kikou Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 wstepnie umówiliśmy się z Jurmarem na 14tego grudnia, (nawiasem mówiąc sama tez zapisuję się do fanklubu Jurmara...że ma chęć i siłe w swoim wolnym czasie trzasnąć tyle kilometrów... chyba z 1600?.... ....I chyba nawet sama przestanę jęczęć, że mam daleko jak jade gdzieś 500km..) teraz potrzebna tylko osoba, ktora wpadnie do nowej Pani z wizytą... Pani jest zwarta i gotowa, nawet ma akurat urlop czas przed i po południu... prosimy o pomoc z wizytą przedadopcyjną! czy jest tu jakaś działaczka bądź działacz z Koszalina? Quote
malawaszka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 już mam osobę, która zrobi wizytę przedadopcyjną - Angelika8 - polecona przez Kingę bo Kinga nie ma czasu teraz - kikou wysyłam Ci pw Quote
Angelika8 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='malawaszka']już mam osobę, która zrobi wizytę przedadopcyjną - Angelika8 - polecona przez Kingę bo Kinga nie ma czasu teraz - kikou wysyłam Ci pw Jestem,czekam:cool3: Słuchajcie kochani,przebiegłam szybko wątek i może głupie pytanie.ale... jakie Chłopak nosi imię:razz: Quote
kikou Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 już do Ciebie dzwonie.....:cool3: nie doczekał sie biedaczek imienia.... już nowa Pani mu nada Quote
malawaszka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 no własnie - tego chyba jeszcze nie było, żeby domek był pierwszy niż imię :-o dzięki Angelika :Rose: Quote
madziamn Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ojej superowo sie układa aby wszystko poszło zgodnie z planami Quote
kikou Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 no to dogadałyśmy się z Angeliką..... czekamy na wyniki wizyty.... Quote
Angelika8 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 malawaszka napisał(a):no własnie - tego chyba jeszcze nie było, żeby domek był pierwszy niż imię :-o dzięki Angelika :Rose: Byłam,pogadałam i...w drogę piesku (szczegóły przekazane telefonicznie Kikou);) Quote
weszka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Na takie wieści właśnie czekałam :multi: Dzięki Angelika za szybkie działanie i dobrą nowinę :loveu: Quote
malawaszka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Angelika8 napisał(a):Byłam,pogadałam i...w drogę piesku (szczegóły przekazane telefonicznie Kikou);) :loveu::loveu::loveu: DZIĘKI!!!!!!! :Rose: cudnie!!! :multi: Quote
jurmar98 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Wspaniale.Wygląda na to ,że teraz przyszła kolej na mnie.Kikou jeśli chodzi o mnie to termin aktualny Quote
malawaszka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Jurmar - jeszcze trochę i zaczniemy Ci się oświadczać :loveu: ;) :lol: Quote
Angelika8 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 malawaszka napisał(a):Jurmar - jeszcze trochę i zaczniemy Ci się oświadczać :loveu: ;) :lol: Ciiiiiii,bo jeszcze ucieknie ;) Quote
jurmar98 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 malawaszka napisał(a):Jurmar - jeszcze trochę i zaczniemy Ci się oświadczać :loveu: ;) :lol: Fajno.A najlepszy czas na oświadczyny to podróż z Wrocławia do Koszalina i w dodatku jeszcze ze zmianami za kierownicą 9myślę oczywiście o zmianach miejsca, czyli prowadzeniu auta) Quote
AMIGA Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ale macie fajnie dziewczyny!! Bo ja nie dość, że się już do oświadczyn nie nadaję, to jeszcze nie odważam się nigdy siadać za kierownicą czyjegoś samochodu. Ja tylko swoją pandeczką i tyle:-( Quote
eria Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 trzymam kciuki !! żeby tylko się wszystko udało ! Quote
jurmar98 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Dziwna cisza zapadła.kikou się nie odzywa.A inne bidy też potrzebują transportu na ten tydzień.Czyżby nic miało nie wyjść?nie wiem jak układać plany na ten weekend.Poczekam jeszcze ze 2 dni.Więcej nie mogę. Quote
malawaszka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Kurcze jak to? Kikou halooooo - może nie ma dostępu do netu? Quote
jurmar98 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Może nie ma dostępu ,ale ma do mnie nr telefonu.Coś czarno to widzę (odpukać...) Quote
GoskaGoska Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 dziewczyny cierpliwe, Kikou ostanio musiala jechac po psa do Poznania , zeby zawiesc do do Kluczborka ( bo Pani oddala psa z adopcji i zgodzil się tylko dowiesc do do polowy drogi) poza tym Kikou wzięla do siebie dzidzia ze schrosnika - cięzko chorego na nerki, ktorego mieli uśpic. Napewno się nie nudzi :shake:, nie moze w tej chwieli nie ma za bardzo czasu . jak cos to zawsze mozna ją pod telefone zastac. Quote
Recommended Posts