzebowalabym z Toba zamienic slowo, nie jestem zadowolona ze termin kastracji tak sie odwleka, to opoznia nam oglaszenie Ramzesa, bo dopoki nie wiemy kiedy bedzie kastracja to nie mozna zadecydowac o wydaniu go.

Posted

Ada telefon podałam Ci w mailu:p Ale powtórzę: 0 603 244 518. Znalazłam osobę, która może i jutro da radę podjechać zrobić zdjęcia Ramzesowi, w godzinach "jasności", do tego zna p. Tomka. Mogę też komu trzeba poprzednie zdjęcia na maila wysłać. Co do kastracji - jutro zadzownię do p. Tomka zapytam jak można się umówić, zgranie terminów mam nadzieję, że nie będzie problemem - chodzi o to, żeby on mógł psa przewieźć do Cieszyna na określoną godzinę, kiedy wetka ma możliwość zrobić kastrację.

Posted

Dea. W sobotę nie mam zajęć na uczelni, mam samochód i cyfrówkę, więc jeżeli będziesz odbierać młodego po jasnemu, to się możemy umówić i podjechać razem do Pana Tomka. Zrobimy mu sesję że aż hej. Daj mi znać jakby cuś :razz: