AMIGA Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Nieee, no to już za daleko zaszło, żeby teraz miało nie wypalić:shake: Jurmar98 a nie możesz Ty do niej zadzwonić? Ja wiem, że człowiek czasami uważa, że to ktoś powinien zadzwonić, ale są naprawdę różne sytuacje w życiu. Zwłaszcza jak się ma kilka czy nawet kilkanaście psów pod opieką :p Quote
kikou Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 WSZYSTKO OK! już sie domówiliśmy......:cool3: Quote
AMIGA Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 kikou napisał(a):WSZYSTKO OK! już sie domówiliśmy......:cool3: UFFFFFFFFFFFFFFFFFFF :loveu: Quote
jurmar98 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='AMIGA']Nieee, no to już za daleko zaszło, żeby teraz miało nie wypalić:shake: Jurmar98 a nie możesz Ty do niej zadzwonić? Ja wiem, że człowiek czasami uważa, że to ktoś powinien zadzwonić, ale są naprawdę różne sytuacje w życiu. Zwłaszcza jak się ma kilka czy nawet kilkanaście psów pod opieką :p Amiga źle odebrałaś to co napisałem.Jeśli chodzi o czworonogi,to nie patrze na to kto co powinien i nie obrażam się,bo wiadomo,kto na końcu cierpi.Byłem po prostu zaniepokojony brakiem wiadomości i myślałem ,ze coś nie wypaliło, więc i mój telefon niewiele by dał,a te dwa dni to chyba normalne.Trzeba jednak przygotować tak długą trasę (zaplanować nocleg,pomyśleć o opiece dla domowego sznupa itd)Sprawa z kikou jeśli chodzi o mnie dograna,odbieram zwichrzonego w niedzielę rano.Myślę,że wieczorem będzie w Koszalinie.Trzymajcie kciuki ,za dobrą podróz. Po powrocie muszę jeszcze kiedy odwiedzić naszego awanturnika. Quote
malawaszka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 :loveu: cudnie i będę trzymac :kciuki: za szerokie i puste drogi i dobrą pogodę do jazdy :loveu: Quote
jurmar98 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Kikou ,poproszę o ten adres nr telefonu i chociażby imię przyszłej właścicielki na pw. Quote
AMIGA Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Jurmar98 jam za stara na oświadczyny, ale :loveu::loveu:;);) Quote
weszka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ufff a już miałam stress że coś się pozmieniało. Ale wszyscy pod parą! Quote
Angelika8 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 PILNE!!! Kochani do przemyślenia, dotyczy nowego domku Ogłoszenia Najpewniej.pl - Oddam w dobre ręce - Wielorasowe Mam jeszcze jedno ogłoszenie,bardziej osobiste może na PW Quote
Angelika8 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Może ktoś prowadzący adopcję wyjaśni to z kobietą,patrząc na datę jest to świeża sprawa.W środę będę w naszym schronie to poszukam (mam zdjęcie) czy psa tam nie ma Quote
kikou Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 ojej.... czy dobrze zrozumiałam? kundelek na bruk żeby wziąć sznaucera? ale jak byłaś u tej Pani to kundelka przeciez nie było? Quote
Angelika8 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 kikou napisał(a):ojej.... czy dobrze zrozumiałam? kundelek na bruk żeby wziąć sznaucera? ale jak byłaś u tej Pani to kundelka przeciez nie było? Mówiła,że nie ma zwierząt,pytałam o tego psa,bo widziałam zdjęcie pieska (wiesz gdzie;)),mówiła,że kogoś ugryzł i był na obserwacji,że nie jej i oddali,ale wiesz sprawa świeża (data 02.11),pisze,że łagodny Quote
Angelika8 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Miła osoba,ale to trzeba powiązac i przemyślec Chciałam byc pewna na 100%dlatego szukam,no i masz:placz: Quote
malawaszka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 cholera jasna - ja zawsze sprawdzam maile i szukam różnych ogłoszeń bo już nie raz znajdowałam kolekcjonerów i rozmnażaczy :angryy: a tego nie znalazłam Ta Pani mi pisała, że jej pies jest za TM i potrzebuje przyjaciela psiego... chyba trzeba z Nią porozmawiać raz jeszcze... za daleka droga, żeby wysyłać psa jak są jakiekolwiek wątpliwości :shake: Quote
Angelika8 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 malawaszka napisał(a):cholera jasna - ja zawsze sprawdzam maile i szukam różnych ogłoszeń bo już nie raz znajdowałam kolekcjonerów i rozmnażaczy :angryy: a tego nie znalazłam Ta Pani mi pisała, że jej pies jest za TM i potrzebuje przyjaciela psiego... chyba trzeba z Nią porozmawiać raz jeszcze... za daleka droga, żeby wysyłać psa jak są jakiekolwiek wątpliwości :shake: Za TM jest sznaucer,którego miała kiedyś,ogłoszenie dotyczy innego psa, ponoc nie jej,ale Ona ogłasza i jej dane Quote
malawaszka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 no to może po prostu ogłasza komuś psa... :( :roll: ja nie raz dostałam już maile jaka to jestem podła i bezduszna, że oddaję swojego psa, ze psy czuja że to że tamto a zawsze piszę w ogłoszeniach że pies jest znaleziony/ze schroniska etc... nie doczytają i wypisują maile, ale zwykle jak zaproponuję przyłączenie się do pomagania to maile się kończą :roll: te inne ogłoszenia własnie widziałam wcześniej, nie wiem czemu tego o psie nie zauważyłam :shake: wg mnie trzeba z nią raz jeszcze porozmawiac o tych wątpliwościach - wprost bo przecież nic złego, że chcemy dla psa jak najlepiej; zamiana mieszkania wg mnie nie jest niczym złym bo jak jest sama to po co Jej duże mieszkanie - to o niczym nie swiadczy jeszcze; bardziej to o psie by mnie martwiło Quote
GoskaGoska Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 dziewczyny inaczej nie dzowncie do pani jak wy, niech ktos zadzwoni ze jest zainteresowany adopcja tego psiaka . dowiecie sié najwiécej wtedy, gdzie jest pies, co to za pies- bo jeszcze na to jakies wylumaczenia mozna znalesc- moze Pani znalazla kundelka i szukala mu domu??? nie podoba mi sié tylko , ze odpowiedziala na pytanie, ze pies kogos ugryz, byl na obserwacji i juz jej nie oddali?? no tak zabrac psa nawet takiego co ugryzl, wlascicielowi nie mozna zabrac i nie oddac. co do tego ogloszenia o psa naprawdé proponuje zadzwonic i zapytac, jako osoba zainteresowa. ogloszenia nr 2 Koszalin - na Bygoszcz - powiem Wam tez najlepiej zadzwonic jako osoba z ogloszenia, w ten sposob dowiesci sié najwiécej?czy to mieszkanie gdzie jest ta Pani czy moze to dla kogos innego. Proszé podzwoncie i dowiecie sie wtedy jak najwiecej Quote
Angelika8 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='GoskaGoska']dziewczyny inaczej nie dzowncie do pani jak wy, niech ktos zadzwoni ze jest zainteresowany adopcja tego psiaka . dowiecie sié najwiécej wtedy, gdzie jest pies, co to za pies- bo jeszcze na to jakies wylumaczenia mozna znalesc- moze Pani znalazla kundelka i szukala mu domu??? nie podoba mi sié tylko , ze odpowiedziala na pytanie, ze pies kogos ugryz, byl na obserwacji i juz jej nie oddali?? no tak zabrac psa nawet takiego co ugryzl, wlascicielowi nie mozna zabrac i nie oddac. co do tego ogloszenia o psa naprawdé proponuje zadzwonic i zapytac, jako osoba zainteresowa. ogloszenia nr 2 Koszalin - na Bygoszcz - powiem Wam tez najlepiej zadzwonic jako osoba z ogloszenia, w ten sposob dowiesci sié najwiécej?czy to mieszkanie gdzie jest ta Pani czy moze to dla kogos innego. Proszé podzwoncie i dowiecie sie wtedy jak najwiecej Nie, jej nie oddali, tylko oddali psa ci,do których należał Drugie ogłoszenie dotyczy jej mieszkania,ten sam adres i opis się zgadza Quote
