Jump to content
Dogomania

12.09. spotkanie goldenkow (wawa)

Recommended Posts

Posted

"Spacer przy Sanktuarium Siekierkowskim w Warszawie.

Dojazd: Jedziemy ul. Bartycką do momentu aż zgodnie z kierunkiem drogi głównej

skręca w prawo i zmienia się w ul. Gościniec.

Jadąc już ul. Gościniec w pewnym momencie główna droga zygzakiem skręca w prawo

- a my jedziemy w podporzadkowaną prosto ... dalej ul. Gościniec - jedziemy nią

do samego końca (do koscioła koło mostu - tam jest parking)."

Godzina 14, bedzie grill i woda jest oczywiscie w poblizu

Chetnych i niewtajemniczonych zapraszamy :D .

Pozdrawiam,

Rybka i Suzi

Posted

maw :( nie martw sie teraz bedzie zjazd goldenmaniakow w terminie 8-10 pazdziernika w osrodku www.owzacisze.prv.pl :) . Na zjezdzie maja byc szkolenia itd. Nocleg chyba 20zł. Zjazd organizuje Klub Milosnika Goldena i strona http://www.goldenretriever.pl :D wiec jeszcze wszystko przed Toba

Jesli chodzi o zdjecia to moje fotki sa na stronie www.przemo.waw.pl w galerii (siekierki)- milego ogladania.

A inne zdjecia mozesz znalesc na stronie: http://www.jordan.netlook.pl/album/thumbnails.php?album=17

Pozdrawiam,

Rybka i Suzi

Posted

Słuchaj. Zdjęcia super!!! Tylko tak się zastanawiam, że Wasze pieski to takie jakieś grzeczne. Juz sie boje konfrontacji z MOlką, która jest grzeczna "jak nie ma kolegów"... :oops:

m

Posted

maw nie ma co sie przejmowac. To tylko zdjecia ty nie wiesz co sie dzieje w rzeczywisctosci :wink: , awantury, szczeki, ucieczki, przeszkadzanie wedkarzom :wink: i wiele innych.

Na zdjeciach nie widac przeciez tego :wink: . A na tym zjezdzie bedziemy sie tez uczyc posluszenstwa wiec nie ma sie czym przejmowac :D

Pozdrawiam,

Rybka i Suzi

Posted

Rybka, a jak się dostać do Twojej galerii?? Bo ja nie umiem :oops: klikam na galerie, wyskakują mi siekierki i urodzinki i niz poza tym :(

naciskam wszystko po kolei a tu klapa :cry:

Posted
Rybka, a jak się dostać do Twojej galerii?? Bo ja nie umiem :oops: klikam na galerie, wyskakują mi siekierki i urodzinki i niz poza tym :(

naciskam wszystko po kolei a tu klapa :cry:

wejdz na strone najpierw wchodzis w galeriie, potem klikasz na siekierki(klikasz na zdjecie nad napisem siekierki) potem masz miniaturki i klikasz na zdjecie ktore chcesz obejrzec :D

to jest super fotka :D dasz rade. Tylko nie wchodz w urodzinki bo to grozi ... :wink:

http://przemo.freelinuxhost.com/fotka.php?min=2&nowDir=Siekierki&plik=PICT1325.JPG

Posted
www.owzacisze.prv.pl - ta strona od wczoraj nie chce mi się otworzyć :cry:

m

mi sie otwiera :hmmmm: , dziwne. Moze dzis sproboj :D

A czy ja moge miec takie pytanie :wink: Czy sa spotkania goldkow i labkow razem? :)

Wiesz chyba raz bylo takie ale przyszedl 1 labek :o . Wiec my sie raczej spotykamy w skladzie same goldki.

Spotkania przewaznie sa robione przez KLUB MILOSNIKA GOLDENA i strone http://www.goldenretriever.pl :( . Mysle ze jakby duzo osob wyrazilo by taka potrzebe to pewnie by sie takie spotkanie odbylo.

Ale jak widac nikt nie krzyczy :-? .

Mozna by zrobic spotkanie retrieverow ale musi sie zglosic duzo osob, bo o troche dziwne jak przychodza same goldki i jeden labek :-? .

Posted

Rybka, przecież na spaceki w Warszawie przychodzi jeden labek- Beza- Dominiki. :lol: Water, myslę że jak masz ochotę przyjść na takie nasze spotkanko to zapraszamy, napewno nikt nie bedzie miał nic przeciwko temu że to labek a nie golden :D

Pozdrawiam

Asia

Posted

Maw Ciebie i Moli tez zapraszamy, wiecie ze im więcej piesków i ich właścicieli tym lepsza zabawa!!!

Pozdrawiam

Asia i Beti (golden ale labki też bardzo lubi :D )

Posted

No to cale szczescie, ze mozna dolaczyc do Was z labkiem. :) Ja co prawda jeszcze go nie mam, a juz kombinuje jak tu sie spotkac. :P W koncu to jedna rodzina retrieverow, jakby nie bylo. :)

Posted

Juz teraz rozgladam sie po hodowlach, ale czekam az moj tata na 100% okresli sie i powie, ze moze byc labek. :) Bo do tej pory byl labek lub golden. :P Mysle, ze powazna decyzja powinna pasc gdzies w pazdzierniku.

Posted

Pociemniała ta Twoja Temi. Na pierwszych zdjęciach, to taka biała kulka była. My mamy najciemniejszą z miotu, więc i tak jest ciemna.

Ząbki już Jej wyszły?