kikou Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 faktycznie to przebiegła myśl.... kiedy zadzwonimy i zapytamy wprost nie dowiemy sie prawdy.... poza tym nie może dzwonić Angelika ani ja bo Pani zna nasze głosy i numery.... tylko ktoś zupełnie nowy... i szczególnie w sprawie psa... ...bo w sumie chyba nie powinnyśmy sie wtrącać w sprawy mieszkania...może to jakaś historia rodzinna.... Quote
GoskaGoska Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Trzeba zadzwonic i się dowiedziec. Na prawdę sytuacji zyciowych jest mnóstwo....dlatego jesli ktoś umie przez telefon trochę porozmawiac jako zainteresowany ogloszenie, to warto sprobowac. Moze się okazać wiele rożnych rzeczy. Znalazłam jeszcze , ze Pani jest fryzjerką z zawodu? po jednym mailu tyle rzeczy mozna się dowiedziec. na teraz proponuję wstrzymać decyzje do wyjasnienia, bo jesli Pani chce się przeprowadzić do Bydgoszczy to zniknie z pola widzenia i tyle nam po umowie adopcyjnej i ewentualnych odwiedzinach Quote
Angelika8 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 kikou napisał(a):faktycznie to przebiegła myśl.... kiedy zadzwonimy i zapytamy wprost nie dowiemy sie prawdy.... poza tym nie może dzwonić Angelika ani ja bo Pani zna nasze głosy i numery.... tylko ktoś zupełnie nowy... i szczególnie w sprawie psa... ...bo w sumie chyba nie powinnyśmy sie wtrącać w sprawy mieszkania...może to jakaś historia rodzinna.... Ok. tylko ten pies siedzi mi w głowie. No dobrze oddała,bo coś tam:roll:,ale szuka drugiego? A jak ten się nie "spisze". W środę szukam w naszym schronie. Quote
GoskaGoska Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 dziewczyny to poproscie jakiegos znajomego , aby zadzwonil i zapytal się czy ma Pani zdjęcia tego psa do adopcji? jelli nie to gdzie mozna pieska zobaczyc? Jaka jest historia psiaka itd, jak by to byl nr domowy to bym jutro nawet z UK zadzwonila, ale na komorkę nie mogę. AMIGA twojego glosu Pani nie zna :evil_lol: to moze zadzwonisz i zrobisz sledztwo co z tym psem z ogloszenia. Quote
Angelika8 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 GoskaGoska napisał(a):dziewczyny to poproscie jakiegos znajomego , aby zadzwonil i zapytal się czy ma Pani zdjęcia tego psa do adopcji? jelli nie to gdzie mozna pieska zobaczyc? Jaka jest historia psiaka itd, jak by to byl nr domowy to bym jutro nawet z UK zadzwonila, ale na komorkę nie mogę. AMIGA twojego glosu Pani nie zna :evil_lol: to moze zadzwonisz i zrobisz sledztwo co z tym psem z ogloszenia. ja mam zdjęcie:cool3: można @ tylko jak teraz zasypiemy kobietę pytaniami to się lekko domyśli,więc jedna osoba,a może ta Pani to czyta:-o,bo lubi siedziec w necie Quote
GoskaGoska Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 jak Pani to czyta to moze odpowie na pytania :roll: A tak powaznie sa ogloszenia to ludzie zdzwonia, to raczej podejrzen nie wzbudzi:shake: Quote
Angelika8 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Może zadzwonic z ogłoszenia,niech na @ prześle zdjęcia,a potem osoba,która z Panią rozmawiała oficjalnie zada pytanie Boniu,:razz: już powtarzam myśli innych,czas uciekac:roll: Quote
Recommended Posts